SH | Спортни храни - Анаболни андрогенни стероиди

Тренировъчни програми

В зависимост от това дали искаш да отслабнеш, да повишиш мускулната маса, да подобриш издържливостта, силата и кондицията, гъвкавостта, мобилността, или да обърнеш внимание на определен детайл от тялото си.

В зависимост от това дали си напълно начинаеш или с малък опит, тренировъчната програма, която ще ти изготвим ще ти даде силен напредък. Попълни анкетата и ние ще направим за теб най-добрия тренировъчен режим.

5 мнения за “Тренировъчни програми

 1. мисля да комбинирам анавар и винстрол за да оформя мускули и да ги направя големи ако успея де 🙂

 2. така мисля да си поръчам primobolan depot и winstrex s75 в момента съм около 85 кг (мазен) тренирам фитнес от около 7-8 месеца и отслабнах 9 кг първо бих искал да знам дали е добра комбинацията за релеф, а после да ми обесните как стоят нещата с спринцовките… сам ли трябва да си ги купувам от аптеката и какви по точно? а дозата която мисля да използвам е 200 мг седмично примоболан и 150 мг винстрол.Като например инжектирам понеделник винстрол вторник примоболан сряда винстрол и четвъртак почивам и после пак така.Бих искал да ми изготвите програма за 7 дена тренировка всеки ден по 2 мускулни групи

  1. Здравей, Димитър. Препоръчваме ти масления винстрол на pharm – tec. в момента това е нещо уникално. Който и да употреби този анаболен медикамент се учудва от ефикасността му. Преимуществото е, че може да бъде поставян на едно и също място заедно с още анаболни препарати на маслена основа – мастноразтворими инжекционни анаболни стероиди. Винстрола се слага два или три пъти седмично, а параболана веднъж до два пъти седмично. Тъй като до момента не си употребявал анаболни стимулатори, препоръчваме ти три пъти седмично винстрол и два пъти по половин ампула Примоболан. Винстрола го слагай в понеделник, сряда и петък, а примоболана – половин ампула вторник и половин събота, като изтегляш цялото количество от ампулата и след като сложиш половин кубик, съхраняваш останалата част в хладилник и преди да поставиш останалата част от инжекцията затопляш в ръката няколко минути. Препаратите може да разгледаш от тук:
   Примоболан Депо, енантат – https://www.sportnimedikamenti.com/?p=712
   Винстрол Депо ново поколение на pharm – tec. – https://www.sportnimedikamenti.com/?p=3228

   Успех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.