SH | Спортни храни - Анаболни андрогенни стероиди

Стероиди за релеф – анаболи за изчистване

Оформяне на физиката

Всички анаболни и андрогенни стероиди придават релефен външен вид.
Някои от тях работат по-съсредоточено в тази посока.

Едно от свойствата им е възбуденото засилване в бързината на процеса за обмяна на веществата и синтеза на белтъчини (протеин) в човешкото тяло (напр. метаболитни процеси, метаболизъм). По този начин се редуцират (съкращават) подкожните и други мазнини (липиди) в организма. Ефектът е релефен външен вид на тялото.

Съществуват анаболни стероиди с по-високи андрогенни свойства, които предизвикват по-голямо количество на водна задръжка и те не са подходящи за текущата цел – релеф. Останалите от тях, при които е изключена възможността за задържане на вода, са предпочитани и се ползват за орелефяване (изчистване, нарязване) – Стероидни цикли от SH | Спортни храни или самостоятелно.

Анаболни стимулатори за унищожаване на мазнини

Информация за Stanozolol (Стромба) - прием, комбиниране и цикъл
Стромба – информация за прием, комбиниране и цикъл със Stanozolol
Тестостерон пропионат - информация за употреба, начин на прием и схеми
Тестостерон пропионат – информация за употреба, схема, прием
Primobolan Depot (Bayer) - Примоболан депо

Primobolan Depot – Bayer (Метенолон енантат) – 100мг/мл

Oxandrolone (Анавар) - медикамент за орален прием - анаболен стероид
Oxandrolone (Анавар) – анаболен стероид за орален прием
Мастерон (Drostanolone) - Дростанолон енантат, ди-пропионат
Мастерон (Drostanolone) – Дростанолон енантат, ди-пропионат
Хормон на растежа (Соматропин) - Growth Hormone, пептиден хормон
Хормон на растежа (Соматропин) – Growth Hormone, пептиден хормон
Консултацията с лекари или експерти в областта е задължителна
Консултацията с лекари или експерти в областта е задължителна

Почти всички анаболни стероиди имат качеството си да придават релефен вид на мускулатурата в тялото. Предизвикват плътен, твърд и обемен вид на мускулната тъкан, също така орелефяват. Външните качества като релеф могат да бъдат постигнати по-бързо с изброените по-долу стимулатори (орални или инжекционни).

Заради водната задръжка или други особености и подробности, всеки анаболен стероид действа индивидуално при различните хора, но има универсално действие, описано в характеристиката на различните препарати.

Няма универсален стероид за релеф, но долупосочените имат по-силен ефект за тази цел. Всички анаболни стероиди се ползват като допълнение към задължителната качествена тренировка, която е най-важната, последвана от възстановяването през нощта – сън и накрая идват препаратите, за които бива споменавано хилядократно в SH | Sportnihrani. Необходимото време за сън, без значение, дали атлетът е стимулиран със спортни медикаменти или тренира без стимулатори, е 8 часа на денонощие! Стоенето в покой също е важно и няма нищо общо със съня, но и не трябва  тялото да бъде натоварвано допълнително след тренировка. Необходима е почивка, възможно най-дълго без никакви движения поне два часа. През това време е най-добре организмът да бъде зареден с храна.

Стероиди, известни и предпочитани за релеф, са препарати от класа на Оксандролона (активната съставка на суперизвестния Anavar), Winstrol (Stanozolol, Stromba), Хормон на растежа, Тестостерон пропионат, Параболан (въпреки андрогенните свойства), Примоболан и т.н. Една от най-успешните комбинации за тази цел е с два орални препарата – Растежен хормон (Соматропин).

Храна през нощта за релеф

Нощното ядене крие рискове, които спортуващите, целящи безупречен външен вид предизвиква задържане на подкожна мазнина, вода и подпухнал вид. По време на цикъл след втората седмица това бива изключено, заради честотата на метаболизма със стимулиращия ефект на препаратите. Повече информация за яденето през нощта може да бъде прочетена тук: Нощно ядене за релефен корем.

Не бързайте да поръчвате и прибягвате до собствени тестове и експерименти, що се касае до използването на анаболни стероиди. Винаги имате възможност да ни попитате и ние ще бъдем максимално бързи с отговора на вашето запитване.

Много ентусиасти и напреднали атлети мислят, че знаят всичко за стероидите, но всъщност това е една наука, която е неограничена и всичко там става с прецизност, точност и индивидуално отношение към всеки един. Препаратите са задължителни за възстановяването и постигането на по-високи цели и достигане на нови върхове, но и не са най-важното в спорта – много от трениращите подценяват този факт и разчитат единствено на Анаболни стероиди. Не правете, не повтаряйте грешки на останалите. Имате прекрасната възможност да постигнете всичко, по най-рационалния начин със съвършено качествени методи, които можете да вземете веднага.

12 мнения за “Стероиди за релеф – анаболи за изчистване

 1. Сега приемам винстрол и параболан и съм постигнал доста, но въпроса ми е след цикъла какво да правя. Имам глутамин и аминокиселини, които и в момента ги приемам. След това трябват ли още добавки!???

 2. Добави Аргинин и трибестан, задължително прегнил. Провирон не е необходим за твоята схема.

  1. Здравейте, при цикъл с пропионат стромба и анавар има ли нужда от препарати след цикъла? Благодаря.

 3. Здравейте в момента приемам примаболан и винстрол таблетки ако добавя и пропионат максимум 2 семично по 50 мг какво може да се очаква като резултат и какъв протектор трябва да взема.решил съм на края да взема кломифен и прегнил според вас добра ли е системата

 4. Добре ли е да се комбинират следните продукти в цикъл за релеф:
  Винстрол инжекционен, Туранабол орален и Мастерон инжекционен?
  Какви протектори трябва да се вземат след цикъла и дали този цикъл е одачен вариянт за добър релеф.
  Благодаря

  1. Не, прекалено е. Съвета ни е да правите комбинация с един орален и един инжекционен. За протектори – след цикъла единствено Pregnyl.

 5. Здравейте, ще правя цикъл с анавар и стромба с удължено действие и двата продукта. Приема един и същ ли е като при нормалните.

 6. Със анаболи до никаде няма да стигнете 🙂 Трябва си фитнес 🙂 ,Това един ден ще ви унищожи 🙂

 7. Здравейте, само за мъжете виждам инфо. Жените как да чистим? От две години тренирам. Приемала съм фетбърнари и аминокиселини. Но вече виждам, че само с тренировки и тези добавки не ми е достатъчно. Искам по релефен вид. Моля за съвет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.