SH | Спортни храни - Анаболни андрогенни стероиди

Анаболна схема с хапчета за релеф (Стромба/Анавар)

Ефекта на комбинация с Анавар и Стромба
Ефекта на комбинация с Анавар и Стромба

Страницата съдържа описание за Стероидни цикли от SH | Спортни храни, който включва два орални анаболни стимулатори с главен ефект релеф и плочки на корема, продуктите са:

Системата е изготвена за средностатистически спортисти/билдери, които нямат цел да се състезават. Ефекта от този Стероидни цикли от SH | Спортни храни е подобряване на външния вид (най-вече орелефяване) и стимулиране на сила и допълнителна издържливост. Цикъла се ползва от хиляди зобаджии, като конкретните дози са изготвени съобразно необходимостта на средностатистически спортуващи атлети. С този Стероидни цикли от SH | Спортни храни се постига резултат, задоволяващ дори най-претенциозните потребители:

 • Релеф
 • Качествена мускулна маса (2 – 5 кг)
 • Самочувствие
 • Издържливост

Повечето от билдерите, които ползват тази схема целят Релефен вид/нарязване.


Количество на продуктите и цена за цикъла

Анаболните препарати за този цикъл са Станозолол/Stromba и Анавар/Oxandrolone, като е важно е да бъдат рабощети/качествени имайки предвид от къде се купуват.

Необходимото количество и цената за цикъла:

 • 200 таблетки от двата препарата (Анавар и Стромба) – по две кутии със 100 таблетки по 10 мг.
 • Цената е между 250.00 320.00 лв в зависимост от различните марки на продуктите.

Осъществяване на схемата за прием

Първите пет дни се приема е от двата препарата по 30 мг дневно. Приема се разделя на две части през деня:

 • Сутрин 20 мг и четиридесет минути преди тренировка още 10 мг.

След петия ден дозата се увеличава на 40 мг от:

 • Сутрин се приемат по 10 мг от двата продукта, четиридесет минути преди тренировка по още 10 мг и вечер по още 10 мг от двата.

Цикъла продължава около осем, десет седмици.

 • Последните пет дни отново се понижава дозата, като от двата препарата се взима дневно 30 мг от всеки (също разделен на две части) както в началото.

Как изглежда цикъла (Анаболната система с Анавар и Стромба)

Системата: таблица за прием и дози

1 – 5 ден:
20 мг Стромба и 20 Анавар сутрин,
10 мг Стромба и 10 мг Анавар – 40 мин преди тренировка.

5-55 ден:
10 мг Стромба и 10 мг Анавар сутрин,
20 мг Стромба и 10 мг Анавар – 40 мин преди тренировка,
10 мг Стромба и 10 мг Анавар вечер.

55-60 ден:
10 мг Стромба и 10 мг Анавар сутрин,
20 мг Стромба и 20 мг Анавар – 40 мин преди тренировка.


Приемане на таблетките през почивните дни

Важна забележка: през почивните дни (дните, през които не тренирате) приема е същия като през останалите. Оралните стероиди се приемат ежедневно (всеки ден), защото се усвояват и изразходват по-бързо от мастно и водноразтворимите. По този начин организма е зареден постоянно, 24 часа в денонощието.Ето защо е подходящо и препоръчително единия от приемите през деня да бъде около 40-45 минути преди тренировка. А и по този начин организма е зареден почти денонощно. Друг често задаван въпрос е преди, по време или след хранене се гълтат таблетките, в случая Оксандролон и Станозолол. Няма значение дали е преди, по време или след хранене.

Oxandrolone (Estopharma) - Анавар от естония
Oxandrolone (Estopharma) – Анавар от естония

Препоръчително е да се разделят на два или три приема равномерно през целия ден, както е описано по-горе. Нито един от двата не оказва влияние върху съня. Следвайки предоставените дози, вие ще имате положителен резултат и повече от задоволителен ефект. Също така е важно да изразходвате вашата енергия в залата, тъй като по време на стероиден цикъл организмът е с повишени нива на азотен баланс, сила, издържливост и енергия. Акне и други странични ефекти биха могли да се появят, ако приемате анаболни стероиди, без да тренирате подходящо и активно.

Важна е и другата крайност – да не претренирате, защото тогава се получава обратния на анаболен процес – Катаболен процес (разпад на мускулите).

Усещайеки тялото си като се вслушвате в сигналите, които ви подава – тренировката ще бъде изпълнена с успех и сигурен резултат. Допълнителното стимулиране с приема на двата анаболни препарата е бонус за сигурно трасформиране на вията ви.

39 мнения за “Анаболна схема с хапчета за релеф (Стромба/Анавар)

 1. Информацията ми беше много полезна за цикъл със стромбата и анавара. Благодаря! Имам само един въпрос. Мога ли към тези два препарата да си слагам и инжекционен Параболан, защото четох, че той също се съчетава добре с тях? Благодаря още веднъж.

  1. Да, може да добавите Parabolan (Trenbolone acetate), но също така имайте предвид, че е препоръчително да вземете съответните мерки за предпазване от странични ефекти като гинекомастия или собствено производство на тестостерон. За целта е необходим Proviron, който започва да се пие по 10 мг след десетия ден от цикъла докрая на системата, а след 20-тия ден по 20 мг от Proviron-а. След цикъла също така е препоръчително да бъдат сложени 5000 единици Pregnyl – на първия ден след края на цикъла.
   Поздрави.

 2. Относно цикъла с Аанвар и Стромба-как точно да разделя провирон на 10мг и после на 20мг при положение че хапчето е 25мг ? Или на око трябва да го счупя и да е приблизително до тези милиграми които сте посочили И 1 кутия провирон достатъчна ли е,или трябва да са 2 Благодарности ! Фатално ли ще е ако не използвам Proviron,и какви последствия може да имам ?

 3. Имахме предвид едно хапче след десетия ден и по две хапчета след двадесетия ден от Proviron-а. А за това дали е фатално ако не използвате Провирон, отговора е не, защото това са най-меките препарати.

 4. А не трябва ли да се вземат някакви протектори за черният дроб , повреме или след цикъла . И как най-добре ще се задържат резултатите постигнати от цикъла , какво трябва да се вземе след него?

 5. Също така искам да попитам , ако за 1ви път правиш цикъл , няма ли да е по – добре 1во да пиеш стромба известно време , да направиш почивка и след това анавар ?

 6. Ако направя системата за 50 дни и започна от първи ден да пия 3 по 10 мг от двата препарата необходимo ли е да изляза с 5000 единици Прегнил?
  Има ли вариант, вместо Прегнил, веднага след цикъла да започна прием на трибестан и ZMA и продължа да пия още 10 дена Proviron?
  Отделно по време на цикъла мисля да си пия Карзил, Амино киселини и поне по 5 грама L-carnitine на ден.

 7. Удачно ли е да направя цикъла в комбинация с Протеин, БЦАА, Глутамин, Федбърнър и Витамини

  1. Здравей, Тодоре. Напълно резултатно ще е, дори задължително приема на аминокиселини. Витамините и фетбърнъра се изключват от системата, остава на твоя преценка дали да ги приемаш. Фетбърнъра в сравнение с оксандролон – анавар и станозолол – стромба е все едно да сравняваш лада нива с g-класа.
   Поздрави.

   1. Мога ли да пия само стромбата и Анавара по приложената схема от вас ще даде ли резултати?.,и трябва ли след това да излизам от цикъла с 5000 еденици прегнил или може и без него?

    1. Да, можете и ще имате резултата, който искате. След цикъла със станозолол и оксандролон на таблетки нямате нужда от Прегнил. Успех.

 8. Добре ли ще бъде, ако към цикъла прибавя и тестостерон пропионат и какъв би бил резултата? Естествено подплатено с добър тренировъчен и хранителен режим.
  Благодаря!

  1. Да, трябва. С качествената храна и режима, стероидите ще се усвояват по-добре и формата ще е съвсем различна.

 9. Здравейте,
  може ли съ тези препарати да се исползва и примоболан депо по същата схемата сте описали във „цикъл за лятото примоболан и станзолол“ и как става излизането от цикъла след това.

  Благодаря

 10. Удачен ли е този цикъл

  1ва седмица по 20мг стромба на ден

  2ра до 6та седмица включително 30мг стромба + 40мг тестостерон ъндеканоат

  7ма + 8ма седмица 20мг стромба + 40мг тестостерон ъндекаонат

  като след 10-тия ден до края по 25мг провирон

 11. Привет по време на цикъла с Анавар и Стромба добре ли е да взимам паралелно и Карзил за черния дроб?

  1. Карсила няма ощбо с бодибилдинга. По-подходящо е да ползвате безопасни дози от стромбата и анавар, отколкото да приемате лекарства, макар и на билково дъно.

 12. Искам да ви попитам за този цикъл. Тъй като аз ставам в 05:30 и започвам тренировка в 06:30 как да ги приемам и по колко ??? И да продължавам ли да взимам л карнитин и блек файер или нямаа да са ми нужни вече ???

 13. Може ли да препоръчате коя е най – подходящата марка от двата препарата, защото е известно, че на пазара има големи ментаци.

 14. Priwet. Informaciqta onsotno priema na Anavar i Stromba bqha dosta polezni, no samo iskam da popitam pri priema na preparatite w normalni kolichestwa w sluchaq kakto ste napisali po gore, dali ima weroqtnost ot nqkakwi stranichni efekti.Zashtoto na men shte mi e za pruw put i sum chel razlichni neshta za testisi, surce,cheren drob i taka ntaktuk. Mersi.

 15. Здравейте решил съм да пробвам цикъла с анавар и стромба.Интересуваме дали ще получа вдървяване на мускулатурата и одачно ли е да пия само по 20мг и от двата стероида на ден.Благодаря!!!

 16. Здравейте.Цикъл Оксандролон и Станозолол в добавка към тях Орал Туринабол..какъв би бил ефекта?Това доста ли е или по добре само първите два,като се има на впредвид ,че ще взимам и Провирон заедно със Оксандеолона и Станозолола?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.