стромба, Таблетки Stanozolol

Стромба (Stanozolol) – прием, комбиниране и ефект

Анаболните стероиди са произведени с идеята за лечение на различни болести по времето на Втора световна война. Първоначалното им предназначение е за справянето с болестта хипогонадизъм (недостатъчно производство на тестостерон или отсъствие на ендогенен тестостерон). Стромбата е създадена за пръв път малко след 1960 г. От тогава досега се ползва при хора и животни за лечение на различни нужди. Главното свойство, заради което се приема Стромба е ефекта, който включва едновременно високи анаболни ефекти, намаляване на телесната мазнина и издържливост.

През последните петдесет години, стероидите се използват главно в културизма и фитнес залите, а стромбата е станала като нарицателно име за анаболен стероид, който придава изчистетн външен вид.

Съдържание скрий

Какво е Стромба

стромба
Стромба каталог

Стромба или Stanozolol e анаболен стероид на хапчета за релеф. Името Stromba/Стромба е търговско наименование и е прието за образец на това лекарство. Активния състав на тези продукти е Станозолол. Този медикамент се прилага най-вече в сезоните пролет – лято в комбинация с други стероиди (стероидни цикли) за ефекта нарязване/нацепване (изразен външен вид на човешкото тяло). Няма странични ефекти и е безопасен в нормални дози.


Стромба в България – доставчици и дилъри

Станозолол или Стромба е един от най-търсените препарати в бодибилдинга и затова може би най-фалшифициран. Състава на повечето фалшиви продукти може да включва метилтестостерон, станозолол в занижени количества (в най-добрия случай) или празни таблетки с талк.

Актуална цена на Стромба в България

Цената за количество от 100 таблетки от 10 милиграма Станозолол (Стромба) варира на едро обикновено от 35.00 до 50.00 лв в зависимост от количеството, за което е сключена сделката с доставчика (производителя). Крайната цена за истински Станозолол (Стромба) е с актуална цена между 45.00 до над 70.00 лв

Всеки потребител на Stromba знае за качествата й

Стромба е търговско име на продукти със субстанция Станозолол/Stanozolol (активен състав) – синтезиран е синтетично и е класифициран като анаболен стероид. Стромба е най-често срещаното име за оралния стероид на субстанцията Stanozolol. Stromba се свързва със спортисти, които изглеждат като Лазар Ангелов. Анаболния стероид Стромба се ползва предимно за релеф на тялото и изявителен външен вид.

Съдържание на страницата (информация за станозолол):

Какво е Станозолол

Stanozolol (Станозолол) е субстанцията (активната съставка) в лекарството. Медикамента може да бъде приеман орално (на хапчета) или инжекционно (интрамускулно вкаран). Съставките на стромбата са: Станозолол и помощни вещества.

стромба
Таблетки Станозолол 10мг

СтромбаStanozolol, Stromba, Strombafort, Rexobol, Stanobolon са търговски имена на този популярен орален анаболен стимулатор, който е част в почти всеки анаболен цикъл (схема) на физкултурниците (спортуващите активно атлети) заради факта, че след Оксандролона (Анавар), стромбата е най-умерен стероид от всички останали, без странични ефекти в нормални дози.

Той не ароматизира и е нищожно андрогененПриема на Стромба не се свързва с водна задръжка. Обратното на това – Станозолол изхвърля излишъка от вода в тялото и подобрява външния вид на консуматора.

Редицата удобни качества на Стромба изграждат неговото еталонно име. Известен е на 98% от трениращите в салонни помещения – зали за щанги, бойни спортове, гимнастика и стадиони на открито, дори зимни спортове. Стромбата може да се приема в период за повече от четири седмици, заради незначителната токсичност. Сведената до абсолютен минимум вреда, за сметка на ползата му в многостранен спектър е в съотношение 95/5 в положителна посока.

Stanozolol е безопасен дори при високи дози. Неговите качества са познати на стотици хиляди хора по планетата и потреблението му расте в рутинното изобилие от позитивните му ефекти. Станозолол е един от най-популярните стимулатори в спорта и масовото му потребление на различни групи хора го прави препарат за видимо завършен външен вид и свойствено-резултатни постижения в различни нормативи и цели.

С допълнителен благодат в придобити по времето на курса качества като издържливост, сила, твърдост, плътност, абсолютна сепарация, обем и съвършено завършена основа на главната анатомична единица в организма на човека – Стромбата работи положително.

Стромбата анабол ли е?
Да, стромбата е анаболен андрогенен стероид.

Цикъл за солов прием на орална Стромба/Stanozolol

Анаболен цикъл за орален прием на Станозолол/Stromba – SH | Sportnihrani

В случая „Солов“ значи приемане на Стромба, Stanozolol/Stromba в Стероидни цикли от SH | Спортни храни, без комбиниране с други анаболни орални или инжекционни препарати.

Схема на приемане

Прием през дните, в които се почива (нетренировъчни дни)

Станозолол се приема всеки ден, без значение дали се тренира или не!

Приемането на Станозолол в цикъл за средностатистически спортуващ човек на възраст между 20-35 години е в следната схема/прием/цикъл:

 Първа седмица 10 мг на ден
5 мг сутрин и 5 мг 45 минути преди тренировка
 Втора седмица 20 мг на ден
10 мг сутрин и 10 мг 45 минути преди тренировка
 Трета  и четвърта седмица 30 мг на ден
10 мг сутрин, 10 мг 45 минути преди тренировка и 10 мг вечер преди лягане
 Пета седмица 20 мг на ден
10 мг сутрин и 10 мг 45 минути преди тренировка
 Шеста седмица 10 мг на ден
5 мг сутрин и 5 мг 45 минути преди тренировка

*Забележка1: Приема на Станозолол таблетки (орално) може да се осъществи преди, по време или след хранене – без съществено значение дали е на пълен или гладен стомах. Рекомендирано е да бъде с минимум 200 мл натурална или чешмяна вода.

*Забележка 2: Системата за солов прием на Станозолол е стандартна. Предназначена е за средностатистически потребител с тегло от 70 – 90 кг, на възраст между 20 – 40 години и опит с щангите и фитнеса минимум 6 месеца.

Цена за орален цикъл със Stromba

Финансов бюджет за анаболна система с орална Стромба/Stanozolol и необходимо количество от препарата за цялия курс от период 6 седмици

*Забележка: Цикъла е предназначен за мъже, които спортуват активно и не очакват магически резултат, а стимулиране и подобрение на външния вид и спортните си постижения.

стромба таблетка и молекулярна схема
(1S,3aS,3bR,5aS,10aS,10bS,12aS)-1,10a,12a-trimethyl-1,2,3,3a,3b,4,5,5a,6,7,10,10a,10b,11,12,12a-hexadecahydrocyclopenta[5,6]naphtho[1,2-f]indazol-1-ol СТАНОЗОЛОЛ (известен като Стромба за орален прием и Винстрол за инжектиране)
В таблицата (виж по-горе) е изложена примерна схема за курс с орален Станозолол, която може да бъде ползвана от всеки мъж, целящ предимно качествена, а не количествена мускулна маса.

При жени дозите са на половина или по-малко. Използвайте консултирането със SH | Sportnihrani за лични питания.

Необходимото количество Stromba за успешно изгаряне на подкожни мазнини и премахване на водна задръжка с изграждане на качествена мускулна тъкан, червени и бели основни анатомични единици в човешкото тяло (за нарязване) от шест седмичен курс с орален Станозолол е с брой от 168 таблетки по 10 мг или 84 таблетки по 20 мг Stanozolol. Това число конкретно значи две кутии Станозолол в опаковка със 100 таблетки по 10 мг или три кутии Станозолол в опаковка с 30 таблетки по 20 мг.

Цена за цикъла

Цената за този анаболен цикъл е от 90.00 лв – 200.00 лв, в зависимост от избора на конкретната фирма за дадения препарат. Например с две опаковки Stanozolol (Biotech Beijing Pharmaceuticals), тази система ще струва 88.00 лв, а с три опаковки Stanozolol T-ON, програмата ще бъде с цена 195.00 лв.

Комбиниране на Stromba/Станозолол

Stanozolol (Стромба) може да се употребява в комбинация с всички анаболни стероиди.

Комбиниране на орална Stromba/Станозолол

Трябва ли да се прави кардио по време на цикъл със Стромба и Тестостерон пропионат

Кардиото е задължително винаги, тъй като този вид тренировка забързва метаболима и усвояването на храната и анаболните медикаменти се осъществява по по-качествен начин.

Повечето спортисти го комбинират с Dianabol, Halotestin, тестостерон пропионат, тестостерон енантат, Anadrol и Primobolan по време на Стероидни цикли от SH | Спортни храни от шест до осем седмици, въпреки че някои напреднали спортисти увеличават продължителността и цикъла е 10-12 седмици.

Индивидуално е за всеки с каква продължителност на прием става насищането в рецепторите (запушване). Тогава действието на препарата е по-слабо или напълно прекъсва и се изхвърля от организма безнасочено. Оптималния срок за прием е шест до десет седмици.

Действие на Станозолол/Stromba – ефект, проучвания, данни и реакция

Винстрола работи при всички. Забързва и засилва усвояването на белтъчини, това негово действие стимулира образуването на нови червени и бели кръвни тела в мускулите. Подобрява издържливостта и бързината в много спортове. Успешен е при употреба преди лятото с цел подобряване на външността. Станозолол придава самочувствие, което от една страна е заради подобрението във външния вид на атлета, а от друга – защото стимулира производството на редица хормони (включително тестостерон, без андрогенни признаци), не влияе на собственото им производство и е известен заради умереното му действие.

 • Стабилно придобиване на реални мускули
 • Изобилно нарастване на силата
 • Увеличаване на издръжливост
 • Отстраняване на мазнините в тялото
 • Унищожение на водна задръжка
 • Кратко време за възстановяване при тренировки
 • Отлично ремонтиране на микротравми от трениране

Предимство на Станозолол е повишаването на ефективността на сума преимущества. Лекарството (известно също като Winny/Вини/Уини – в щатите) има висока орална бионаличност поради C17 α-алкилирането. Позволявайки да оцелее при първото преминаване през черния дроб и метаболизирането му при поглъщане, Стромба остава ефикасен анаболен стимулатор за много поколения, различни социални типове и възрасти.

Winstrol орално може да се използва и от мъже и жени, тъй като неговите анаболни ефекти преобладават повече, отколкото андрогенните.

Има ли безопасен Винстрол за жени

Аптекарския, истинския инжекционен станолол е подходящ в нормални дози за жени.

Употреба при деца с наследствена ангиодема

Причината за употреба на Winstrol при деца е заболяването ангиодем. Признаците на това състояние са оток, подуване на кожата, лигавиците и субмукозата. Най-често възниква около очите или устата и устната кухина. Този проблем е резултат от алергична реакция, но може да бъде наследствен или да се развие след инфекция с хронични заболявания като лупус и туморни образувания.
Симптомите са свързани с чувствителност на засегнатия участък от кожата като:

 • Зачервяване;
 • Подуване;
 • Сърбеж и затопляне на кожата;
 • Уртикария – копривна треска (кожно заболяване, обрив със зачервяване и силен сърбеж).

Леките случаи на ангиодемата невинаги изискват медицинска намеса, но тежките случаи могат да доведат до животозастрашаващ проблем като затруднено дишане. Ангиодем би могъл да се дължи на алергии, продължително тежко физическо натоварване, бактериална или вирусна инфекция, лимфом, левкемия или заболяване на щитовидна жлеза. Един от методите за прилагане на лечение се осъществява чрез Станозолол, антихистаминни вещества, епенефрин или други лекарства.

Станозолол при деца се употребява с повижено внимание, заради възможността от преждевременно затваряне на епифизите и прекратяването на полово развитие при мъже и вирилицация при жените. С медицинска цел, приема е средно шест месеца, като е задължително да бъде под наблюдението на фармацевт и следящи лекари пълния процес на медицинския курс.

Рисковете при деца са значително увеличени при дългосрочна употреба. Продължителния прием на Станозолол при юноши не се препоръчва и не следва да се извършва без оглед на съществуващия риск-полза за внимателно проследяване на работата при ендокринните му ефекти.

Качества и особености на Stanozolol (Стромба)

Положителни качества на Стромба

Плюсов фактор на стромбата е, че не понижава собственото ниво на тестостерон. Заради тези и още негови качества може да бъде комбиниран с почти всеки анаболен стероид, в зависимост от това какви са желаните цели при постиженията. При употребата на таблетки Stanozolol – Стромба (орално), протекторите са непотребни. Това го прави един от най-ползваните орални анаболни стероиди във всички физически спортове.

Използването на този анаболен стероид, увеличаващ ефективността на човешките възможности не трябва да бъде приеман преди удобрение на медицинско лице, след внимателно оценяване на всички медицински доклади и история здравословното състояние на конкретния атлет/потребител на Stromba. Този анаболен стероид е един от най-търсените и заради това, често се фалшифицира.

Злоупотребата с Winstrol или покупката и използването на нискокачествен Вини/Winny/Уини може да доведе до странични ефекти, като например промени в либидото, привикване, възбуда, безсъние, хирзутизъм (повишено окосмяване), повишена честота на ерекция, плешивост, намален глюкозен толеранс, чернодробна дисфункция, клиторно разширяване, и нередовна менструация (при жени).

Негативни ефекти на Stromba

Нежелани реагции от орална Стромба/Винстрол

Атлетите които искат да ползват този стимулатор трябва да знаят, че и той има странични ефекти в редки изключения (единствено, когато бива употребяван над максималната доза), а те са свързани с неблагоприятните промени в холестеролните нива (LDL/HDL).

Продължителността в нормален период на цикъла е между 6 и 8 седмици и при такъв срок, с оптимална доза на прием, страничните ефекти са изключени! Опасността от този продукт напълно отпада с правилно приложение. Stanozolol е предпочитан заради изключването на вреда върху мъжки и женски организъм.

Стромба – рискове

При високи дози се наблюдава потене и странични ефекти, като при всеки са различни. Максималната дневна доза за прием не бива да надхвърля 70 мг Stanozolol. Някои атлети правят курс със средно по 40 мг дневен прием и постигат резултати, без комбиниране с други анаболни стероиди. Други, по-тежки (над 90 кг) спортисти примат дневна доза средно по 60 мг в средата на цикъла, като започват от 20-40 мг. При тези норми на прием са изключени абсолютно всякакви заплахи за здравето!

Стромба – опасности

Както всяко нещо при предозиране, така и винстрола променя нивата на холестерола. Радко срещани са страничните му ефекти, а те се изразяват в акне, промяна на гласа, менструални нарушения, главоболия, мускулни схващания, обриви, депресия или оплешивяване и още неприятни отражения, както можете да прочетете в информацията на SH | Sportnihrani за странични ефекти от анаболни стероиди. При дългосрочен прием може да се появят болки в стомаха или високо кръвно налягане.

Според някой спортисти Винстрол действа и при локално инжектиране, така риска от инфекции и абсцес се увеличава. Много важно е да знаете, че се срещат много добри негови ментета както на оралния така и на инжекционния винстрол. Както няколко пъти казахме винстрола е разтворим във вода, затова когато оставите ампулата неподвижна би следвало на дъното и да се утаи бял слой.

Заплаха и отговорност при жени на Стромба

Маскулинизация (омъжествяване, придобиване на мъжки облик – обратното на феминизация) и вирилизация (поява на мъжки полови белези у жената – мъжки тип окосмяване, атрофия на млечните жлези, уголемяване на клитора, уплътняване на гласа, задебеляване на кожата, промяна в телосложението) са изключени при потреблението на Stromba! Тези странични ефекти са възможни при потребление на други орални или инжекционни стероиди от жени, затова е препоръчително жените да не употребяват анаболни стимулатори, освен СтромбаОксандролон, Растежен хормон, Примоболан или ниски дози Тестостерон пропионат.

Други ресурси за Станозолол/Stromba

 • Създаване на дете

Правене на бебе с Winstrol

 • Неизвестна (секретна) информация за тълпата е реалното свойство на Винстрола и неговата приложимост при хора, които искат да имат здраво и красиво бебе.
 • Употребата му с конкретната цел – в периода за създаване на дете (правене на бебе) не е известна на болшинството в спортните и лекарски кръгове.
 • Личностите, които ползват Станозолол с тази цел са просветени. Те знаят за качествата му, имат възможността да се сдобият с истински състав на инжекционен Stanozolol и се радват на по-добър стандарт на живот.
 • Бебето е очарователно същество – ражда се с прогресивна усмивка и естествена увереност.

Търговски имена на Винстрола (Stromba, Stanozolol, Winstrol)

Този анаболен стероид е познат в две форми – орална и инжекционна.

Употреба на Станозолол извън спортните среди

Медицинският анаболен стероид Stanozolol се използва при лечение на здравословни състояния като анемия и наследствена Angioedema/Ангиодема (оток, подуване на кожата, лигавиците и субмукозата). Този анаболен стимулатор работи при хора с подобни проблеми сполучливо и резултатно заради неговото диоретично действие (да изхвърля излишната вода в тялото), като едновременно с това стимулира метаболитните процеси на организма, които от своя страна осъществяват всичко, което всеки иска – по-малко мазнини и повече мускули.

Станозолол подобрява растежа на мускулите, производството на червени кръвни клетки, стимулира апетита при изтощени и отслабнали хора и увеличава плътността на костите. Релефа и подобреният външен вид са допълнителни положителни качества на това химическо/синтетично анаболно средство за употребяващите го индивиди.

Химическа структура, молекулен състав и формула

Химическото изографисване (формулата на Winstrol):
17-methyl-2′H -5 (alpha) – androst-2-eno [3, 2- c] pyrazol-17 (beta) – ol

Молекулното му тегло е 328,497 грама/мол в база. Молекулната формула на Stanozolol е C22H36N2O и има активен живот на почти осем до девет дни.

Допинг проба и показатели със Стромба/Станозолол

 • Орален Winstrol може да бъде открит в продължение на период от три седмици;
 • Инжекционен Winstrol може да бъде открит в продължение на период от осем до девет седмици.

Приложението на Стромбата в спорта

Спортисти в разнородни сфери, особено културисти, черпят Winstrol обикновено с тестостеронбазирани стероиди, тъй като води до значително увеличаване на телесната сила и мускулна маса, без резон и тенденция за излишък на телесно тегло от допълнителни мазнини или кух обем.

Този мощен и изключително качествен спортен медикамент насърчава ресурсите за кръвоснабдяване и подчертава дефиницията на мускулите. Ползването на този синтетичен анаболен стероид не е свързано с излишък от задържане на вода. Много спортисти се възхищават на диуретичния ефект на Winstrol върху телата си.

Това не е всичко.

Winny (Стромба) при ползващите го състезатели осъществява чиста мускулна маса – при вдигане на тежести в бодибилдинг и културизъм, лека атлетика или дисциплини като спринт, маратонско бягане, включително покриване на сложни нормативи за издържливост (тест в СОБТ), жилавост, комплектно привършена ефективност на телесния потенциал, мускулна сила и реална мощност на човешката якост.

Запазвайки чистото мускулно тегло, докато метаболизирането на мастната тъкан е трансформирана в качествена маса и предотвратявайки излишъка от мастни натрупвания – транспортирайки извън тялото вредните запаси от излишни мазнини- поправено и изменено в мускулни фибри и тъкан, използването на този стероид, за период от шест до осем седмици, се свързва с драматични подобрения по отношение на синтеза на протеини.

Съхранен азот, мускулна функция, силно тяло, мускулно измерение, и ефективност в специализираната спортна подготовка.

Освен съживяването на простагландин Е2, фибробласти, и ДНК функции – фактите сочат, че ефектите на Станозолол са 95/5 в положителна посока.

Дози при мъже и жени – инжекционен/орален Станозолол

 • Максимална дозировка на орална стромба (таблетки) 50 – 60 мг дневно
 • Максимална дозировка на инжекционен Winstrol 50 – 100 мг дневно

Инжектиране на Винстрол – обзорен преглед

Winstrol – правилни похвати за инжекционно приложение (интрамускулен прием)

 • <♥> Станозолол и абсолютно всички останали  инжекционни анаболни стероиди се прилагат единствено интрамускулно! (информация за инжектирането на стероиди и начин с подробно описание и напътствия)
  • <♥> Инжекциите в рамото (наричан накратко средно рамо или страничен делтовиден мускул – pars acromialis) се бодат с подкожни игли, тъй като този мускул има по-малка едрина от горния външен глутеус. Дължината на тази игла за инжектиране е 1.5 см и се вкарва докрай. Важно е разтвора да попадне дълбоко в мускула, не подкожно. Подкожно Винстрол не се усвоява истински.
  • Инжекциите в задника/седалищен мускул (мястото за инжектиране е горен външен квадрант) – иглата е интрамускулна, най-често със син цвят (информация за инжектиране).

Оптимален дневен и седмичен количествен състав за прием на Станозолол

 • Мъже на възраст 20 – 40 години:

Препоръчителна доза за мъже: през ден – 50 мг Stanozolol.
При тези количества са установени резултати за най-продуктивно действие!

 • Орален прием мъже: От 30 до 60 мг на ден, разделени на три приема – сутрин, обед и вечер (Цикъл за солов прием)

Дози на Стромба за жени

 • Жени на възраст 20 – 40 години:
  • Инжекционен прием – жени: препоръчителна дневна доза на Winstrol (Stanozolol) инжекционна суспензия за жени: 25 мг, два пъти седмично или на всеки 4 дни – интрамускулно.
   Двата седмични приема с ниска доза при жени от 25 милиграма е предвидена заради нуждата от често мускулно поставяне на препарата. Общоприето медицинско уточнение е, че два пъти по 25 мг е по-редно от един път с 50 мг. Инжекциите (виж интрамускулно инжектиране) се поставят в средното рамо или глутеуса.

Ако ампулата е със съдържание 50 мг Stanozolol, 1 мл (един кубик в спринцовката) – инжектира се половината съдържание (0.5 кубика или 25 мг) и спринцовката с останалата част от разтвора се съхранява в хладилник.

При следващото инжектиране иглата се сменя с нова, за повече стерилност.

Когато разтвора инжекционен Winstrol остане неподвижен се образува утайка и преди инжектиране е необходимо леко разклащане, за да се възстанови плътността на водната суспензия по цялото пространство в спринцовката с кристалите Stanozolol.

  • Орален прием жени: 5-10 мг на ден (перорален прием с таблетки Stanozolol)
   дозата е разделена на два приема – 5 мг на обед и 5 мг вечер (първите и последните дни от цикъла приема е занижен, пирамидално – 5 мг само на обяд).

Бременност и кърмене

Stanozolol не трябва да се използва от бременни и кърмещи жени, деца или потребители с алергия към Winstrol или някоя от неговите съставки.

Той също така не трябва да се използва от тези, които страдат от здравословни усложнения като рак на гърдата, рак на простатата, инфаркт, инсулт, мултиплен миелом (туморно злокачествено заболяване), освен ако изрично е препоръчано от лекар.

Употреба на Винстрол във ветеринарната медицина

Анаболният стероид Станозолол се използва във ветеринарната медицина за увеличаване на апетита, което довежда до повишаване на теглото и за лечение на някои видове анемия.

Ползва се с повишено внимание при котките. Това може да доведе до тежко чернодробно заболяване при тях. Винстрол се ползва най-често при кучетата, също така се инжектира при коне, с цел повече издържливост при конни състезания.

Съхранение на Станозолол (Stromba/Винстрол)

За ефективното поддържане на срока на годност и ефикасност, станозолол трябва да се съхранява при контролирана стайна температура от 20° до 25° С (68° до 77° F) с изключения от 15° до 30° С (59° до 86° F) и трябва да бъде защитен срещу топлина, влага, пряка светлина, домашни любимци, деца и неоторизирано използване! Важи за орален и инжекционен вариант.

Препоръчани продукти на SH | Спортни храни със субстанция – Stanozolol

=====================================================================================

<– Инжекционен Станозолол (Winstrol) – ампули, продукти

<– Орален Станозолол (Stromba) – таблетки и хапчета, продукти

<– Информация за Анавар (Oxandrolone) – всичко

=====================================================================================

152 мнения за “Стромба (Stanozolol) – прием, комбиниране и ефект

 1. Ако правя моноцикъл само със стромба за 8 седмици, нужен ли ми е някакъв протектор-антиестроген или за черния дроб? Благодаря предварително

  1. В описаните дози, имайки предвид възрастовата ви граница в обхват 20 – 40 години и категория от 70 – 100 кг няма абсолютно никаква нужда от каквито и да е протектори, допълнителни медикаменти за повече спокойствие или всякакви съмнения за беда със здравето. Станозолола има описание по-горе, което в дълбочина разкрива качествата му и свойствата с приложение в спорта. Успех!

 2. Вече съм в 3 седмица от цикъла със стромбата и се чудя дали да вкарам от вашия примоболан за останалите 6 седмици от цикъла. Ще има ли ефест ако е само за 6 седмици, знам, че по принцип му трябва повече време? Мисля да слатам по 1 седмично и само 5 и 6 седица по 2

  1. Добре е да се сложи Прегнил след втората седмица, отброена от края на цикъла – 5000 I.U. Серпафар (Кломид) е индивидуално дали е необходимо да бъде ползван, но в тази комбинация е излишно, с изключение ако сте твърде рисково предразположен към гинекомастия. Няма нужда от Серпафар, дори профилактично. Прегнила е достатъчен за цикъла с Примоболан и Станозолол. Успех.

   1. Как да изляза от цикъл със стромба 6 седмици,и трябва ли да се пият други неща за излизането ?

 3. Здравейте,
  имам 2 въпроса
  1.препоръчителна ли е комбинацията на Стромба с NOXPLODE на BSN и Fatburner?

  2.за излизане от цикъл само със Стромба (solo) нужен ли е прегнил?

  Благодаря.

  1. Здравейте, Евгени. Комбинирането на Станозолол с азотно-напомпващи мускулите хранителни добавки е възможно и не носи вреда/рискове.

   Необходимостта от гонадотропин (Pregnyl) зависи от продължителността на приема и дозите, като за переиод от 6-8 седмици с 20-60 мг станозолол не е необходим Прегнил, нито каквито и да било други протектори. Успех.

 4. Стромба с Дека(Nandrobolin), какъв ще е ефекта според теб и освен две кутии стромба за 5 седмици, 10 ампули дека ще стигнат за 5 седмици (по 2 ампули на седмица общо 500мг)? В смисъл, за 65 кг човек, който иска да качи мускулна маса дали ще е добре или вредно, и ако ДА, какво трябва да се пие като протектор след цикъла и как?

 5. аз съм на 18 години и тренирам от 2 години обаче искам да орелефя . Рано ли е да запо4на със стромба на тази възраст?

 6. Здравей те.Интересува ме,колко време се почива след първия цикъл,преди да започна втори цикъл с стромба? Предварително Ви благодаря.

 7. Здравейте, на 18 съм и искам да взема нещо за да направя релеф или маса. Лека чувствителност към гинекомастия. Стромба се чудех да ударя един цикъл но не знам, насочете ме към нещо. От тестостерон ме наплаши един приятел заради страничните ефекти и най-вече, че после натуралните ми нива на тестостерон се различават. Анавара мисля че може да е решение, знам че дава сила но не знам дали дава маса. Помощ ако може/

 8. на 19 години съм и ако приемаа само една опаковка от 100 таблетки по 10мг.например да пия 20мг на ден и така докато свърши опаковката дали сте има ефект и някакви странични ефекти.

 9. При строг режим за качване на маса, и добавя стромба ще подсили ли ефекта на качването или ще е противоположен ефекта ?

 10. Какво мислите за такъв цикъл:
  6 седмици орална стромба по 30 мг на ден твърда доза. Паралелно със стромбата 10 инжекции примо. Всеки ден от цикъла по 8 мкг. кленбутерол (след 15-тия ден клембу, започване на кетотифен всяка вечер, за да се избегне насищане на рецепторите).
  Излизане от цикъла – клостил бегит и трибестан + бца и витамини.

  1. Успешен е, стига да усвоявате медикаментите и тренирате вярно. Няма универсални системи за прием на анаболни стероиди. Ако станозолола е качествен и доза от 20 милиграма би била достатъчна. Примоболана е добре да се смесва наведнъж с тестостерон пропионат по 50 мг.

 11. Здравейте! Интересуваме мнението Ви на екпсперт, след колко време е добре да приемам препарата при положение, че тренирам от 2 месеца?

  1. Здравейте, Петър. Зависи от много неща:

   – На колко години сте и какъв е стажа ви в залата.
   – Дали сте тренирал правилно през това време и какво е нивото ви. За два месеца – абсурд.
   – Ще се състезавате ли.
   – Каква е целта ви.

   Поне още половин година е добре да изчакате – без да спирате да тренирате (най-добре с опитен треньор по бодибилдинг), преди да прибегнете до станозолол или други подобни препарати.

 12. Стромба на коя фирма ми препоръчвате ? Ще я комбинирам с режим за качване на Мускулна маса.

  1. Всички фирми на SH | Спортни храни са качествени. Препоръчваме ви преди да предприемете стъпката към започване на стероиден цикъл да се консултирате с лекар и да направите изследвания каква е реакцията на тялото ви към различните видове анаболни андрогенни стероиди, с цел да знаете кои препарати ще ви действат най-правилно. Успех!

 13. Здравейте. Виждам, че тук сте препоръчали пирамидален прием на стромбата, а в други коментари под Стромба на някоя фирма, давате друга схема ? Бихте ли ми препоръчали какъв прием да направя аз ? На 20 години съм 76 кг., 2 години стаж в залата.

  1. Забравих да добавя,че говоря за 6 седмичен прием, ще приемам само стромба без други препарати.

   1. Закачете се за три месеца със станозолол, но опитайте да намерите качествен, като дневния прием да бъде от 30 – 35 мг, заедно с комбинация от два тестостерона на седмица – Тестостерон пропионат от 50 мг.

    1. Искам да приемам само стромба, това означава ли, че приема от 30-35 мг на ден се запазва ? И това е най-добрия вариант ?

    2. здравейте, аз искам също да направя цикъл само с станозолол. Живея в германия бихте ли ми препоръчали какъв да си взема , на коя фирма производител.

 14. Здравейте, аз съм на 27 години и тренирам от 1 месец , иначе преди това съм тренирал 2 години , искам да започна цикъл със стромба без никакви други добавки , но има един проблем до преди 3 месеца взимах анти-депресанти , това проблем ли е ако стромбата се приема в нормални дози и ще имам ли ефект ако взимам само стромба ?!

 15. Здравейте! На 21 години съм. Общия ми стаж в фитнеса е повече от 2години,като последните 2 месеца не съм ходил и започнах преди 2 седмици да тренирам.Мисля да започна цикъла с Станозолол. тежа 105кг целта ми е да сваля някой друг кг и да добия малко релеф. Въпросъ ми е да изчакам ли още преди приемът или може да започна и сега ? Благодаря предварително !

 16. На 43 години съм. Правя цикъл Тестостерон Енантат 500 мг 2 пъти седмично за 14 седмици. Искам да вкарам от 4 седмица винстрол/стромба до края на цикъла. Какво ще ми препоръчате, като марка, орален или инжекционен,цена и по какво количество?

  1. Здравейте, Ангел. Препоръчваме Неген – Етастанол (Украйна). Орална Стромба, станозолол в опаковка със 100 таблетки по 10 милиграма Stanozolol, като дневния прием да бъде 60 мг на ден за 3 седмици.

 17. Здравейте,

  смятам да комбинирам стромба с анавар. Въпросите са ми дали трябва да се пият протектори, както и след цикъл трябва ли да се бие прегнил и да се прие трибестан?

  Благодаря

 18. Здравейте, на 20 години съм с около година стаж, 96 килограма. Искам да направя цикъл със станозолол, но от статията разбрах, че е индивидуално за всеки, въпросът ми е към коя марка да се насоча и какъв прием, трябва ли ми нещо допълнително?

  1. Най-добрите марки в момента са:
   Alpha Pharma
   Biotech Beijng Pharmaceuticals
   Negen Ukraine
   Balkan Pharmaceuticals
   Estopharma
   NASpharma
   Unigen Lifescinces
   Generics Pharm
   pharm – tec.
   Shree Venkatesh
   Lipthai

  1. Има опция да дойдат до адреса ви. Можете да направите поръчка като се обадите на телефон 0893 802 165 или от бутона горе в дясно „Поръчка“.

   Успех.

 19. Zdraveite az sam Rumen na 25 godini sam treniram ot okolo 3 godini poslednite dva meseca bqh prekasnal,sega ot edna sedmica pak sam v zalata i zapochnah cikal s stromba i anavar po 20 mg na den ot dvete ot utre kachvam na 30 i taka pitamida do 60 mislq da napravq cikal 3 meseca kak vi se struva che napravo zapochnah priema sled prekasvaneto i dali shtr imam dobar efekt ot kombonaciqta za prav pat vzimam stromba i amavar shte kacha li muskolna masa sega sam 80kg do kolko moga da natdam makar che hraneneto mi ne e mng dobro vseki den konsumir vqkakava hrana i qm kogato sam gladen ne pod rejim . Shte dam blagodaren ako mi otgovorite i dadete nqkav savet.

  1. Трябвало е да започнете приема на препаратите по-късно, да изчакате поне един месец.

   Другото, което препоръчваме е да не ползвате повече от 30 мг на продукт или общо 60 мг за двата дневно.

   Търсете истински препарати.

   Успех.

 20. има ли опасност да навреди върху сексуалната функция? колко опасен е за черния дроб и за мъжкото достойнство? може ли да е ползва за изгаряне на подкожната мазнина комбинирано с интензивни кардио тренировки?

 21. Смятам да конбинирам стромбата с аргинин протеин и псевдоефедрин.
  Храня се по схема(на всеки 3 часа)
  Въглехидрати само сутрин,иначе след обед месо белтъци и зеленчуци.плодове не ям,не ползвам никаква захар.тренирам на лост и успоредка + кардио напади клекове и коремни преси,всичко според денят си.
  Целта ми е да намаля % подкожни мазнини и да овелича обема+яко нацепване.
  Даите мнение за плана ми.
  Тренирам от 3 години.
  Работя тежка визическа работа но тренирам 6 дена в седмицата.

 22. Здравейте. На 44 години съм мога ли да ползвам стромба. Висок съм 185 -тежа 97кг искам малко да направя релеф.

 23. Имам лека гинекомастия,като е спряно нейното развитие и в момента е в покой..
  Ще ми бъдат ли нужни някакви протектори ако направя 6 седмичен цикъл с стромба по описаната горе програма ?

 24. Здравейте,
  Имам следното питане след цикъл на Stanozolol колко време се почива преди да почнеш втори.или какъв е периода между два поредни цикъла… На 33г съм 😉

 25. Здравейте. На 29 години съм висок съм 180см и тежа 72кг.Купих си на Стромба – NASpharma. Каква доза е препоръчително да се взима по моите данни ? И мога да ползвам стромбата без други препарати ?

 26. Iskam da mi kajete ako e vazmojno sxema za priem na winstrol depot ampuli na derma anavar na biotech iprimobolan ampuli na biotech za 6 sedmichen kurs ? na 33 sam teja okolo 90 kg?

  1. Може, но няма смисъл. Станозололът е в пъти по-силен от Л-Карнитина или който и да било друг продукт, включително фатбърнър.

 27. Здравейте,поздрави за бързите и компетентни отговори.Въпросът ми е дали има смисъл да взема стромба.На 24 години съм,тежа 72 килограма и тренирам от година,преди това съм ходил на лостове.Целта ми е качване на мускулна маса,тренирам любителски и се храня правилно.

 28. Здравейте! Аз съм на 17г и искам да направя един цикъл със Стромба,искам да знам дали ще ми повлияе положително и дали има странични ефекти,каква е дозировката и колко време трябва да я пия?

  1. Не ви препоръчваме прием на какъвто и да било стероид, без значение дали е Станозолол или различен. Дори и да се състезавате – препаратите са различни от посочения. Странични ефекти винаги биха могли да се появят, дори в умерено дозиране.

 29. И мен ме интересува след цикъл с анавар и стромба,приема ли се някакъв протектор ?

 30. Здравейте поръчах си на фармтек стромба и болденон.. Никъде не пише нищо за комбинация между тези два препарата… СТРОМБАТА ще я карам на пирамида първата седмица 4 втора 5 трета по 6 и после 3 сседмици на 4… Болденона първите 2 по 3 после по 2… Добре ли е

 31. Здравейте искам да поръчам,но може ли да ми дадете няколко съвета към коя стромба да се насоча тъй като има голям избор в сайта ви,също така ще съм ви много благодарен,ако ми кажете как да я пия,тъй като видях примерния прием тук в статията,но също видях и че сте давали други приеми като коментари под отделните продукти на различни фирми… Та въпросът ми е аз съм 1.87 и тежа около 100 кг. Става ли приемът от таблицата дето сте дали или приемът трябва да е друг… Благодаря предварително

   1. Благодаря! А само да попитам колко седмици да пия и от първия ден ли да започна с 40 мг

    1. Първите и последните дни по 3 таблетки, а в средата на приема – след петия ден по 4 таблетки (40 мг), като е препоръчително да се раздели приема на две или три части. Успех.

     1. Току-що го поръчах,да видим значи първите и последните 5 дни по 30 мг,а в останалото време по 40мг… Благодаря предварително !

 32. Zdraveite,iskam da popitam ako se upotrebqva alkoxol 1-2 pati v sedmicata po 100-200 grama tova 6te navredi li na cikala sas Stromba ?

  1. Мой съвет е да не се употребява никакъв алкохол по време на цикъла, но не е фатално.

 33. Здравейте, стигнах лимита на килограмите си и от няколко месеца качвам много бавно, досега не съм взимал стромба и въпросът ми е, ще покача ли мускулна маса или просто ще се орелефя.На 24год. тегло 74кг, тренирам от около година без спиране, ще съм благодарен ако ми кажете как да я приемам (вече си поръчах 3 кутийки), мисля да я комбинирам само с протеин.Моля отговорете.Благодаря!

  1. Станозололът – Стромба е Анаболен стероид, което значи, че ще повишите теглото си.

 34. Zdraveite, kakvo e mnenieto vi za kombinaciqta stromba+klembuterol I do kolko sedmici moje da prodylji takava systema bez stranichni efekti? Blagodarq

 35. Здравейте! Тренирам близо година, но тренировките ми включваха само лицеви опори, от около 2 месеца ходя на лостове. Подариха ми опаковка STROMBAFORT на BalkanPharmaceuticals, килограмите ми варират от 67 до 69, на 21 години съм. Въпросът ми е има ли смисъл да направя цикъла само и единствено със стромбата и ако да по какъв начин да го направя?

  1. Здравейте Иване. Съвета ни е да не употребявате станозолола, тъй като няма нужда да приемате подобен препарат, ако не сте състезател. Много любители ползват анаболни стероиди, но повечето с грешна цел или идеи. Ако сте решил да употребявате стероиди – конкретно Стромбафорт (тази една опаковка), ползвайте по 20 мг всеки ден от първия до последния. Успех.

 36. Направих 8 седмици цикъл стромба(орален) като от четвъртата седмица си бия омнадрен ако удължа цикъла на 10 седмици ще има ли негативен ефект благодаря предварително

 37. Здравейте, искам да попитам как трябва да се приема от жени. На 29г. съм и тренирам от 3 години, но искам да орелефя.

 38. Здравейте, на 17 години съм и тренирам от 2 години и половина. Добре ли ще е да използвам стромба без да я комбинирам с нищо за 6-седмичен цикъл ? Благодаря предварително.

 39. Здравеите почти на 23 години сам март месец догодина ги правя интересува ме стромбаворт повишава ли много кръвното налягане, и другото което е 180 -183см сам висок и тежа 92 кг ще сваля ли и дали ще имам някакав ефект от 1 кутийка с 3-Блистера благодаря ви предварително.. 🙂

 40. Здравеите почти на 23 години сам интересуваме дали само с стромафорт ще имам някакав ефект от 1 котийка с три блистера и сущо така ще има ли евект без да влизам в зала само успоредки и лостове благодаря ви предварително… 😛

 41. ZDRAVEITE MISLQ DAPO4VAM CIKAL S EFEDRIN I KLENBUTEROL Z4I CIKALA S TQH 6TE PRODALJI OB6TO 12 SEDMICI 6TE GI KARAM NA PIRAMIDA 1 SEDMICA 0,5 KLEBUTEROL SUTRIN NA GLADNONO , PREDI TRENIROVKA 0,5 I 1 AMPULA EFEDRIN I TAKA DO 3 KLENBUTEROLA SUTRIN I 3 PREDITRENIROVKA I POSLE NADOLU , NO MISLQ SLED 2 SEDMICA DA PO4NA STROMBA I DA NAPRAVQ PONE 6 SEDMICI, 4UDQ SE KOQ STROMBA DA VZEMA I KOLKO 6TE MI IZLEZE

   1. Индивидуално е при всеки. За един би могло да е едно, за друг – съвсем различно. Консултирайте се със спортен лекар.

 42. blagodarq 4e mi otgovorihte , zna4i iskam da razbera za cikala s stromba – mstak , stava li za relef ki kolko vreme trqbva da prodalji cikala , dokolkoto 4etoh horata sa dovolni i produktite vi sa ka4estveni az sam 177 sm 88kg, na 35 god. s taj v fitnesa nad 5 god.

  1. Продължителност във времето повече от седем седмици е безмислена. Комбинирането с Емстак или други подобни суплементи е положително. Поздрави!

 43. blagodarq za informaciqta samo o6te ne6to da popitam zna4i za emstaka , pie se 3 sedmici vseki den po edin paket , posle 1 sedmi ca po4ivka dali 1 kutiq 6te mi stigne za cikala s strombata , i kolko stroba da si vzema gledam 4e na nqkoi firmi imate promciq za 3 opakovki , 4udq se dali da ne napravq sega edin cikal i sled kato spra za 3 meseca da napravq o6te edin , no dali pak da e stromba s emstak , vie kakvo 6te mi prepora4ate taka ili ina4e ot vas 6te pora4am

  1. Можете да направите максимум два такива цикъла в годината, като почивката между тях би било добре да бъде поне три месеца. В момента имаме нова партида Естофарма, която е безупречна.

 44. Здравейте, на 39 години съм 184/ 96 кг, с леко коремче. Ходя от година и няколко месеца фитнес. Имам наследствен повишен холестерол за който пия статини и леко увеличен черен дроб . Как би ми повлиял един цикъл?

 45. Абе пичове, станозолола е много стар стероид. Това не е модерно в момента. Нито става за чистене, нито за стимулиране на каквото и да е. Има други препарати, които е добре да ги пробвате. Единия от тях е Тестостерон ципионат, защото не задържа вода, не е толкова андрогенен колкото анаполона и държи високи нивата на азот през цялото време.

 46. Здравейте, на 35 години съм 74кг ходя редовно на фитнес от 2 години мисля да направя един цикъл със стромба от 11 седмици 1ва седмица 10мг на ден . 2ра седмица 20мг на ден 3та седмица 30мг на ден 4та, 5та, 6та, 7ма седмица 40мг на ден 8ма по 30мг на ден 9та и 10та седмица по 20мг и 11та седмица по 10мг на ден . Как би ми повлиял такъв цикъл и какво бихте ме посъветва ли . Предварително благодаря!

 47. dve godini aktivno krevam tegovi bez steroidi,dali moze da napravam sega kombinacija so winstrol ,deka,testo,metan 6 nedeli ciklus i ke mi treba li zastita

 48. Здравейте. На 22 години съм 64кг решил съм да взема строба. Интересува ме по колко трябва да приемам дневна доза, трябва ли ми някакъв протектор,след цикъла какви нещя трябва да се приемат(протеини или др.)тренирам от почти година.Благодаря!!!

 49. Здравейте, допустимо ли е приемането на строежа от 44 годишен мъж и ако да има ли някакви особености?

 50. Здравейте, поръчах си Стромба pharm teh от вас. Не я привмам пурамидално а по 60мг на ден / 3хапа/ 95 кила съм, предполагам дозировката е нормална. Да пеиемам ли и трибестан на хапове или ова след края на цикъла? Че от 3-4 дена го пия заедно и нещо сперматозоидите ми се губят – прекалил ли съм? Ако трябва да спирам въобще всичко?

 51. здравейте на 43 години съм 100 кг със стаж 5г в залата леко пухкав
  не съм приемал никакви медикаменти и съм решшл сега да направя един 6 седмичен цикъл със стромба бихте ли ми препоръчали най качествения препарат от предлаганите от вас цената е без значение
  интересуваме само макс ефект и мин странични ефекти и как да се приема предварително благодаря

  1. Ползвайте до 40 мг станозолол на два или три дневни приема, като инжектирате и по два пъти на седмица тестостерон пропионат. Няма най-качествен. Всички продукти са истински. Най-много положителни отзиви в момента има от Muscle Pharm: https://www.sportnimedikamenti.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B4%D0%B8/%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8/%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B8/s-bol10-stromba-muscle-pharm-100tabs/

   Успех.

 52. Здравейте, колко след приключване на цикъла Стромба-пропианат може да се направи втори такъв?

 53. Здравейте! 95кг. На 21г. Ръст 198см. Решил съм да направя цикъл с P.R.L. стромбата, на хапчета. Интересува ме дали има по-добър продукт и евентуално таблетките- като срок, и дневен прием.. Благодаря

 54. Здравейте, след колко време може да се повтори орален цикъл само със стромба / непирамидслен/ ?

 55. Здравейте, бихте ли ми препоръчали схема на прием на стромба със дека? Имам предишен опит само с метан. А и съм над 35г.

 56. Здравейте.Как да разделя приемите при условие,че тренировката ми е в 6:30 сутринта.
  И кой Станозонол препоръчвате

 57. Здр казвам се Ивайло стажа в залите ми е 6 години тежа 87 кг. На 25 години съм та вапросат ми е ако приемам само стромбааа ще има ли ефект и добре ли е такъв прием 2 хапчета сутрин по 10 мг. 2 на обяд и 2 вечер ?

 58. Здравейте, на 25г. съм, тренирам от 4г и искам да пробвам 1 цикъл със стромба, но малко се притеснявам, тъй като съм жена и не искам да си объркаш хормоните. Може ли съвет дали да започна и как да дозирам? Благодаря!

 59. Здравейте, на 21 години съм. Имам 3 години стаж във фитнеса и преди това 10 години лека атлетика. Мисля да започна цикъл със Стромба:
  – 1 седмица – 20 мг
  -2 – 40 мг
  -3- 50 мг
  -4- 60 мг
  -5- 60 мг
  -6- 50 мг
  -7- 40 мг
  -8- 20 мг
  Хранене
  1 ден – въглехидрати основно
  2 ден – белтъчини
  3 ден – мазнини
  4 ден – плодове и зеленчуци
  5 ден – белтъчини
  6-7 ден – смесено

  Задължително ли е да се излезе с нещо след цикъла ии храната удачна ли е или да наблегна повече на белтъците ( инак след всяка тренировка ще приемам протеин) . Благодаря предварително !!!

  1. Всичко е индивидуално. Разделното хранене не се препоръчва с прием на стероиди, но при много атлети работи положително. Въпрос на себепознание е. Най-важното е храната да бъде по възможност качествена. Има лоши и добри мазнини…

   Като цяло не препоръчваме този тип хранителен режим. Стремете се към станадртното. Успех.

 60. Здравейте мисля да си взема две опаковки по 100 таблетки 10мг. и да направя описаната пирамида по горе тренирам от 7-8 месеца 24г 83кг.?

 61. Zdraveite predi 3sedmici zapochnah cikal s strombata I anavar no nachaloto na 4-tata sedmica se rasbolqh…Edna sedmica sprqh antibiotici pih 🙂 po opravih se I Sega ot Edna sedmica pak zapochnah cikala no taq vecher strashno zapochnah da kashlqm…Kakvo da pravq da spiram li cikala ili da gi Piq s antibiotika ili Kakvo da pravq …?! I Zashto postoqnno se raBolqvam kato zapochna cikal..?! Blagodarq

 62. На 22г. съм имам опит в залата. Мился да направя цикъл само с тестостерон пропионат, два месеца по 50мг. през два дни.Какво бихте ме посъветвали , какви протектори са ми необходими и коя фирма да избера. Благодаря предварително!!!

 63. Здравейте,на 37г.съм занимавам се с фитнес от доста време но не съм постоянен.150кг.съм и съм решил да свалям сериозно.Имам кръвно и пия лекарства,но съм решил да взема стромба.Ще ми помогне ли за свалянето и може ли да я конбинирм с нещо друго което няма да засегне кръвното налягане.Благодаря ви предварително

 64. Здравейте, на 26г. тренирам от 2г. по 4дни в седмицата. Закупих от вас Stanozolol x2 и искам да направя цикъл. Въпроса ми е дали да ви следвам препоръчания начин на прием или да карам в определена доза на ден през целия цикъл, (както сте препоръчали в коментарите на подобно като мен момче).

  И когато излеза от цикъла кога мога да започна пак ?

 65. а да попитам има ли някаква опасност след като имам високо кравно и пия хапчета за него да приемам стромба в нормални дози

 66. Здравейте ! Изумен съм как отговаряте на почти всеки коментар, адмирации!
  Сега идвам и с моя въпрос :
  Имам 1 година стаж във фитнеса, не тренирам от 8 месеца обаче. На 25 съм и тежа 117 килограма. Препоръчаха ми да започна отново тренировките със станозолол на таблетки като помощ към диетата, в комбинация с Кленбутерол. Въпросите ми са : колко време трябва да прекарам в залата за да наваксам, преди да взема тези препарати , мога ли да комбинирам клен със станозолол (и аминокиселини + BCAA) и ако да – променят ли се дозите заради високите ми килограми?

  1. Забравих да спомена – целта е очевидно изчистване от мазнините, дългосрочен период. Споменава се , че станозолол е анаболен продукт, който обаче помага за изчистване на мазнините. А аз имам да чистя адски много 🙂

 67. здравейте на 29г съм 56кил 1и 1/5 стаж в фитнеса могали да вземам само stromba без нищо за качване на килограми.пробвах протеин и креатин но качих само 3кил за год.

 68. Zerbe

  Здравейте на 23 г, 75кг съм от 6 месеца тренирам Стромбата ще ми помогне ли да кача маса при положение че се храна стабилно и тренирам опори то Мерси предварително.

 69. Здравейте! На 20 години съм и искам да направя един цикъл, както е описан 5-10мг за жени. По колко време на ден трябва да тренирам, за да им резултат и изобщо дали с един цикъл ще успея да сваля нещо от мазнините? Също така трябва ли да спазвам някакъв специален режим на хранене? И последен въпрос.. Какви протектори за бъбреци ще е най-добре да пия? Благодаря предварително 🙂

 70. Здравейте. Искам да попитам екипа на sportnihrani влияе ли станозолола на собственото производство на тестостерон, тъй като по този въпрос срещнах много неединодушни отговори. Ако влияе какви протектори трябва да взема? Нужен ли ми е карсил за черния дроб? Това ще ми бъде трети солов цикъл само със стромба, като взимам по 40 мг на ден и до сега не съм взимал нито трибулус, нито карсил. Ще ви бъда благодарен, ако получа отговор

  1. Здравейте, можете да намерите информация в нашата ЕНЦИКЛОПЕДИЯ. Приятно четене! Основно, всички анаболни андрогенни стероиди потискат ендогенното производство на тестостерон. Основно, всички стероиди за перорален прием оказват стрес върху чернодробната функция и затова приемът на такива се ограничава до 6-8 седмици.

 71. Здравейте. Искам да попитам екипа ви има ли нужда от някакви протектори – карсил за черния дроб или трибулус за възстановяване на собствения тестостерон при солов цикъл с орален станозолол средно по 40 мг на ден? Това ще ми бъде 3ти цикъл, но досега никога не съм взимал протектори. Благодаря предварително!

 72. Здравейте, купих си от вас Станозол на Beijing и смятам да го комбинирам с Анимал М Стак. Смятам да пия не повече от 20 мг Станозол на ден. По разни сайтове прочетох всякакви ужасии за Станозол- предизвиквал инфаркти, инсулти, трайна вреда за черния дроб и т.н. Въпросът ми е-възможно ли е това при доза 20 мг на ден? Благодаря!

 73. Здравейте,
  На 38 години съм 110 кг. 186 см висок от четери години тренирам във фитнеса и съм във форма и се чувствам добре. Искам да сваля 4-5 кг за кратко време и да се орелефя. Имам нужда от лек тласък а не да правя супер тяло. Спрял съм се на Анавар със Стромба. Правилен ли ми е избора или не?

 74. Взимал съм орална форма на стромба в период четири седмици до 30 мг. на ден, но след спирането не съм имал проблем с либидо, като незнам дали това може да служи за показател. Относно хепа протектор ми е чудно защо се пише в пространствот, че нямало нужда, като този медикамент, както и туринабол и бионабол са 17 алфа алкинди. Щом трябва да мине през ч.дроб и да оцелее, за да навлезе в кръвта според мен си натоварва достатъчно. Нека се изкаже някой с достатъчно компетенция.

 75. Здравейте! На 21 години съм, тренирам от близо 6 месеца и съм спортист по професия. Въпросът ми е, мога ли да започна да използвам стромба за 6 седмици?

 76. Здравейте! Едно голямо евала, че отговарята и помагате на всички хора.
  Може вече да е задаван въпроса, но просто не го срещнах.
  На 20г. съм, тренирам от 5г. някъде и тежа 83-85 кг., 185см височина. Въпросът ми ако искарам един цикъл със стромба и продължа да си тренирм и примерно да приемам др добавки като(протеин, амино, азот и др) ще е се загуби ли егекта от цикъла. Нужно ли е да има следвщ цикъл. Студент съм, трудно е да се отделят пари за добавки ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.