Стероидни цикли, схеми – упътване

Стероидни цикли (анаболни схеми) за мускулна маса, релеф, сила и издържливост

Най-ясните резултати могат да бъдат постигнати със следните схеми/стероидни цикли (програми):

Информация и упътване за анаболни андрогенни стероиди и хормони

 + АНАБОЛНИ СУБСТАНЦИИ НА АНАБОЛНИ АНДРОГЕННИ СТЕРОИДИ

Сами по себе си анаболните стимулатори освен външен вид, могат да придадат и особено значимо самочувствие и разултати в спорта като издържливост, сила, твърда мускулатура и качествен, завършен външен вид и реално самочувствие.

Всеки анаболен стероид работи по различан начин и комбинирането на два или повече стимулатори се прави с индивидуална цел, спрямо желанието за крайния резултат на атлета и неговите очаквания от ефекта, който иска да постигне.

Инжекционни анаболни стероиди
Инжекционни анаболни и андрогенни стероиди (ампули)

Орални анаболни стероиди (таблетки)
Орални анаболни и андрогенни стероиди (таблетки)

Стимулатори за сексуална сила (либидо и потентност)
Стимулатори за сексуална сила (либидо и потентност)

Какво е цикъл с анаболи

Цикъл с анаболни стероиди значи прием на стимулаторите за период от минимум 7 седмици в схема на прием, която най-често е с два или повече препарата (орални и инжекционни – колективно). В средата на това време за прием, дозите са най-високи, с посещение в организма на всички заедно. За излизане от цикъл и предпазване от странични ефекти се приемат протектори – по средата на цикъла, в края или след спирането на приема. Целта е балансирано завършен курс със запазване на постигнатия резултат и непокътнато здравословно състояние на спортиста. Често се употребява думата зоб, за анаболни стероиди.

Какво е зоб

Зоб на фитнес жаргон, който означава анаболен стероид. Зоб означава още всякакъв вид зърнена култура, дадена за храна на добитъка.

Бодибилдърите често наричат стероидите – зоб, за да направят аналогия с животните. Зобене значи прием на анаболни стимулатори, с цел подобряване на фитнес постиженията – мускулна маса, релеф, сила. Зобенето е практика на повечето фитнес маниаци, като най-засилената употреба е в регионите на Бургас и София. Често зобаджиите изглеждат агресивни и опасни. Тези техни белези са вследствие – резултат на андрогенните качества и стимулацията на тестостерон от зобаджийските препарати.

Запитване за изготвяне на индивидуален цикъл

При необходимост от различно комбиниране и резултат, SH | Sportnihrani предлага възможността за безплатна поръчка на стероидна схема с попълване на анкетата. До няколко дни ще получите конкретна и лично регламентирана, изготвена от лекари на SH | Sportnihrani система за прием . За тази цел е необходима повече информация за спортното състояние на питащия и неговата подготовка:

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Телефон за контакт

  Какъв стаж имате в спорта?

  Взимали ли сте стероиди досега и колко време имате опит с тях?

  Вашата възрастова граница

  Допълнителна информация и въпрос към нас

  primobolandepotСистемите за прием на анаболни стероиди (план за употреба на анаболни стимулатори) се изготвят от специалисти на SH | Sportnihrani на базата от информацията, която е получена, попълвайки анкетата. След въвеждането на данните ви, ще получите желаната схема или консултация с конкретните препарати в рамките на няколко часа или до два работни дни, в зависимост от натовареността на обслужващите оператори. Посочвайте повече подробности за вашият опит с анаболни стероиди и стаж във фитнеса.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.