Услуги на Спортни храни

shaboutservices

Услугите включват консултиране и препоръка при избор и употреба на анаболни андрогенни стероиди. Потреблението на допинг е солидно във всеки спорт, изискващ физическа активност – особено в олимпийски дисциплини и професионална състезателна дейност.

Освен състезателни цели, стимулаторите за подобряване на външния вид присъстват във всички социални среди с няколко главни направления, Спортни храни (SH | Sportnihrani) предоставя услуги за осъществяване на:

Спортни храни (SH | Sportnihrani) разполага с работещи продукти и предоставя услуги за начинаещи и напреднали атлети, които целят реален резултат. Част от заявките към сайта са:


Интрамускулно приложение на воден разтвор
Интрамускулно приложение на воден разтвор

Човешкото тяло се състои от милиони клетки. Всички имат различни функции и не растат еднакво бързо. Тъй като ние се интересуваме предимно от мускулната маса и сила, искаме да се занимаем само с въздействието върху тях. Стероидите са комплексни молекули, които циркулират в кръвта като носители на съобщения, така наречените вестители. Те дават на мускулните клетки заповед да произвеждат или повече белтъчини (мускулна маса) или повече креатинфосфат (прираст на сила). Тук е важен типът на използвания стероид.

Ако имате нужда от консултация или бърз съвет – използвайте формата – горе в дясно, за да попитате за това, което ви интересува и ние ще ви отговорим максимално бързо.

Нeaктивните вестители циркулират в свободна форма в кръвта, т. е. не са свързани с някой кръвоносен съд. Неактивните вестители са свързани с така наречените задържащи андроген глобулини и с това вече не са клетъчно активни. В една мускулна клетка, по-точно в аминокиселинната среда около клетъчното ядро, плуват милиони миниатюрни стероидни рецептори. С тях се свързват стероидите, естествени и изкуствени, и с тях се отнасят до клетъчното ядро, за да извършат своята работа. Колкото повече свободни стероиди са налични в кръвта, толкова повече могат да се свържат със стероидните рецептори. Някои стероиди се свързват много силно с АВО /задържащите андоген глобулини/. Най-често над 90 % от стероидите в кръвта са свързани с АВО. Има и стероиди, които не се свързват с АВО, и така се намират винаги в свободна форма в кръвта. Някои стероиди така здраво се свързват с АВО, че други стероиди не могат да се свържат, а се изместват чрез тях от глобулините и пак достигат до кръвта в свободна форма.

7 мнения за “Услуги на Спортни храни

  1. Zdraveite. Iskam da popitam za somatropina.ne treniram na 19 sum i sum 80 kg.kakvo shte e deistvieto ot ednoto shishence hormon?

  2. Здравейте! Купих от вас Дека и искам да питам , кога е най-подходящото време за инжектиране? В смисъл, преди , след или сутринта или вечер ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.