SH | Спортни храни - Анаболни андрогенни стероиди

Уголемяване на пениса с Анадрол?

Анаполон/Анадрол с активна съставка Oxymetholone е най-силният орален анаболен стероид, за който се носят митове, тъй като освен най-ефективен, той е с най-много странични ефекти. Каквото и да предприемете във връзка с използването на този продукт, първо направете изследвания, за да се уверите, че здравословното ви състояние е нормално и след това се консултирайте с нас.

Истината за анадрола дали уголемява пениса е индивидуална за всеки атлет, но в повечето случай – над 90%, отговора е положителен.

Oxymetholone , пуснат на пазара като Anadrol, Anapolon , е синтетичен анаболен стероид, разработен през 1960 г. от Ф. Золтан. Неговите основни клинични приложения включват лечение на остеопороза и анемия , както и стимулиране на растежа на мускулите при недохранени или недоразвити пациенти. Медикаментът е одобрен от FDA за хуманна употреба . Късно беше доказано, че е по-ефективно за лечение на анемия и остеопороза без странични ефекти други препарати като Epoetin Alpha, но те в никакъв случай не могат да се приближат до ефекта от анадрола, заради който го взимат почти всички напреднали атлети във фитнес залите. Анадрола най-често може да бъде видян в таблетки по 50 милиграма, oxymetholone е един от най-силните андрогенни стероиди. Въпреки много нисък афинитет за свързване с андрогенния рецептор , oxymetholone е много ефективен при насърчаване на бързи резултати в изграждане на телесна маса, най-вече чрез значително подобряване на протеиновия синтез. Поради тази причина, често се използва от културисти и атлети . Много спортисти също използват oxymetholone като метод на защита на ставите при тежки натоварвания. Oxymetholone е считан от културистите, за най-силният анаболен стероид от всички останали перорални препарати.

3 мнения за “Уголемяване на пениса с Анадрол?

  1. Ползвам понякога сексуални стимулатори от вашите Sportnihrani SH: https://www.sportnimedikamenti.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8/

    и по-точно Бест Кинг! Според мен няма разлика в големината на пениса ми… но съпругата ми каза, че е по-дебел. На дължина си е същия, но според нея е наедрял с малко на дебелина и си мисля, че е заради тази добавка. Много рядко пия Силденафил – BEST KING и предимно за удоволствие, не защото имам нужда… пениса ми еректира до нови висини с него и се чувствам много комфортно когато правим секс.

    Анаполон до този момент не съм ползвал и нямам нужда – четох за него и тъй натък! Но от сексуалните стимулатори съм доволен на Sporthihrani SH.. Имам само една забележка към вас – сложете повече протеини и добавки, защото искам да поръчвам накуп продукти а не от това място едно, от друго място други и тем подобни…. знаете за какво говоря – няма протеин в каталога, аминокиселини. Аз все пак съм спортуваща натура, наясно съм с много неща и знам кое как действа. В момента пия единствено АРГИНИН, БЦА, ПРОТЕИН-МУТАНТ и ТРИБОЛОС!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.