SH | Спортни храни - Анаболни андрогенни стероиди

Секс по време на стероиден цикъл с анаболи

Назобаните спортисти имат по-висока активност в сексуалния живот заради андрогенните свойства на анаболните стероиди, повечето които са производни на тестостерон (мъжкия полов хормон). Без значение дали употребата е на Станозолол или Тестостерон Пропионат и Примоболан, нагона и желанието за доминация и мощен секс се засилва многократно. Случаите, когато мъж пребива партньорката си по време на сексуална игра или я съсипва от мощен секс не са нещо невиждано и чудно, а все по-често срещано явление в сексуалния акт при двойките с назобан мъж.


Скъсване на кур заради ненормално ебане

Изобилствено кръвотечение след скъсване на препуциум след груб и продължителен секс
Изобилствено кръвотечение след скъсване на препуциум от груб и продължителен секс е вероятност, която е добре да бъде преценена

Анаболните стероиди предизвикват нечовешка агресия в секса и това е друга причина, заради която много от трениращите с анаболни стероиди си късат препуциума. Препуциум е тънка еластична кожа намираща се в крайната част на пениса и покриваща неговата главичка. В долната си част се прикрепва към пениса посредством образувание наречено „юздичка“ или „френулум“. При ерекция кожата се изтегля назад, за да се оголи главичката.

Късането на препуциума на кура зависи и от партньорката, която ако е лакома за сексуални ласки и ненаситна курва – несъмнено ще увеличи риска от скъсване на кожата около главата на мъжкия полов член – пениса на назобания ебач.

Не важат правилата и границите в сексуалния живот на стимулиращите се с анаболни препарати мъже. Те биват често определяни като повече от животни в леглото, особено ако стихията им е да ебат.


Брой пъти свършвания за един ден

Анаболните стероиди и спортни стимулатори придават мъжество, което е съизмеримо единствено с нечовешко самочувствие (макар и неопрадвано). Психически атлетите, които са на стероиди и генетически са предразположени да се наслаждават на сексуалния си живот могат да стигнат брой свършвания за едно денонощие над 15 пъти!


Секса като пречка за спортни достиги

Кирил Вълчев – Скалата е споделял, че личните си рекорди е постигал 40 минути след секс. Което е логично, защото колкото повече свободен тестостерон се отдели от тялото, толкова повече ще бъде произведен. Свободният тестостерон е биологично активният хормон в човешкия организъм, т.е. той осъществява всички основни ефекти „in vivo“. Неговите плазмени нива са около 2 процента от тези на общия тестостерон. Нормално наличният тестостерон е представен в три основни форми. Една част е здраво свързана със сексхормон свързващ протеин (SHBG). Тази част представлява около две трети от общата концентрация на хормона. Друга част е слабо свързана с албумина. Останалото количество е под формата на биологично активен, свободен тестостерон.


Информация за сексуалните стероиди

Половите стероиди, известни още като гонадни стероиди, са стероидни хормони, които имат взаимодействие с гръбначно андрогенните или естрогени рецептори и техните ефекти са медиирани от бавно геномни механизми, чрез ядрени рецептори, както и от бързо негеномични механизми чрез мембранно-свързани рецептори и сигнални каскади. Терминът полов хормон е почти винаги синоним на сексуални стероиди. Не-стероидните хормони, лутеинизиращият хормон, фоликулостимулиращте хормони и гонадотропин (има се предвид Pregnyl 5000 iu, Pregnyl 1500 iu) – освобождаващия хормон обикновено не се разглеждат като полови хормони, въпреки че те играят главните роли свързани със секса.

Как се поставя прегнила – информация

Физически половите стероиди са направени от половите жлези (яйчниците или тестисите), от надбъбречните жлези, или чрез преминаване от други полови стероиди в други тъкани като черен дроб или мазнини.


Нужда от разкрепостен секс

Ебане като за последно
Ебане като за последно

Мириса от потните жлези, които отделят секреция на изпотяващия се от силни сексуални тласъци с мощно движение назобан културяга е привлекателен и силно действащ по сексуален начин при жените по време на сексуалната игра. Нуждата от перверзни словесни подмятания и говор за мръсотии възбуждат както жената, така и мъжа при половият акт. Изследване, което показва завишено желание при жени, които са с партньор на стероиди е с 60% повече, отколкото с партньор, който не се стимулира.

Пододката на спортист, който се стимулира

Променя се подохдката на назобения. Има разлика между увереността в стъпването ходейки на един и същи човек, който се наблюдава преди и след употребата на стимулатори за мускулна сила, издържливост и напомпване.

Различно е при всеки

Стимулацията от мадикаменти за анаболни процеси отключва днк рецепторите за всеки по отделно, някой от които са склонни просто да чукат по нормален начин, но по-често и няколко пъти на ден без да се изморяват от секса. А при други нуждата от сексуални перверзии е необходимост, която може да бъде оприличена с дишане на свеж въздух, от който черпят прясна чистота.


Синтетични секс стероиди

Има и много синтетични полови стероиди. Синтетичните андрогени често са посочени като анаболни стероиди. Синтетичните естрогени и прогестини се използват в методи за хормонална контрацепция. Етинилестрадиол (женски хормон) е полу-синтетичен естроген. Специфични съединения, които имат частична агонистична активност за стероидни рецептори, и следователно действат отчасти като естествени стероидни хормони, са в употреба в медицински състояния за хора, които се нуждаят от лечение със стероиди в един клетъчен тип, но когато системни ефекти на специални стероиди в целия организъм са желателни само в определени граници.


Информация за естрадиол – женски хормон

Това е женски хормон, който може да причини сериозни проблеми при назобаните мъже. Естрогените са група женски полови хормони и включват естрон, естрадиол, естриол и др. Най-мощният от тях е 17-бета естрадиолът. В кръвните тестове се обозначава като Е2 и присъства в телата и на мъжете, и на жените. Образува се от мъжкия полов хормон тестостерон.

При жените естрадиолът се образува в надбъбречните жлези, във фоликулите на яйчниците и плацентата при бременните. В периода след половото съзряване до менопаузата концентрацията на естрадиол в кръвта е в пряка зависимост от менструалния цикъл.

Фоликулостимулиращият хормон (FSH) на хипофизата стимулира продукцията на естрогени. С възрастта стойностите на естрадиол при жените постепенно намаляват, а след менопауза стават сравнително ниски.

При мъжете естрадиол се синтезира в семенните мехурчета и в надбъбречните жлези. В мъжкото тяло този хормон е в други референтни стойности. Недостигът му е причина за стерилитет, а излишъкът води до феминизация – поява на типично женски полови признаци.

Естрадиолът способства отлагането на мазнини, потискайки процеса на използването им в качеството на гориво и попълвайки мастните депа на организма. От една страна способства освобождаването на хормона на растежа, но на клетъчно ниво пречи на сигналите, необходими за неговата активация.

Сексуалният живот и Анаболните стероиди


Кои са най-сексуалните анаболни стероиди

  1. Нандролон деканоат
  2. Тестостерон енантат
  3. Анаполон
  4. Тестокапс ъндеканоат

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.