SH | Спортни храни - Анаболни андрогенни стероиди

Последици от Пропионат (Testosterone Propionate)

Testosterone Propionate – негативни, нежелани реакции

Този инжекционен анаболен стероид има репутация на един от най-безопасните допинг продукти в спорта. В нормални дози, този препарат не предизвиква никакви странични ефекти. Преди и при употребата му е необходима проверка за нивата на тестостерон в организма. Когато приема този медикамент се прилага върху атлет с над нормалните показатели тестостерон в организма му са възможни неразположения.

<– Отвеждане към пълната информация за Тестостерон пропионат ->>

Тестостерон пропионат
Аптечен тестостерон пропионат от Украйна

Тестостерон пропионат е най-бързия тестостерон. Това е мастноразтворим анаболен стероид с андрогенни свойства, който ароматизира единствено във високи дози. Билдерите (хората, които тренират във фитнес залите) го инжектират три пъти седмично, през ден или всеки ден около 40 минути преди тренировка. Този чист анаболен препарат е предимно за бърз ефект, като повечето от използващите, го употребяват лятото или в периоди, когато се поддържат (времето, в което не приемат анаболни стероиди – почивката между циклите).

Информация за Тестостерон пропионат – прием, цена, комбиниране и употреба (всичко)

Странични ефекти, последици

Странични ефекти и последици не се наблюдават, въпреки опасенията на много начинаещи, защото преди всичко това е препарат, който се усвоява от мускулите и се изчиства относително бързо в организма. Не е токсичен за черния дроб, което го прави великолепен и предпочитан.

За последици или негативни свойства на този стероид е излишно да се коментира, но ако си слагате инжекция за пръв път, ще имате болка. Тази болка не е за умиране и е нормално да я почувствате през първите два или повече дни в мускула, където е инжектиран (най-често това е среден глутеус – гъза). Атлети си го слагат и в трицепса или рамото, но ние не препоръчваме мастноразтворими инжекции на други места освен в средния глутеус (горната външна част от задника).

Цена на тестостерон пропионат

Цената на тестостерон пропионат варира от 5 до 10 лв за 100мг субстанция в ампула, като средното съдържание на ампулите е от 1 мл. SH | Sportnihrani може да гарантира не за всеки един продукт, но за повечето от предлаганите артикули в сайта, ние можем да дадем стопроцентова гаранция и един от тези продукти е Testosterone Propionate pharm – tec.

Резултати, постижения

Това, което се постига с тестостерон пропионат е цялосто повишаване на азотния баланс, някой споделят, че имат по-изразен релеф и това е разбираемо, логично. Релефа е заради забързания метаболизъм, а останалите положителни ефекти са вследствие на тестостерона, който е мъжки полов хормон, отговорен за редица важни процеси в тялото.

7 мнения за “Последици от Пропионат (Testosterone Propionate)

  1. Можете ли да ми дадете схема на приемане заедно с протектори и цена за да поръчам всичко заедно.Благодаря.

  2. Здравейте. Тестостерон пропионата се поставя през един или два дни. Протекторите, които са необходими са Кломифен цитрат и Прегнил. Кломифена се приема от първия до последния ден по половин таблетка вечер, а прегнила се инжектира на десетия ден след края на цикъла. Продължителността е 8 – 10 седмици. Успех!

  3. Здравейте ! Ако место клостилбегита пп време на цикала да прирмам по 25 мг Провирон на ден след първия ден и по 1 кубик през ден Прооионат и 40-50 мг стромба 60 дена и налрая Клостилбегит ще имали голяма разлика 😀

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *