Подходящи препарати за пролетта – маса и релеф

 • Най-доброто време за започване през пролетта

 • Подходящите медикаменти за пролетта

sht2Важна информация от кухнята на професионалистите. За анаболните стероиди и конкретния избор, за точното време през което е най-подходящо да се приемат, за препаратите – посочвайки определени такива. Материала е подходящ за любители и професионалисти.

 


Кога е добре да се започне системата за релеф и мускулна маса след зимата?

Важно за много атлети, които правят грешка като прибързват с употребата на допинг в ранни дни след зимата, е точно това след края на януари и началото на месец февруари да прибегнат към желаното стимулиране. Тогава организма не е предразположен към благоприятно усвояване на тези синтетични вещества и тяхното развитие, вкарвайки анаболните препарати по това време от годината. Този проблем на мнозина е заради факта, че не могат да издържат без зоб и започват да се коват, безкомпромисно.

Неизвестно е това, че в периода преди пролетта рецепторите се запушват в пъти по-бързо, отколкото в края на февруари до средата на месец март например, когато е най-подходящото време за започване на анаболен цикъл (система). И тук идва важният въпрос кои са подходящите медикаменти за мускулна маса и релеф едновременно.

Заключение: Подходящото време за започване на система е след първи март – 01.03.2015 г. Културистите подсигуряват запасите си за изпълняването на анаболните манипулации, но започват едва след края на февруари.


sht3

Подходящи препарати за пролетно назобване.

Малко са наясно с това, че на всеки организъм различните анаболни субстанции работят по нееднакъв начин. Например двама човека инжектират по едно и също време, едни и същи дози от един и същ препарат приемайки, че това е водноразтворим станозолол за интрамускулна инжекция. Единия е доволен, получава ефект, който търси или дори повече от това, което е очаквал. Другия пациент има главоболие, болки в стомаха и твърда непоносимост.

Анаболи през пролетта – цикъл, система

Подходящите анаболни медикаменти са тези на твърда тестостеронова основа и по-точно бързи инжекционни естери и орални медикаменти под формата на таблетки, като:

 • Тестостерон пропионат
 • Оксандролон таблетки (Анавар)
 • Метенолон ацетат и енантат (таблетки и инжекции Примоболан)
 • Тренболон ацетат (таблетки и инжекции Параболан)
 • Растежен хормон – соматропин
 • Орален Станозолол (Стромба)
 • Мастерон (Дростанолон пропионат – таблетки и инжекционно)

Разбира се много други продукти биха могли да влязат в употреба през този период от годишната подготовка на ентусиастите и състезателите, но това са от всички възможно най-ползваните с успех.


Високозначима бележка за набавянето на протеин

Най-важното при употребата на зоб/анаболни препарати – анаболни андрогенни стероиди е да се осигури сигурен дневен прием на протеин. Количеството е минимум 300 грама суроватъчен протеин от богати източници, които включват няколко вида месо и високобелтъчни продукти от важни фирми. Това значи: 5 пъти хранене с месо. 4 пъти пилешко и един път риба или телешко без мазнини, като между храненията е задължително приемането на малки закуски. Малка закуска означава протеинов шейк с ябълка и вода или протеинова вафла/десерт – кутия с протеин. Когато се ползват анаболни андрогенни стероиди, тялото обновява и усвоява количествено завишени нива на белтъчини. Нужна е подкрепа на 100 процента за допринасянето на биологическата микромолекула – Протеин/Белъчини/Суроватъчен материал.


 

Важен аспект в цялостната идея е стероидите да са истински. Пазара е залят от неистински продукти. Ползвайте силни източници за снабдяване. Разликата е гигантска в зависимост от къде ще се набавят продуктите.

Информацията в SH | Спортни храни се обновява непрекъснато.

7 мнения за “Подходящи препарати за пролетта – маса и релеф

 1. Фики Сторадо като зоби постоянно дали го боли кура? Има ли плочки? Абе какво пишете глупости. Искам само да кажа че ако знаеш какво да ползваш няма проблеми за рецепторитете. Просто е вапрос на знания.

  1. Фики инжектира единствено примаболан и то през ден.Затова е такав.Но знам за много още стероиди,които могат да допринесат за плочково развитие на корема и изобщо за изчистване.ЗНам доста неща за исзошаването,което разбирасе нетрявба да баде навсяка цена….ТОва е отмен!

 2. Незнам как знаете за всичко, кой какво използва, какви медикаменти употребяват фики, лазар и други идоли. Но ще ви кажа само едно – соматропин, винстрол, анавар. Това е формулата.

 3. Нивото на Спортните храни е високо, но мен ме интересува повече да са оригинални анаболите, а да не са гаражни! Това е важното в случая. Да, имат качествени продукти, но докога ще баде така?? Поздрави на екипа.

 4. Не се залъгвайте по това, че са аптечни продуктите им. Истинските стероиди са няколко вида а не толкова много както в каталога им. Истинските стероиди са Метан, Тестостерон, Прима! Другото е чиста шашма.

 5. Не се залъгвайте по това, че са истински продуктите им. Да имат качествени, но истината е друга. Основните видове анаболи са Метан, Тестостерон и Прима! Другото са шашми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.