Ultra Slim - Naturalsecret

Кой препарат за отслабване работи

Ultra Slim (Ултра слим) е име на продукт, предназначен за пациенти с наднормено тегло и склонност към генетическо напълняване – Ултра Слим Натурална тайна. Ултра слим помага на тялото да изглежда по-красиво.

Колко струва в България

Цената на Ultra Slim – Natural Secret на различни места е от 55.00 – 90.00 лв

Кои са неговите ефекти

 • Махане на паласки в долната част на гърба.
 • Трайно свиване на корема.
 • Минимализиране обиколката на талията.
 • Изглаждане до съвършенство при стрии.
 • Помага при пролетна умора.

Ultra Slim - Naturalsecret
Ultra Slim – Naturalsecret

Ултра слим – Natural Secret няма връзка с бюста при редукцията. Гърдите запазват обема си.

Ultra Slim – Naturalsecret е обогатен синтетично с най-мощните витамини, чрез която опция тялото придобива категоричен имунитет. Добавката за отслабване стимулира телесните функции по различен начин от познатите – предоставяйки щастие, репутацията й се издига.


 • Засиленото производство на меланин стимулира правилно кожата, за да изглежда красива.
 • Вътрешните органи са запазени, без всякакви рискове от познатите до момента подобни продукти.
 • Реален ефект до петия ден – продукт, който работи.
 • Витамините и антиоксидантите в продукта предотвратяват симптомите на пролетната умора.

Как изглежда Ултра Слим – Naturalsecret

[flagallery gid=199]

Ултра слим натурална тайна може да бъде намерен в Интернет с думи като reductil, reduktil, редуктил и подобни различни фрази на сибутрамин, Sibutramin съставката, която е аналог на билковата основа в хранителната добавка – Ultra Slim Naturalsecret.

13 мнения за “Кой препарат за отслабване работи

 1. Колко килограма мога да отслабна ако направя курс за 30 дни – един месец? Интересува ме също дали е подходящ за диабетици?

 2. Отслабва се, но пак си зависи какво се яде. Аз лично свалих 7 килограма още като бях в щатите на бригада. Но дали е същия тук в България малко ме съмнява на тая цена. Продукта е скъп и не се предлага навсякъде. Имам нужда да сваля не повече от 4 килограма около корема. Ако ми гарантирате, че работи мога да ви намеря доста клиенти. Иначе е подобен на Суперслим Мейзитанг. Знам го от опит, защото съм го ползвал…

 3. Всичко е тамън освенпулса ми. като пия по три таблетки наведнъж имам ускорено сарцебиене. разбирате ли? Ако е наторална може да се пие и повече от една капсола на ден. А аз имам нужда да отслабна за кратак срок мрого. Иначе – да, добре е.

  Усеща се. Имам резултати… ще видим и ако съм доволен ще препоръчам продукта на мои познати. Но ако може да ми кажете дали е вредно да пия повече от две капсоли дневно… лека вечер.

 4. Лично аз съм я ползвала Ултраслим миналата година, приятелка ми я донесе от Америка. Но не мисля, че това тук е оригинала…. просто в България са страшни ментета. Дано да греша, но…

 5. Поръчах от един сайт Хард Про. Доставката беше доста сигурна! И в момента съм на половината курс… препоръчвам ви сайта. Но при мен проблема е, че ям шоколад Линд – бонбони Линдор през нощта. Ултра Слим – Натуралната тайна е оригинал. Просто според мен зависи от човека. При мен действа, но не е магическо, както го описват. Аз до момента съм свалила 3 килограма, но си се храня обилно, без да се лишавам.

  1. Не знам за възрастова граница, но според мен това е на принципа като DNP – просто ти повишава телесната температура и не трябва да се прекалява с дозата, защото е опасно. Факт е и при мен, че продукта работи много добре! Но не е за хора, които нямат понятие от спорт, хранене и разчитат единствено на едната добавка да постигнат чудеса в резултатите си.

 6. Не виждам смисъл да се ползват таблетки за подтискане на апетита, след като ако човек има достатъчно силна воля може и без тях!

 7. Във сайта на фирмата производител Ultra slim струва 80 €.
  Във същия сайт може да се провери дали закупения от тук продукт е оригинален, е аз проверих моя чрез стикера на кутийка и се оказа че Номера съвпада!!! Благодаря за всичко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.