100 таблетки Parabolan

Има ли истински Параболан на таблетки в България

Тренболон (Параболан) на таблетки се предлага единствено под формата на Ацетат естера (Trenbolone Acethate). Все по-голяма рядкост е да се попадне на продукт, с реално съдържание на конкретната субстанция – Trenbolone Acethate. Още по-голямо изключение е да се намери анаболен стероид на таблетки Тренболон (Параболан на хапчета). Trenbolone Acethate – Negen. Вижте също: Etastanol – Negen (Стромба)

100 таблетки Parabolan
100 табл. х 10 мг (Negen – Trenbolone Acethate)

Компанията Negen от Украйна произвеждат този анаболен препарат от няколко месеца за военни цели и хуманна медицина. Търговското име на този медикамент от фирмата Negen (Steroids) Pharmacology е Атренол – Negen Atrenol (Trenbolone Acethate) с активен състав Тренболон ацетат в опаковка със 100 таблетки по 10 мг тренболон ацетат. Продукта на Неген – Атренол Тренболон ацетат е скъп и със сравнително висока цена, но за сметка на това изключително ефективен – едноименен и от малкото в световен мащаб такива, безподобен по рода си като качество на активния състав и субстанция в естера.

Очаквайте всички продукти на Negen


Какво представлява Параболан (Trenbolone Acethate)

Trenbolone е анаболен стероид, използван от ветеринарни лекари в животновъдството за увеличаване растежа на мускулите и стимулиране на апетита. За да се увеличи ефективния му полуживот, Тренболон не се използва в нерафиниран вид, а по-скоро се прилага като естер производни субстанции в продукти със съдържание тренболон ацетат, тренболон енантат или тренболон Cyclohexylmethylcarbonate, Hexahydrobenzylcarbonate (Parabolan) с търговско име най-често Параболан. Плазмените липази след приема се разцепват на естерна група в кръвта оставяйки свободна база тренболон – Параболан. Приложението му е най-известно сред културисти и атлети, които го ползват за увеличаване на телесната маса по-ефективно, отколкото само чрез и заради репутацията си на изгаряне на мазнини обучение на тегло, както и пълнител.


Забрана за употребата на Параболан

В повечето страни продукта е забранен. В Съединените щати, притежанието или използването на тренболон при хората е нарушение на федералните закони. DEA класифицира тренболон като лекарство. В много страни е напълно законен и се употребява свободно, защото е ефективен и работещ продукт, с който билдерите постигат по-добри резултати в спорта.


Ефект

При ветеринарна медицина

Trenbolone Acethate може да бъде срещнат и с името „Фина“ от страна на потребителите, тъй като инжекционния тренболон ацетат преди да бъде пригоден за употреба в бодибилдинга, се е ползвал за разтваряне на Finaplix H пелети във ферми за добитък, с цел да бъде поддържано теглото на едрия рогат добитък по време на доставката за клане. Trenbolone увеличава мускулната маса, ефективност на фуража и по-ускорено усвояване минералите при едрия рогат добитък.

При хуманна и спортна медицина

Trenbolone съединения имат афинитет да се свързват с рецептора на андрогена пет пъти по-висока от този на тестостерон. След метаболизирането, лекарството има ефект за повишаване на йонното поемане на амоний в мускулите, което води до увеличаване на скоростта на синтез на протеини. Той може също да имат вторични ефекти за стимулиране на апетита и намаляване на скоростта на разграждане, тъй като за всички анаболни стероиди, се смята, че значително намаляват катаболните процеси.

Trenbolone е доказано популярно анаболно средство, като някои смятат, че тя той не се метаболизира от ароматаза или 5α-редуктаза в естрогенни съединения като естрадиол, или в дихидротестостерон. Въпреки това, проучванията на това се смесват с някои проучвания, показващи потенциално увеличаване на двете. Най-малко едно проучване при плъхове показва тренболон като причинител на генната експресия с андрогенния рецептор най-малко дотолкова мощен като колкото DHT (дхидротестостерон). Това доказателство се стреми да покаже, че Trenbolone може да доведе до увеличаване на вторичните мъжки полови белези, без необходимостта да се превръщат в дихидротестостерон.

Тъй като стероиди обикновено причиняват вирилизиращи ефекти при жените в дори малки дози, това лекарство не трябва да се приема от жени без лекарски контрол. Бъбречна токсичност е възможна в изключително редки случаи, но все още не е доказано и научни доказателства в подкрепа на идеята е отсъстват от бодибилдинг братството, което поддържа тази идеята. Произходът на този мит, най-вероятно има нещо общо с ръждив цвят оксидирани метаболити на тренболон, които се екскретират в урината и често се бъркат с кръв. Trenbolone и 17epi-тренболон се излъчват в урината като конюгати, които могат да бъдат хидролизирани с бета-глюкуронидаза. Това означава, че тренболон оставя тялото като бета-глюкурониди или сулфати.


Странични ефекти при високи дози Параболан

Драстично увеличава силата, сексуално желание, сърдечната честота и кръвното налягане.
Има забележим ефект върху личността (главно допълнително агресия).
Предизвиква тежко дишане (чувство на задух)
Повишена телесна температура и нощни изпотявания.
Резултати в производство на тъмен цвят на урината.
Безсъние и кошмари.
Еректилна дисфункция.
Намалява апетита.
Параноя
Предизвиква напикаване.

Едно мнение за “Има ли истински Параболан на таблетки в България

  1. Доверих се на Спортни храни и съм доволен за момента. Комбинирах продукта с Винстрол на инжекции. Благодаря и успех на компанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.