Предмишници

forearmshone Предмишницата е мускулна група, която е важна не само за армията. За да е ефикасна и мощна с обем се нуждае от силови тренировки. Този мускул се натоварва прекалено често и затова когато тренирате е необходимо да го натоварите по-лошо! Разгледай анаболи при канадската борба при състезания или нужда от повече информация с богат ресурс при медикаментозно стимулиране на възстановителните процеси в човешкият организъм – информация на SH | Sportnihrani. Тренировката за предмишници е част от времето за тренировка на всеки напреднал билдер!

Предмишници - мускулна група в анатомията на човека с информация за тренировка от SH | Sportnihrani
Предмишници – мускулна група в анатомията на човека с информация за тренировка от SH | Sportnihrani

Тренировката за предмишници може да я включите в дните когато тренирате бицепс, трицепс, гръб. Предмишниците се тренират 2 или 3 пъти седмично. В комбинация с анаболни препарати и медикаменти, ефекта ще бъде много по-засилен и резултата видимо ясно изразен! Това е и единствената мускулна група която се натоварва докато тренирате всички други, с изключение на тренировката за крака. Предмишниците лесно се помпят с кръв но това дава лъжливо чувство че са натренирани, затова ги тренирайте с големи тежести. Само така те ще се развиват и ще получат така желания мускулен растеж.

Включете 4 серии от всяко упражнение, описано по долу, като ги изпълнявате последователно, без почивка. Всеки път, когато ги изпълнявате променяйте реда им. Ще завършите тренировката с висене от лост за набиране за време, като почивката между отделното висене се определя от времето, което сте висели на лоста разделено на две или ако сте висели 42 секунди ви се полагат 24 секунди почивка. Движенията: сгъване за предмишници, разгъване за предмишници, ръкостискане с дъмбел (движите палеца към тялото и обратно както при ръкостискане) държейки чифт дъмбели, пружина за ръка. Всяко от трите упражнения изпълнявайте с тежест, с която можете да изпълните 10-12 повторения в първата серия, 15-20 повторения за втората серия, 20-25 повторения за третата серия и над 25 повторения за четвъртата серия.

Новото-старо упражнение за ефективни предмишници

pgtbshwrkout

Два дъмбела се държат в ръцете с върха на пръстите, в краищата им до отказ. Дори и с леки дъмбели, това упражнение кръвоснабдява мускулите на предмишницата по много качествен начин. Кръвта достига до влакната в мускулите на предмишниците постепенно и сигурно. Продължителността на една серия средно е минута, тъй като за повече от това време малцина имат физическата възможност да го направят. На снимката в ляво е показано как се държи края на дъмбела с върха на пръстите. Това упражнение може да се изпълнява както в началото, така и в края на тренировката за ръце. Предмишницата е мускул, който е необходимо да бъде трениран по-агресивно. Без значение дали целта ви е релеф, мускулна маса или сила, това упражнение ще ви помогне да изглеждате по-добре и да имате полза от силата си в и извън фитнес залата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.