Спортни храни - орални анаболни стероиди

Стероиди за тегло и повишаване на мускулна маса

Всички анаболни стероиди повишават мускулната маса (тегло, растеж на тялото). Нарастването на телесните размери при хора, които ползват анаболи, е качествено. Премахването на мазнини е положителна ивица в потреблението им.

Някои от медикаментите за стимулиране в спорта осъществяват по-рязко и видимо търсения ефект, а други от тях работят със забавено действие. Разликата между различните стероиди е в пазарната цена, състава им (активната субстанция) или андрогенните свойства – една от причините за водна задръжка и токсичност. Някои са по-слабо тестоидни и без странични ефекти, а други могат да бъдат дори опасни при несъобразени дози и продължителен прием.

При Стероидни цикли от SH | Спортни храни за мускулна маса, в който участват два или повече анаболни стимулатора за тегло и растеж, приема на протектори е задължителен. Най-ползваните са СерпафарNolvadexProviron, Прегнил.

Примерна схема за мускулна маса с Метан дека и тестостерон (цена за целия цикъл)

Списък с продукти на SH | Sportnihrani – конкретно за мускулна маса

Комбинациите за стероиди с цел мускулна маса и растеж са много, десетки… Ние можем да ви дадем конкретна консултация лично за Вас, ако изпратите запитване, което е безплатно от тук.

Примерна стероидна схема за цикъл с три препарата (два инжекционни и един орален) е:

Комбинацията е сполучлива, заради различните активни съставки, които не насищат стероидните рецептори и не претоварват организма, ако дозирането е оптимално и съобразено с конкретно използващия ги.

В този случай – приемането на препарати като Провирон е задължително, заради опасността от гинекомастия и вторични полови белези, както и от страничните ефекти на анаболните стероиди, някои от които са косопад, акне и други.

Цикъл за маса с орални препарати

20 мг на ден Дианабол
20 мг на ден Стромба
10 мг на ден Анадрол
(таблетката Оксаболон Рапид се разделя на две части,
всеки ден се приема по половин част – половин таблетка)
0,5 (половин таблетка) Serpafar – всеки ден, започвайки от десетия ден на стероидната система.
Инжектиране на Прегнил (1 път х 5000 iu) на десетия ден от края на цикъла.нап

Продължителността е 9 седмици и дозите са от първия до последния ден еднакви.

Действието и ефектът започват да работят след петата седмица. Продължителността от минимум седем седмици е препоръчана именно заради действието на анаболните стероиди с време 49 дни (7 седмици). Храненето не е от значение за приема – употребата (гълтането на таблетките) може да се реализира преди, по време или след храна – без значение.
Ползването става на две части през деня, именно:

Сутрин: Метан – 1 таблетка
На обед: следобед/вечер (желателно 1 час преди тренировка) – 1 табл Стромба и 1 табл Анаполон


Сексуални стимулатори на либидото

Стероиди за релеф и изчистване на мазнини

Стероиди за сила и мощ

Leave a Reply

Your email address will not be published.