Хранителни режими

Всеки хранителен режим, изготвен от Спортни храни (SH | Sportnihrani) е специален.

След попълването на анкетата, екипа на Спортни храни ще отвърне на писмото до два работни дни.

В зависимост от това дали целта е Отслабване (релеф), Покачване (мускулна маса) или Поддържане – запиталия ще има информацията, от която се нуждае.

Няма идеален или универсален режим, защото всеки човек е различен. След започването на програмата, контролът на теглото няма да е проблем, и ще има повече енергия за живот. Това се усеща до десетия ден. А ако заедно със спорт и и начина на живот се добави към режима анаболни или андрогенни препарати съобразени с нуждите – целта ще бъде изпълнена.

Има няколко правила, които е препоръчително да се следват:

1. Хранене на всеки 3-4 часа. По този начин метаболизма се стимулира.

2. Комбиниране на протеин (месо, риба, боб, ядки, яйца, млечни продукти) с фибри (цели зърна, плодове, зеленчуци) при всяко хранене. Приемани заедно, тези храни отнемат повече време да бъдат усвоени от обикновените въглехидрати и организма остава сит за повече време.

3. Движение и прием на повече вода.

Разнообразие в храненето

За здравословно живеене – препоръчителната храна е разнообразната. Средностатистическия човек има обща култура, с която може да осъществи режима си, а за конкретен план с индивидуална цел – попитайте в анкетата на Спортни храни (SH | Sportnihrani).

Leave a Reply

Your email address will not be published.