Sale!

Stanabol 50 (British Dragon) Winstrol 10ml (50mg/ml)

Injectable stanozolol (Winstrol British Dragon) in a 10 ml vial containing 50 mg / ml. The British Dragon’s ten-pound bottle is Winstrol – it’s very popular. Water suspension containing Stanozolol / Stanozolol, the ratio of 1 ml being 50 mg. In this quantity, the vial is 10×50 mg, which makes half or, in other words, 10 doses of 50 mg of Vinstrol injection.

49.00 лв.

Description

Stanozolol e синтезиран в средата на 50-те години и е използван във ветеренарната практика под формата на инжекции. Stanabol 50 е качествен продукт с активна съставка Станозолол.

Шишето с водния разтвор е 10 мл по 50 мг станозолол, което прави общо 500 мг – изключително качествен инжекционен Winstrol / Станозолол за интрамускулно приложение. Оралната и инжекционнта форма на станозолол не се различават по нищо. Оралната форма отстъпва на инжекционнта единствено по фармакокинетиката, именно затова по-сериозните билдери предпочитат инжекционната. В същото време оралния станозолол има едно свойство, което го прави едва ли не задължителен във всеки „цикъл”на ААС. Интересно, че при инжекционния станозолол това свойство отсъства.

Става дума за способността на оралната форма на станозолол съществено да понижава нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони). Изследванията показват, че приемането на станозолол в количеството на 0,2мг на килограм на теглото на атлета може да понижи нивото на ГСПХ в кръвната плазма на 50%. Естествено, понижението на нивото на ГСПХ води до увеличението на нивото на свободния „дееспособния” тестостерон.

Още информация

През 70-те години немската фирма Wintrop пуска таблетки по 5мг. под името Stromba и емулсионна инжекция /приличаща на млечен разтвор/ по 50mg. под названието Winstrol, който бързо става известен в цял свят. Stanozolol е производен на дехидротестостерона (DHT), следователно не се превръща в естроген и в редки случаи задържа вода. На базата на това си качество препарата се използва за подготовка преди състезание. В съчетание с нискокалорийна диета, богата на белтъци, Stanozolol предава отлична твърдост и плътност на мускулатурата. Препаратът има много висока анаболна активност и ниска андрогенна. Отсъствието на андрогенно действие може да се компенсира с приема на Рarabolan. Комбинация от 50mg. Stanozolol на ден и Parabolan -228mg. на седмица е топ комбинация на шампионите. Тъй като препарата не задържа вода, бързият прираст на сила е рядкост. И все пак Stanozolol дава солиден прираст на чиста мускулна маса и плавно покачване на силата, които след спирането му се запазват.

Този продукт е подобен на други наши (инжекционни и орални:

Additional information

Weight 0.1 kg
Представяне

многодозов флакон

Количество

1 флакон от 10 мл, 50 мг/мл

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stanabol 50 (British Dragon) Winstrol 10ml (50mg/ml)”

Your email address will not be published.