Sale!

Oxa – Titan (Анавар на Титан), 100 таблетки по 10 мг

Oxandrolone (Анавар Титан – Oxa, Окса) е предпочитан е от хиляди както жени, така и мъже, използващи го просто защото работи добре и рядко дава някакви странични ефекти. Взема се за повишаване мускулната сила и повишаване твърдостта на мускулите.

Не задържа вода и не повишава теглото. Не ароматизира дори при високи дози. Това го прави идеален за използващите стероиди, които са капризни кам андрогенните действия и гинекомастията. Използва се също, и при цикли за покачване на мускулната маса, комбиниран с високоандрогени – като Тестостерон и Метандростенолон.

94.00 лв.

Out of stock

Description

С възможност за верификация от официалния Интернет сайт на производитиеля. Предпочитан включително от жени, които изгарят мазнини и имат нужда от издържливост и сила. Широкоприложим анаболен стероид, който е скъп, но за сметка на това свръх качествен и нетоксичен. Не ароматизира и не подтиска присъщото на тялото хормонално производство. Изследван, с активен състав 9,8 мг в таблетка Oxandrolone е  много популярен при пауърлифтърите, тъй като осигурява голям прираст на сила. Във високи дози той е също и силно анаболен. Обаче, при тези дозировки и противопоказанията се усилват. Оксандролонът е много мек.

Много добра комбинация на Oxandrolone се получава със Стромба, Винстрол (Станозолол), както и Primobolan Depot и Тестостерон пропионат. Цикъл за анавар и станозолол може да прочетете тук.

Oxandrolone на Titan

Начин на употреба: Перорален прием на таблетки в дози от 10 до 30 мг за мъже и от 2,5 до 10 мг за жени. Преди употреба се консултирайте с лекар. Показания: Употребява се за повишаване на мускулната сила и твърдост.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Oxa – Titan (Анавар на Титан), 100 таблетки по 10 мг”

Your email address will not be published.

You may also like…