Разпродажба!

ВИНСТРОЛ таблетки – Desma (40×2 мг)

Срок на годност – 03 2018

С какво е различен?

Winstrol 2 mg е с извънредни качества. Клиентите, които го ползват не се интересуват от цената, защото са с високи доходи. С чисто съдържание на най-идиличния състав от Stanozolol.

Считан за най-безобидния анаболен стероид, този препарат е предназначен за елитни състезатели и личности от висша класа.

 

190.00 лв.

Описание

Съдържанието в този продукт (активната му субстанция) e Станозолол. Може да се използва от мъже и жени, тъй като неговите анаболни ефекти преобладават повече, отколкото андрогенните. Станозолол е безопасен орален анаболен стероид, който няма странични ефекти приеман в нормални дози.

Станозолол в средите на спорта е един от най-търсените и предпочитани анаболни стероиди за увеличаване на силата и масата без проява на естрогенните странични ефекти, характерни за повечето анаболни андрогенни стероиди. Търсен е заради увеличаване на силата, топенето на мазнини и изключващ каквито и да било странични ефекти. Поради мекия си характер той е любим и на жените спортисти. Търпи широка медийна популярност и често е замесван в скандали в спортните и олимпийските среди поради честата злоупотреба от лекоатлетите с цел подобряване на постиженията, поради което е класифициран като допинг агент. Winstrol (Винстрол/Stromba/Stanozolol) се използва изключително много в периодите на „чистене“ на мазнини и много често присъства в диетите и тренировъчните режими на спортуващите.

Станозолол се употребява от всички фитнесджий в напреднал стадии. Подходящ е едновременно за мускулна маса и релеф. Информация за стромбата->>.

Свойствата на станозолола са умерени, но резултатите се харесват на потребителите и неговия кръг от хора. Няма човек, който да не оцени свойствата на Stromba-Есто. Заради конкурентната цена и получения ефект, този орален анаболен стероид се търси постоянно.

Този продукт е сходен и еднотипен с други наши продукти (инжекционни и орални)

Прием

Stanozolol е високо анаболен и умерено андрогенен. Причинява значително увеличение на синтеза на протеини и подобрява азотния баланс. Тъй като не ароматизира – няма странични ефекти, свързани с естрогена, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия (ако е в умерени и съобразни дози). Приема от 20 до 60 мг всеки ден. От инжекционния станозолол може да се слага повече. Комбинира се със 76 мг Parabolan на всеки 2-3 дни, много културисти също добавят Masteron, Equipoise или тестостерон пропионат. Тестостеронът е свързан с добавянето на анти-естрогени за задържане на вода и контрол на ароматизация. Жените често вземат 25 mg 2-3 пъти седмично или един път седмично 50-мг инжекционно. Употребен с Oxandrolone (Анавар), жените постигнат отлична и качествена чиста мускулна маса.

За релеф и горене на мазнините в проблемните области със Stromba, можете да разгледате тази информация. В материала са упоменати дози и други подробности относно приема на този анаболен стероид. За мнозина ефикасен, без андрогенни свойства, предпочитан включително и от жени.

Оралната и инжекционнта форма на станозолол не се различават по нищо. Оралната форма отстъпва на инжекционнта по фармакокинетиката, именно затова по-сериозните билдери предпочитат инжекционната.


В същото време оралния станозолол има едно свойство, което го прави едва ли не задължителен във всеки цикъл на ААС. Интересно, че при инжекционния станозолол това свойство отсъства. Става дума за способността на оралната форма на станозолол съществено да понижава нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони). Изследванията показват, че приемането на станозолол в количеството на 0,2мг на килограм на теглото на атлета може да понижи нивото на ГСПХ в кръвната плазма на 50%. Естествено, понижението на нивото на ГСПХ води до увеличението на нивото на свободния (дееспособния) тестостерон.

Оптималната употреба на Stanozolol по време на циклите на ААС е в продължителност на 8 седмици.

Станозолол се комбинира много добре с Анавар (Оксандролон)

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg
Представяне

блистери, таблетки, хапчета

Количество

40 таблетки по 2 мг

8 отзива за ВИНСТРОЛ таблетки – Desma (40×2 мг)

 1. 5 out of 5

  angel1

  Страшно качествен, но цената ми е висока. Очаква ли се намаление? Искам да купя още три кутии.

 2. 5 out of 5

  Иванина

  Много мощен медикамент! Доволна съм, за месец и малко визията ми е друга и чужда. Благодаря ви и няма какво да напиша друго. Този винстрол няма общо с нищо от подолните препарати. Благодарна съм.

 3. Daniel

  Добре ли е за мускулна маса заедно с Анавар и дека,за доста изчистен мъж

 4. 5 out of 5

  admin

  Да.

 5. 5 out of 5

  Гечо

  Продукта е от малкото наистина работещи на пазара и го препоръчвам. Лично аз, ако имах финансовата възможност – бих го ползвал постоянно.

 6. 3 out of 5

  Sofroni

  60 mg дневно при положение че в кутия има общо 80 мг цената на цикъл идва 2000 лв то хормон на растежа идва по-евтино.

 7. 5 out of 5

  Гечо

  Ползвайте максимум до 16-18 мг дневно, като в началото дозата е до 10 мг. Успех.

 8. 5 out of 5

  Sisq

  Misleh che v Bulgaria veche nqma kachestvo

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Също може да ви хареса…