Trenoid (GEP) – Тренболон енантат 100 мг/мл

10 ампули по 1 мл със съдържание 100 мг Тренболон енантат.

Бавно усвоим тренболонов енантат – маслен инжекционен разтвор на анаболния стероид Тренболон. С мощни анаболни и андрогенни свойства. Препаратът е с удължено усвояване и може да се използва както за релеф, така и за мускулна маса в основен период.

Производител: General Europe Pharmaceuticals (GEP)

60.00 лв.

Изчерпан

Описание

Параболан (тренболон) се ползва най-много в цикли за релеф. Неговият ефект е възпроизводство и активиране на сателитните клетки в организма (разположени са във външната повърхност на мускулните влакна). Параболана издува умерено вида на мускулатурата, като по-рязко има ефект на орелефяване. Релефа е едно от най-исканите качества в употребата на стероиди за външен вид. Комбинацията му със Станозолол, Анавар или други анаболни средства може да доведе до изключително подобряване на визията. Почти всеки професионално занимаващ се с фитнес знае за този анаболен препарат.

При по дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла. Препарата не предизвиква промяна на електролитите в кръвта, затова високото кръвно налягане при него е рядкост. При голяма част от атлетите, които го използват се наблюдава агресивно поведение, дължащо се на силното андрогенно действие на препарата. Trenbolone не се превръща в дехидротестостерон, затова акнето и косопада при приема му са рядкост. На всеки атлет препарата действа по различен начин, но повечето от прилагащите го намират за безопасен при правилна употреба. Въпреки че не се наблюдават потресаващи промени в мускулната маса, Trenbolone обезпечава качествена мускулатура и се явява многоцелеви препарат от типа на Дека-дураболин.

Допълнителна информация

Тегло0.2 kg
Представяне

ампули

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Trenoid (GEP) – Тренболон енантат 100 мг/мл“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *