Trenbolone таблетки – Beijing (Biotech) 50×25мг

Trenbolone таблетки – Beijing (Biotech) е със съдържание 50 таблетки по 25 мг Тренболон ацетат. Тренболон като анаболен стероид е използван от ветеринарните лекари за добитъка с цел увеличаване на растежа на мускулите.

Тренболон ацетат стимулира плазмените пилази след разцепването на естерната група в кръвта, оставяйки свободен тренболон. Културистите го ползват защото увеличават телесната си маса ефективно и качествено, като същевременно изгарят мазнините и напълват мускулните тъкани с нови влакна и плътност/обем.

погледнете също Superdrol Maxpharm.

90.00 лв.

Изчерпан

Описание

Parabolan дава огромна твърдост на мускулите. Високото андрогенно действие на препарата намалява вероятността от претренирване, ускорява възстановяването, мускулите изглеждат напомпени, и в същото време дълбоко очертани. Параболан притежава много силни андрогенни и анаболни свойства, но не ароматизира веднага, поради което задръжката на вода е много малка. Тъй като препарата не задържа вода, от него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на качествена мускулатура. В организма живота му е 2-4 дена.

Дозиране и комбиниране

Повечето атлети го инжектират два пъти седмично. Опитът показва, че добри резултати се постигат при дози от 1ампула/76мг./ на всеки 2-3дни. Много добра комбинация е 76мг. Parabolan на всеки два дни и 50мг. Winstrol през ден или 50мг. Testosterone propionate на всеки два дни. Атлетите, които се интересуват от по-бърз прираст на мускулна маса, често добавят и 30мг. Methandrostenolone на ден. В комплекс с Анавар (25мг. Anavar на ден), препарата се използва за силова подготовка при атлети желаещи да минат в по-горна категория.

Гинекомастия при използването на този продукт се наблюдава рядко, само при дълга употреба в много високи дози. При използване на дози до 200 мг. седмично препарата е слабо хепатотоксичен. Ако употребата е до 8 седмици не се наблюдава промяна в ендогеното производство на хормони. При по дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла. Препарата не предизвиква промяна на електролитите в кръвта, затова високото кръвно налягане при него е рядкост. При голяма част от атлетите, които го използват се наблюдава агресивно поведение, дължащо се на силното андрогенно действие на препарата.

Parabolan не се превръща в дехидротестостерон, затова акнето и косопада при приема му са рядкост. На всеки атлет препарата действа по различен начин, но повечето от прилагащите го намират за безопасен при правилна употреба. Въпреки че не се наблюдават потресаващи промени в мускулната маса, Параболан обезпечава качествена мускулатура и се явява многоцелеви препарат от типа на Дека. Френската версия на Параболан вече не се намира на пазара. Има различни фирми предлагащи инжекционата форма, поради което се налага да подхождате внимателно при покупката на препарата.

Погледнете също: Atrenol – NEGEN (Parabolan, Trenbolone Acethate)

Странични ефекти

Както при повечето анаболни стероиди, страничните ефекти са дозовозависими и могат да включват:

 • Драстично увеличаване на силата
 • Сексуално желание
 • Повишена сърдечна честота и високо кръвно
 • Допълнителна агресия
 • Тежко дишане
 • Повишена телесна температура
 • Нощни изпотявания
 • Тъмен цвят на урина
 • Безсъние и кошмари
 • Еректилна дисфункция
 • Намален апетит
 • Параноя

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

флакон

Количество

50 таблетки по 25 мг

6 отзива за Trenbolone таблетки – Beijing (Biotech) 50×25мг

 1. ivan

  Kakvi dozi trqbva da se prilagat na den

 2. Ivan Nikolov

  UNIKALNO !

 3. Теодосий Станимиров

  най-добрият продукт за сила и релеф !!!

 4. Andrei Stoev

  3 kutii stigat li za cikal? ot priqtel znam Che e silen produkt 🙂

 5. ivo

  Здравейте, колко килограма могат да се качат от 1 един цикъл и каква е дозировката ?

 6. Power Gym

  Здравейте искам да попитам продукта със съдържание 50 табл. по 25 мг. ли е ? Или 100 таблетки по 25 мг. Питам защото във описанието пише 100 табл. на снимката на кутийката пише 50 табл. под описанието пак 50 табл. Въпроса ми е,продукта 50 табл. ли е или 100 и обявената цена за 50 табл. ли е или за 100 ? Благодаря за отговора 🙂

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.