Testosterone P – MultiPharm – 10 ампули х 1мл – тестостерон пропионат

Testosterone P – MultiPharm – Тестостерон Пропионат е мастноразтворим анаболен стероид с активна съставка Тестостерон пропионат – 100 мг/мл.

Testosterone Propionate (тестостерон пропионат) е най-често произвежданата инжекционна форма на основния мъжки андроген тестостерона. Добавеният естер пропионат забавя освобождаването на тестостерон от мястото на инжектиране за период от няколко дни.

Следователно Testosterone Propionate (тестостерон пропионат) има сравнително по-бързо действие от другите тестостеронови естери като ципионат и енантат и изисква по-често инжектиране. Като инжекционен стероид той осигурява бърз и значителен прираст в мускулната маса и сила.

 

70.00 лв.

Описание

Препаратът е бързодействащ за разлика от другите тестостерони-сypionate или enantate и изисква по-често инжектиране, за да се поддържат стабилни кръвните нива. Както всички тестостерони, Testosterone P е добър медикамент за мускулна маса, даващ бърз прираст на размери и сила.

В същото време превръщането му в естроген и дехидротестостерон, предполагат типичните за тестостерона странични ефекти. Много атлети считат, че propionate е най-мекия тестостеронов естер и е предпочитана форма при диети в период за релеф. Може да се каже, че препаратът е любимия тестостерон сред жените билдери/за тези, които използват тестостерон/, т.к. кръвните му нива са по-лесни за контрол в сравнение с другите тестостеронови естери. При поява симптоми на вирилизация, атлетките не трябва да чакат седмици, нужни за да спадне концентрацията на тестостерон, както е при енантата например.

Още информация

Хората, чувствителни към гинекомастия и водна задръжка е нужно да приемат антиестрогени. Комбинацията Clomid или Nolvadex и Proviron, работи отлично, за да се предотвратят тези явления.Както всички тестостеронови препарати и propionate, подтиска ендогенното производство на тестостерон. Използването на тестостерон стимулиращи лекарства като Pregnil и/или Clomid/Nolvadex e желателно, за да се избегне пост стероидния крах. Най-разспространените дози за този медикамент са инжектиране на 50-100мг. всеки ден или през ден.Testosterone propionate обикновено се комбинира с Methandrostenolone, Anapolon или Deca durabolin за качване на мускулна маса.В цикли за релеф се съчетава с Winstrol, Primobolan или Anavar.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

ампули

Количество

10 ампули по 1мл, 100 мг/мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Testosterone P – MultiPharm – 10 ампули х 1мл – тестостерон пропионат“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Също може да ви хареса…