Testosterone E – TL

Производител: Transparent Labs – USA
Съдържание: Многодозов флакон, 10 мл, 2500 мг

Инжекционен анаболен андрогенен стероид

Предназначение:
За мъжко здраве и употреба в спортна подготовка.

99.00 лв.

Описание

Тестостерон е главния хормон при всички хора от всеки пол. Тестостерона е жизнено необходим при мъже. Той е отговорен за здравето на мъжкия организъм.

Testosterone E – TL Pharma (Transparent Labs) е бавнодействаща форма на основния мъжки андроген тестостерон.

След инжектиране този стероид осигурява бавно освобождаване на хормона тестостерон в кръвния поток за период от 2-3 седмици.

При нормални физиологични нива на тестостерон е необходимо инжектирането на енантат най-малко веднъж на 2 седмици, въпреки че някои го прилагат и веднъж седмично.

Информация за Тестостерон Енантат

Силно анаболен и андрогенен, не ароматизира в нормални дози и не е токсичен за черния дроб. Независимо какво си мислите за Бианабол, Анаполон и други, ако става въпрос за мускулна маса и прираст на сила, тестостерон – е бил и остава препарат №1.

Някои атлети разказват, че Testosterone Enanthate (Тестостерон депо) не се усеща така добре както Testosterone Cypionate. Но всъщност двете лекарства са абсолютно еднакви, с разликата че едното е с по-бавна усвоимост (тестостерон енантат).

Период на полуживот – около седмица. Решаващо преимущество на Testosterone Enanthate (Тестостерон депо) е че той има силно андрогенно и анаболно въздействие. Поради което всеки използващ препарата за кратко време има голям прираст на мускулна маса и значително повишава силата.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 0.2 × 0.2 × 0.2 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Testosterone E – TL“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.