Testosterone Cypionate – Klamfa Pharma – 10 мл

Testosterone Cypionate на Klamfa е инжекционен стероид за интрамускулно приложение, който е със съдържание Testosterone Cypionate – разтворим в масло 17 (бета)-cyclopentylpropionate естер на андрогенния хормон тестостерон. Testosterone Cypionate на Klamfa е бял или кремав кристален прах, без мирис или почти и стабилен във въздуха. Той е неразтворим във вода, свободно разтворим в алкохол, хлороформ, диоксан естер и в растителни масла.

Химическото наименование на Testosterone Cypionate е андрост-4-ен-3-он, 17 – (3-циклопентил-1-оксопропокси) -, (17β) -. Неговата молекулна формула е C27H40O3, и молекулно тегло 412.61.

94.00 лв.

Описание

Testosterone Cypionate- Klamfa Pharma e анаболен стероид за инжектиране е на разположение в многодозов флакон от 10мл. Всеки милилитър от разтвора съдържа Testosterone Cypionate , 200 мг ; Бензил бензоат , 0,2 мл; Памучно масло, 560 мг; Бензилов алкохол ( като консервант ) , 9.45 мг .

Testosterone Cypionate в клинична фармакология

Структурната формула на CypionateЕндогенните андрогени са отговорни за нормалния растеж и развитие на мъжките полови органи и за поддържане на вторичните полови белези.

Ефекти:

Тези ефекти включват растеж и зреене на простатата, семенните мехурчета, пениса и скротума; разтежа на косми при мъже като брада, срамната част – генитали, гърдите и аксиларни части – коса; разширяване на ларинкса, удебеляване на гласните струни, и промени в мускулатурата и разпределението на мастната тъкан. Препаратите в този клас предизвикват задържане на азот, натрий, калий и фосфор, също намаляват секрецията на калций и за това е необходим допълнителен прием на калции, ако цикъла е с високи дози тестостерон Ципионат. Андрогените са били докладвани за увеличаване на белтъчния анаболизъм и намаляване на протеин катаболизъм. Азотния баланс се подобрява само когато има достатъчен прием на калории и протеин.

Андрогените са отговорни за бързото израстване на юношеството и за евентуално прекратяване на линеен растеж, предизвикана от сливането на центровете на растеж епифизните. При деца, външни андрогени ускоряват линейни темпове на растеж, но могат да доведат до прекомерно развитие на костното съзряване. Използвайте в продължение на дълги периоди може да доведе до сливане на епифизните центрове за растеж и прекратяване на същия процес. Андрогените са докладвани за стимулиране на производството на червени кръвни клетки, чрез повишаване на производството на еритропоетин стимулиращият фактор .

През екзогенното въвеждане на андрогени, ендогенен тестостеронът се  освобождава и инхибира чрез обратна връзка инхибиране на хипофизата и лутеинизиращият хормон (LH). В големи дози на екзогенни андрогени, сперматогенезата може да бъде потисната чрез инхибиране на обратна връзка на фоликула в хипофизата – стимулиращият хормон (FSH).

Налице е липса на съществени доказателства, че андрогените са ефективни при фрактури, хирургия, възстановяване след боледуване, както и функционални маточни кръвотечения.

Фармакокинетика

Тестостероновите естери са по-малко полярни от свободния тестостерон. Тестостероновите естери в масло за мускулно инжектиране се абсорбират бавно от липидната фаза; по този начин, тестостерон Cypionate може да се прилага на интервали от две до четири седмици. Атлетите, които употребяват този препарат слагат седмично от една до две ампули по 200 мг (обощ 400 мг) Testosterone Cypionate.

Тестостерон в плазмата е 98 процента свързан към специфичен свързващ тестостерон – естрадиол глобулин, и около 2 процента е свободен. Като цяло, размерът на този сексуален хормон свързващ глобулин в плазмата, ще определи разпределението на тестостерон между свободните и свързаните форми, и концентрацията на свободния тестостерон ще определи неговия полуживот.

Около 90 процента от доза от тестостерон се отделя в урината като глюкуронова и сярна конюгати на тестостерона и неговата метаболитна киселина; около 6% от дозата се отделя в изпражненията, предимно в неконюгираната форма. Инактивиране на тестостерон се осъществява основно в черния дроб. Тестостеронът се метаболизира до различни 17 – кето стероиди по два различни пътя.

Периодът на полуразпад на тестостерона Cypionate когато се инжектира мускулно, е приблизително осем дни.

В много тъкани активността на тестостерон изглежда зависи от редукция до дихидротестостерон (DHT), който се свързва към цитозолните рецепторни протеини. Комплексният стероиден рецептор се транспортира до ядрото, където се инициира транскрипционно събитие и клетъчни промени, свързани с андрогенно действие.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

многодозов флакон

Количество

1 флакон от 10 мл, 250 мг/мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Testosterone Cypionate – Klamfa Pharma – 10 мл“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.