Testosteronã P (пропионат-Balkan Pharmaceuticals) 100мг

Testosterona P (тестостерон пропионат) e е маслен инжекционен анаболен стероид. Препаратът е бързодействащ за разлика от другите тестостерони – сypionate или enantate и изисква по-често инжектиране, за да се поддържат стабилни кръвните нива.

Както всички тестостерони, propionate е добър медикамент за мускулна маса, даващ бърз прираст на размери и сила. В същото време превръщането му в естроген и дехидротестостерон, предполагат типичните за тестостерона странични ефекти.

60.00 лв.

Описание

Много атлети считат, че propionate (Testosterona P) е най-мекия тестостеронов естер и е предпочитана форма при диети в период за релеф. Може да се каже, че препарата е любимия тестостерон сред жените билдери/за тези, които използват тестостерон/, т.к. кръвните му нива са по-лесни за контрол в сравнение с другите тестостеронови естери.

При появили се симптоми на вирилизация, жените-атлети не трябва да чакат седмици, за да спадне концентрацията на тестостерон, както е при енантата например. Хората, чувствителни към гинекомастия и водна задръжка е нужно да приемат антиестрогени. Комбинацията Clomid или Nolvadex, Серпафар или Proviron, работи отлично, за да се предотвратят тези явления. Както всички тестостеронови препарати и propionate, подтиска ендогенното производство на тестостерон.

Използването на тестостерон стимулиращи лекарства като Pregnil и/или Clomid/Nolvadex e желателно, за да се избегне следстероидния крах. Най-разспространените дози за този медикамент са инжектиране на 50-100мг през ден или два пъти седмично. Някои напреднали атлети слагат този препарат всекидневно.

Комбиниране на Testosterona P – пропионат

Тестостерон пропионат (Testosterona P) се комбинира най-често в съчетание с Methandrostenolone, Anapolon или Deca-Durabolin (Нандролонови деканоати) за качване на мускулна маса. В цикли за релеф се съчетава с Winstrol, Primobolan или Anavar.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

ампули

Количество

10 ампули по 1мл, 100 мг/мл

2 отзива за Testosteronã P (пропионат-Balkan Pharmaceuticals) 100мг

  1. Георги

    Здравейте!
    Искам да направя цикъл с тестостерон пропионат и стромба.Понеделник,сряда и петък по 50мл. тестостерон, и всеки ден по 30мг стромба. Добре ли са дозите ? Какви протектори да визимам?

  2. admin

    Дозите са добре, за протектор единствено прегнил, който се инжектира след завършването.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Също може да ви хареса…