Тестостерон таблетки undecanoate – Biotech Labs – 100 х 20 мг

Тестостерон на таблетки (ундеканоат) е орален анаболен андрогенен стероид. Среща се често под името АНДРИОЛ, ANDRIOL. Може да бъде закупен от аптечната мрежа на Гърция, Турция и още няколко държави. Нормалните мъже произвеждат +/- 7 мг тестостерон дневно. „С цел заместване на тестостерона при мъже с повредени или липсващи тестиси Undecanoate се приема ежедневно от 20 – 80 мг, докато тестостерон енантат в дози от 250 до 500 мг се слага веднъж на две седмици.

96.00 лв.

Описание

Други два клинично възможни тестостеронови естера – тестостерон ципионат и тестостерон циклохексане карбоксилат, имат много сходни кинетични свойства, така че могат да бъдат използвани в същите дози. В момента това е най-общата форма за лечение на мъже с подобни проблеми, но терапията не произвежда същите нива на тестостерон като при здрави мъже.

Още информация

Пациентите се страхуват от тези колебания, заради въздействието на сексуалната им активност и емоционален статус. Новите тестостеронни препарати са разработени с цел да бъдат избегнати тези недостатъци. Новият тестостеронен естер – тестостерон-транс-4-н-бутилциклохексили-карбоксилат, с кодово име 20Аеt-1, е изпитан в лабораторни условия върху гризачи и след това върху кастрирани маймуни. Когато единичната 40 мг доза бе инжектирана на кастрирани маймуни, тя повдига нивото на тестостерон в кръвта на до нормалното за 4 месеца.“

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

таблетки, флакон

Количество

100 таблетки по 20 мг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Тестостерон таблетки undecanoate – Biotech Labs – 100 х 20 мг“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.