Testosteron E – MultiPharm – 10 ампули х 1мл – тестостерон енантат

Testosteron E – MultiPharm – Тестостерон Enanthate (депо), за изграждане на масивна мускулатура. Стимулант, чийто дейстие е изключително ефективно, заради андрогенните си качества и силният анаболизъм.

Testosteron E е дългодействащ инжекционен тестостерон, който често е използван от атлетите и прилича на останалите стимуланти.

80.00 лв.

Описание

Силно анаболен и андрогенен, ароматизира лесно и е умерено токсичен за черния дроб. Независимо какво си мислите за Биoнабол, Анаполон и други, ако става въпрос за мускулна маса и прираст на сила, тестостерон – е бил и остава препарат №1. Някои атлети разказват, че Testosteron E (Тестостерон eнантат) не се усеща така добре както Testosterone Cypionate. Както и да е Testosterone E (Тестостерон eнантат) трябва да бъде поставян веднъж на 10 дни (най-малко), за разлика от Testosterone Cypionate, който се поставя веднъж седмично. Ефективната доза от Testosteron E (Тестостерон eнантат) е в порядъка 1 – 3 мл на 10 дни.

Това е така защото Testosterone Enanthate (Тестостерон eнантат) има период на полуживот около седмица. Решаващо преимущество на Testosteron E (Тестостерон eнантат) е, че той има силно андрогенно и анаболно въздействие. Поради което всеки използващ препарата за кратко време има голям прираст на мускулна маса и значително повишава силата. Но това е свързано и със значително задържане на вода.

Този продукт е подходящ за комбинация с абсолютно всички анаболни и андрогенни стероиди за повишаване на мускулна маса в основен период.

Още информация

Щангистите и пауърлифтърите високо ценят качествата на този препарат. Testosterone Enanthate същото е ценен и в спортове при които качества като груба сила, агресивност се смята за желателни. Дан Дъчейн в своята книга „Справочник на стероидите-2” препоръчва дозите да достигат 2000-4000 мг седмично. Това съвсем не необичайно такива дози прилагат предимно състезатели по американски футбол и пауърлифтинг. За бодибилдерите задържането на вода свързано с приема на Testosterone Enanthate е двуяко. Вярно е, че бързо стават масивни и силнии, но след няколко седмици огледалото показва една напълно гладка, водниста и подпухнала мускулатура, която изглежда като напомпана с въздух до тези размери и колкото и да се напрягате нищо не става.

Който не вярва нека се постарае да види елитните състезатели по време на техния основен период когато употребяват неимоверни количества Testosteron E (Тестостерон eнантат). Хубавото е, че когато употребявате Testosterone E (Тестостерон eнантат) изпитвате напомпване в краката дори и от изкачването на стълбите до вашето жилище. Приемат на Testosterone Enanthate помага при болки в ставите и гърба дължащи се на начални дегенеративни процеси на прешлените на гръбначния стълб. Въпреки плюсовете на препарат начинаещите не трябва да го използват. Те би трябвало да стоят настрани от всички естери на тестостерона. Всеки които до сега не употребявал стероиди трябва да отложи употреба на тестостерониви препарати до момента в който другите „леки стероиди” вече не действат.

Комбиниране

За нарастване на мускулна маса Тестостерон eнантат се комбинира с Анаполон, Бионабол, Дека- дураболин и Параболан. Примерен прием – 100 мг Анаполон дневно, 200 мг Дека-дураболин и 500 мг Testosterone Enanthate. След 6 седмици може да замените Анаполон с 30 мг Бионабол. Принципно Тестостерон eнантат в цикли за маса се комбинира добре почти с всички стероиди (съществува синергизъм ).

Странични ефекти

Проблем при употребата на Testosteron E (Тестостерон eнантат) е, че той има свойството силно да ароматизира в естроген. В резултат на което организмът натрупва излишни мазнини, често се наблюдава и гинекомастия. Макар че това е строго индивидуално и е в зависимост от предразположеността на индивида употребяващ препарата. Има атлети които даже и при дози надвишаващи 1000 мг дневно не страдат от феминизация, натрупване на мастна тъкан и задържат незначителни количества вода. Докато при още от първата ампула получават болка в зърната на гърдите. За това те трябва да приемат допълнително Нолвадекс и Провирон.

Testosteron E (Тестостерон eнантат) стимулира процесите на възстановяване в организма. Поради това той добре повлиява жизнения тонус, предоставя допълнителна енергия и ускорява фазата на компенсация. При употребата му атлетите си позволяват да тренират и 6 пъти седмично някой дори правят и двуразови тренировки и въпреки това се чувстват възстановени и силни. Атлети употребяващи Testosterone Enanthate разказват за удивително изпомпване по време на тренировката.

Дозиране на Testosteron E

Общо приета доза Testosteron E (Тестостерон eнантат) много се различава говори се от 250 мг седмично до 2000 мг дневно. Разумната доза все пак е между 250 -1000 мг седмично. Дози над 500 мг е по добре да бъдат разделени на два приема седмично. Testosteron E (Тестостерон eнантат) оказва силно влияние върху Хипоталамуса. Дейноста на хипофизата в резултат на наличната обратна връзка се намалява което води до намаляване на собственото производство на тестостерон. Поради това се препоръчва всеки употребяващ Testosterone Enanthate повече от 6-8 седмици в края на цикъла да използва hCG. Инжекциите от 5000 U.I се поставят всеки пети ден в продължение на 15 дни ( общо 3 инжекции) това спомага за намаляване на проблема с подтискането на ендогеното производство.

Допълнителен прием

Приемът на hCG, Хломид и Нолвадекс е обичаен в края на циклите с тестостерон. Ползването на тези препарати спомага за преодоляването на възникващата катаболна фаза и отново повишават ендогените нива на тестостерона. Всеки който си позволи да пренебрегне ролята на тези препарати ще забележи как бързо натрупаната маса също така бързо се губи. Дори и бавно да намалявате дозите това пак ще се случи. Това може да бъде избягнато само с употреба на тестостерон стимулиращи препарати и антикатаболни вещества като Кленбутерол, Ефо номер едно препарат за мускулна сила и маса

Допълнителна информация

Тегло0.1 kg
Представяне

ампули

Количество

10 ампули по 1мл, 250 мг/мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Testosteron E – MultiPharm – 10 ампули х 1мл – тестостерон енантат“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *