Testex Prolongatum (Qpharma) – Ципионат

Testex на Qpharma е мастноразтворим инжекционен тестостерон. Проявява силно андрогенни свойства и изключително висока анаболна активност. Testex Prolongatum (Qpharma) – Testosterone Cypionate ароматизира лесно, прилича на другите тестостерони и може да причини проблеми на много атлети с голямото количество водна задръжка.

Той е по-слабо токсичен за черния дроб от останалите тестостеронови препарати, но може да предизвика сериозни сътресения в ендогенното производство на тестостерон. Атлетите споделят, че този медикамент повишава изключително много силата и размерите.

8.00 лв.

Описание

Testex Prolongatum (Qpharma) – Тестостерон ципионат е естер на мъжкия полов хормон Тестостерон. Тъй като Ципионатът има както силно анаболно, така и андрогенно действие. Използва се от много атлети, които искат да изградят сила и маса за късо време. По действието си е много подобен на Енантат.

При по-продължителна и високо дозирана употреба на Testex Prolongatum (Qpharma) – Тестостерон ципионат, съществува риск от обратимо прекъсване или намаляване на спермогенезата. Testex Prolongatum (Qpharma) – Ципионат може да бъде доказан в кръвта до 3 месеца след прекъсване на приема.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

ампула

Количество

1 ампула по 1мл, 250 мг/мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Testex Prolongatum (Qpharma) – Ципионат“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.