Разпродажба!

Stromba Multipharm – 100 x 10 мг таблетки стромба, станозолол

Стромба Таблетки е един от най-търсените и предпочитани анаболни стероиди за увеличаване на силата и масата без проява на естрогенните странични ефекти, характерни за повечето анаболни андрогенни стероиди. Поради мекия си характер той е любим и на жените спортисти. Търпи широка медийна популярност и често е замесван в скандали в спортните и олимпийските среди поради честата злоупотреба от лекоатлетите с цел подобряване на постиженията, поради което е класифициран като допинг агент.

Stromba MultiPharm се използва в периодите на „чистене“ на мазнини и много често присъства в диетите и тренировъчните режими на спортуващите. Считан е за най-безобидния анаболен стероид.

45.00 лв.

Изчерпан

Описание

ПРОМОЦИЯ !
Цена: 159.00
145.00 лв
Количество:
300 таблетки по 10 мг станозолол (3 кутии)
(важи за комбинирани поръчки с други продукти на SH | Спортни храни)

Съдържанието на таблетки стромба (активната му субстанция) e Станозолол. Може да се използва от мъже и жени, тъй като неговите анаболни ефекти преобладават повече, отколкото андрогенните. Стромба е безопасен орален анаболен стероид, който няма странични ефекти приеман в нормални дози.

Станозолол се употребява от всички фитнесджий в напреднал стадии. Подходящ е едновременно за мускулна маса и релеф. Информация за стромбата->>.

Свойствата на станозолола са умерени, но резултатите се харесват на потребителите и неговия кръг от хора. Няма човек, който да не оцени свойствата на Stromba-Есто. Заради конкурентната цена и получения ефект, този орален анаболен стероид се търси постоянно.

Кратка информация

Stanozolol е високо анаболен и умерено андрогенен. Причинява значително увеличение на синтеза на протеини и подобрява азотния баланс. Тъй като не ароматизира – няма странични ефекти свързани с естрогена, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия (ако е в умерени и съобразни дози). Приема от 20 до 60 мг всеки ден. От инжекционния станозолол може да се слага повече. Комбинира се със 76 мг Parabolan на всеки 2-3 дни, много културисти също добавят Masteron, Equipoise (ундециленат) или тестостерон пропионат. Тестостеронът е свързан с добавянето на анти-естрогени за задържане на вода и контрол на ароматизация. Жените често вземат 25 mg 2-3 пъти седмично или един път седмично 50-мг инжекционно. Употребен с Oxandrolone (Анавар), жените постигнат отлична и качествена чиста мускулна маса.

За релеф и горене на мазнините в проблемните области със Stromba, можете да разгледате тази информация. В материала са упоменати дози и други подробности относно приема на този анаболен стероид. За мнозина ефикасен, без андрогенни свойства, предпочитан включително и от жени.

Оралната и инжекционнта форма на станозолол не се различават по нищо. Оралната форма отстъпва на инжекционнта по фармакокинетиката, именно затова по-сериозните билдери предпочитат инжекционната.

Допълнителна информация

В същото време оралния станозолол има едно свойство, което го прави едва ли не задължителен във всеки цикъл на ААС. Интересно, че при инжекционния станозолол това свойство отсъства. Става дума за способността на оралната форма на станозолол съществено да понижава нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони). Изследванията показват, че приемането на станозолол в количеството на 0,2мг на килограм на теглото на атлета може да понижи нивото на ГСПХ в кръвната плазма на 50%. Естествено, понижението на нивото на ГСПХ води до увеличението на нивото на свободния (дееспособния) тестостерон.

Оптималната употреба на Stanozolol по време на циклите на ААС е в продължителност на 8 седмици.

Допълнителна информация

Тегло0.1 kg
Представяне

блистери, таблетки

Количество

100 таблетки по 10 мг

6 отзива за Stromba Multipharm – 100 x 10 мг таблетки стромба, станозолол

 1. 5 out of 5

  admin

  Много качествен продукт. Препоръчвам го!

 2. 5 out of 5

  Орлин

  Стромбата е добра.

 3. Велизар

  Преди време взех стромба от вас на ПРЛ,за нея също гарантирахте но се оказа супер зле.Преди това бях взимал Рексобол пак от вас,и бях много доволен!Мисълта ми е,как ще ми гарнтирате за този продукт,защото искам да взема 3-4 кутии.

 4. 5 out of 5

  admin

  Здравейте, Велизаре. Относно P.R.L. няма никакъв шанс да е бил „зле“ станозололът. Това е може би най-качественият продукт и също най-поръчван. А за МултиФарм, си е нов продукт и също много качествен.

 5. Johny Sins

  Здравейте, взех стромба март месец и вече имам 2ри месец почивка, удачно ли е пак да взем?

 6. 5 out of 5

  Dimitar

  Пия по 3 сутрин преди тренировка но не я усещам в черния дроб(по-слаба е, не че е лошо де).. още не съм изпил и половината сутрин се събуждам напомпан и нивата на тестостерона са над нормалното което е nice.. Нямам странични ефекти и мисля пак да поръчам

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…