Разпродажба!

Стероиден цикъл пролет 2017

За предстоящото лято SH | Спортни храни ти предлага отличен избор за бърз, но качествен начин да покажеш най-добрата си физическа форма. Комбинацията от качествен тестостеронов естер със Станозолол е често употребявана в професионалния спорт, също така това действа на външния вид положително. Като добавка метенолонът (Rimobolan) придава допълнително изразен вид и увеличава релефа. Същевременно на лице е повече напомпаност и качество на мускулите.

410.00 лв. 320.00 лв.

Описание

Всеки, закупил набора от продукти по желание може да поиска индивидуална схема за прием. Това може да стане чрез формата за контакти, скайп, електронна поща или чрез съобщение във нашата фейсбук страница.

Комплектът включва
  • 8 х тестостерон ципионат, 250 мг/мл ( 2000 мг общо)
  • 8 х Rimobolan Bayer, 100мг/мл (800 мг общо)
  • 2 x Etastanol NEGEN , Станозолол/Стромба (200 таблетки общо)
  • 1 х Прегнил 5000 IU (1 ампула от 1мл + 1 ампула разтворител)

Стероиден цикъл Пролет 2017 е предназначен за хора с над минималния стаж в бодибилдинга.

 


Как действат различните медикаменти, всеки поотделно

Тестостерон ципионат
testex prolongatum testosterone cypionate q pharma
От многото видове инжекционни тестостерони, ципионатът е един от най-предпочитаните от атлетите, заради способността му да предизвиква значителен прираст в мускулната маса и сила. Произвежда се по естествен път биологично от организма. Ципионат е бавнодействащ естер. Естерифицираните форми на тестостерона са предназначени за удължаване на терапевтичния прозорец след приложение, което дава възможност за разреден график на инжектиране в сравнение с неестерифицираните стероиди. Полуживотът на тестостерон ципионат е около 8 дни след инжектирането. В комбинация със станозолол и Примоболан релефът се забелязва още след втората седмица от курса.

 

Станозолол

etastanol stanozolol negenВ средите на спорта Станозололът (Стромба) е един от най-търсените и предпочитани анаболни стероиди за увеличаване на силата и масата без проява на естрогенните странични ефекти, характерни за повечето анаболни андрогенни стероиди. Познат на почти всички спортисти, заради незаменимите му качества. Приеман самостоятелно Станозололът се използва изключително много в периодите на „чистене“ на мазнини и много често присъства в диетите и тренировъчните режими на спортуващите. Считан е за най-безобидния анаболен стероид.

 

 

Метенолон (Примоболан)

Rimobolan Anabolizan – Bayer (100мг/1мл Метенолон)Най-лекият анаболен инжекционен стероид, подходящ дори за жени. Безопасен е дори при неопитни състезатели и непрофесионалисти. С високи анаболни свойства и видимо отражение върху физиката. Той е умерено силен анаболен стероид с много ниски андрогенни свойства. Анаболният му ефект се счита за по-слаб от този на Deca-Durabolin® (нандролон деканоат), сравнено милиграм за милиграм. Примоболан самостоятелно се употребява най-често в циклите за релеф, където чистата, но качествена мускулна маса е търсен ефект, без задържането на излишна вода.

 

 

Прегнил 5000 IU

Прегнил 5000 единици, Pregnyl 5000 iu гонадотропинВ културизма и спорта Pregnyl (Прегнил) се използва от мъжете за увеличаване производството на ендогенен тестостерон обикновено по време или след приключване на стероидния цикъл, когато естественото производство на тестостерон е било потиснато.

 

 

 

Допълнителна информация

Тегло0.5 kg
Представяне

ампули, таблетки

1 отзив за Стероиден цикъл пролет 2017

  1. 5 out of 5

    Angel

    Страхотно се получи.Доволен съм!!!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *