Разпродажба!

Винстрол – Stanozolol – Кламфа 10ml,50мг/мл

Станозолол – Кламфа е продукт, който първоначално е употребяван като ветеринарно средство за коне с цел повишение на либидото и издържливостта при състезания. Ползва се в културизма с търговско име Винстрол, известен в  щатите като Уини (Winny, Winnie).

Станозолол може лесно да се разпознае, когато ампулата се остави да престои в покой няколко часа. В резултат на това водната суспензия се отделя от веществото, което се утаява на дъното на шишенцето/многодозовият флакон Vial – има млечно бял цвят.

104.00 лв.

Описание

Винстрол – Кламфа е особено ефикасен е в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни. За постигане на оптимални разултати и предимства, атлетите често комбинират Станозолол с Тестостерон пропионат, Тестостерон енантат, Deca Durabolin, Тренболон, Дианабол както и Примоболан. Проявява слаба андрогенна активност и не ароматизира.

Винстрол – Кламфа подобрява качеството на мускулите, намалява телесните мазнини като подобрява органичните процеси, които се свързват с тъканите, отлагането на калций в костите, съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло. Това го прави страхотен стероид за “изчистващи” цикли.

Винстрол е търговско наименование на препарат с активна съставка Станозолол и е един от любимите препарати на много атлети. Винстрол е синтетичен анаболен стероид, производен на дихидротестостерон (DHT).


Начин на употреба на Винстрол – Кламфа

Една доза от 50 мг (1 кубик) Винстрол – Кламфа през ден или три пъти седмично. Често се комбинира с други стероиди в зависимост от желания резултат. В цикли за релеф Винстрол – Кламфа се комбинира с Параболан (Parabolan),  Мастерон (Masteron) или Болденон (Boldenon).

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

многодозов флакон

Количество

1 стъклен флакон от 10 мл, 50 мг/мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Винстрол – Stanozolol – Кламфа 10ml,50мг/мл“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.