Stanozolol – P.R.L. – 10 ампули х 1мл суспензия

Ампулите Stanozolol – P.R.L. са особено ефикасни в изграждането на издръжливост, мускулен релеф и ефективна мускулна маса и сила за късо време. Твърди се, че инжекционната версия на този стероид дава по-добри резултати от таблетките Станозолол.

127.00 лв.

Изчерпан

Описание

Stanozolol – P.R.L. е инжекционен стероид, който съдържа активна субстанция Stanozolol на водна основа. Водната основа на тази субстанция се усвоява от системата на организма много по-бързо от оралната или други подобни със същата градивна част. Това изисква често инжектиране, за да се поддържат нивата в кръвта стабилни и постоянни. Продуктът е аптечен оригинален анаболен продукт.

Информация

Доказано е, че Станозолол показва по-добър резултат по отношение растежа на мускулна маса сравнено с други стероидни хормони. Станозолол дава високо ниво на мускулно умножаване, въпреки че в анаболно отношение препаратът е по-скоро мек в сравнение с други значително по-силни субстанции. Той наистина помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл. Структурно Станозолол не ароматизира и не задържа вода. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, Stanozolol – P.R.L. e особено ефикасна в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни.

Дозировка на Stanozolol

Най-добри резултати показва дозата от 50мг. през един или два дни. Оригиналният Винстрол с реално съдържание в ампулата от 50 мг може да се инжектира и по-рядко, тъй като е депо и ефекта е сигурен.

Действие на Stanozolol

Станозолол стимулира анаболните резултати и предотвратява катаболния ефект благодарение на глюкокортикоиди. Подобрява качеството на мускулите, намалява телесните мазнини като подобрява органичните процеси, които се свързват с тъканите, отлагането на калций в костите, съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло.

Предимства при комбиниране на Stanozolol

Винстрол се комбинира с Тестостерон пропионатТестостерон енантат, Дека-Дураболин, Тренболон (Параболан), Метенолон (Примоболан).

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Количество

10 ампули по 1 мл 50мг/мл

Представяне

ампули

1 отзив за Stanozolol – P.R.L. – 10 ампули х 1мл суспензия

  1. Ленко

    Ползвал съм го миналата година в Швеция на републиканското по хандбал. Продукта работи много силно. Бих искал да питам дали може да ползвам мнението ви ако поръчам този продукт и други в комбинация за съвет и индивидуална програма за мен лично? Мерси!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.