Разпродажба!

Stanozolol Balco

Stanozolol Balco в средите на спорта е един от най-търсените и предпочитани анаболни стероиди за увеличаване на силата и масата без проява на естрогенните странични ефекти, характерни за повечето анаболни андрогенни стероиди. Поради мекия си характер той е любим и на жените спортисти. Търпи широка медийна популярност и често е замесван в скандали в спортните и олимпийските среди поради честата злоупотреба от лекоатлетите с цел подобряване на постиженията, поради което е класифициран като допинг агент.

Stanozolol Balco се използва изключително много в периодите на „чистене“ на мазнини и много често присъства в диетите и тренировъчните режими на спортуващите. Считан е за абсолютно или за най-безобидния анаболен стероид.

47.00 лв.

Изчерпан

Описание

Съдържание: 100 таблетки по 10 мг Winstrol (Stanozolol)

Stanozolol Balco таблетките са предназначени за хора, които желаят да имат релефно, нарязано тяло (като скулптура). Станозололът е най-подходящият спортен медикамент за пролетта и лятото на 2016.

  • Станозолол се предпочита от всички.
  • Stanozolol се ползва в нарязващи цикли, за релеф.

Приемът на Stanozolol Balco в ниски дози е подходящ и за жени, които искат да оформят максимално тялото си. В комбинация с аеробни упражнения и подходяща диета, Stanozolol Balco стопява телесните мазнини и запазва мускулната тъкан.

Действие

Stanozolol Balco дава високо ниво на мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение препаратът е по-скоро умерен, в сравнение с други значително по-силни стероиди. За предсъстезателната подготовка на атлетите, които искат да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл. Структурно не ароматизира и не задържа вода. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, ВИНСТРОЛ ТАБЛЕТКИ ОТ 10 мг е особено ефикасен  в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни.

Дозировка на Stanozolol Balco

До 30 мг дневно за средностатистически пациенти,
и до не повече от 60 мг за напреднали потребители.

Допълнителна информация

Тегло0.1 kg
Представяне

блистери, таблетки

Количество

100 таблетки по 10 мг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Stanozolol Balco“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…