Sibutramine Pro Medical

Sibutramine е лекарство за лечение на затлъстяване.

Медикамента намалява риска от заболявания свързани със затлъстяване и понижава и процента на смъртност. Сибутрамин е комбинация от серотонин (5-НТ), норадреналин (NA) и реъптейк инхибитор (SNRI).

Цена за 2 опаковки Сибутрамин Pro Medical: 170.00 лв

95.00 лв.

Изчерпан

Описание

Sibutramine (Редукта) е нов продукт на българския пазар. Опаковката съдържа 30 капсули по 30 мг. По-силна и по-качествена от предишни аналози на лекарства със Сибутрамин. Ефекта от медикамента се усеща след първите три-четири дни. Целия курс се препоръчва да е за период от 15 до 45 дни, а ако има необходимост от допълнително сваляне на килограми е препоръчително да се направи почивка също толкова, колкото е приемана.
Ефективното лечение на затлъстяването при хората значимо намалява риска от развитие на съпътстващите го в дългосрочен план заболявания и със сигурност понижава и процента на смъртността след години. Сибутрамин (РЕДУКТИЛ) (сибутрамин хидрохлорид) е комбинация от серотонин (5-НТ), норадреналин (NA) и реъптейк инхибитор (SNRI). Редуктила допринася за дозо-зависимо понижение на телесното тегло чрез двоен механизъм на действие – намалява хранителния прием и увеличава енергийния разход.
Редукта се приема след лекарско предписание. Хора с високо кръвно и в напреднал стадии на възраст (над 65 години) не е желателно да консумират лекарството. Ефективна е при всички, работи без странични ефекти. В първите няколко дни може да се усети изнервеност. При високи дози е възможно безсъние.

ПРИЕМ

Сутрин на гладно по една таблетка дневно – до два месеца.

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg
Количество

30 капсули по 30 мг Сибутрамин

Приложение

За отслабване

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Sibutramine Pro Medical“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.