Retoxan (NEGEN) – Анавар 100х10мг

Предпочитан включително от жени, които изгарят мазнини и имат нужда от издържливост и сила. Широкоприложим анаболен стероид, който е скъп, но за сметка на това качествен и минимално токсичен. Не ароматизира и не подтиска присъщото на тялото хормонално производство. Не е токсичен. Много е популярен при пауърлифтърите, тъй като осигурява голям прираст на сила. Във високи дози той е също и силно анаболен. Обаче, при тези дозировки и противопоказанията се усилват. Оксандролонът е много мек.

145.00 лв.

Описание

Думите, които описват този продукт са: аптечен, фармацевтичен, истински, оригинален, аптекарски, работещ Анавар (Оксандролон).

Ретоксан (Оксандролон) е анаболен стероид на таблетки (хапчета). Това е синтетичен орален медикамент, известен с търговски имена на продукти като Anavar, Oxabolon, Oxandrolone, Oxanabol, Oxatab и други.

Retoxan (Анавар) е синтетичен орален стероид с анаболни свойства, химически-органично създаден, производен на дехидротестостерон (DHT) с кислороден атом (R-O-R) чрез заместване на втория въглерод и метилиране на 17-та позиция при алкилиране (химична реакция). Заради оралния начин на прием и ефекта върху организма на употребяващите го (най-често спортисти) са му създали репутация на най-удобния и безопасен анаболен стероид, с изцяло изключени възможнисти за негативни последствия.

За първи път е синтезиран от Рафаел Папо в Searle Laboratories  (бившеето име на Pfizer/Файзер), с името Anavar (Анавар). Внесен е за употреба е в САЩ за първи път през 1964 година.

За какво се търси и ползва RETOXAN/Anavar – Oxandrolone NEGEN

 

Много добра комбинация на Анавара се получава със Стромба, Винстрол (Станозолол), както и Primobolan Depot и Тестостерон пропионат.

Предпочитан е от хиляди както жени, така и мъже, използващи го просто защото работи добре и рядко дава някакви странични ефекти. Взема се за повишаване мускулната сила и повишаване твърдостта на мускулите. Не задържа вода и не повишава теглото. Не ароматизира дори при високи дози. Това го прави идеален за използващите стероиди, които са капризни кам андрогенните действия и гинекомастията. Използва се също, и при цикли за покачване на мускулната маса, комбиниран с високоандрогени – като Тестостерон и Метандростенолон.

Начин на употреба: Перорален прием на таблетки в дози от 10 до 30 мг за мъже и от 2,5 до 10 мг за жени. Преди употреба се консултирайте с лекар.

Показания: Употребява се за повишаване на мускулната сила и твърдост.

(17b-hydroxy-17a-methyl-2-oxa-5a-androstane-3-one)
Molecular Weight: 306.4442
Formula: C19H30O3
Melting Point: 235 238 Celcius
Manufacturer: BTG, SPA, Originally Searle (1964)
Effective dose: (Men)20-100mgs/day (or .125mg/kg~bdywt); (Women) 2.5-20mgs.day
Active Life: 8-12 hours
Detection Time: 3 weeks
Anabolic/Androgenic Ratio (Range): 322-630:24

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

таблетки, флакон

Количество

100 таблетки по 10 мг

5 отзива за Retoxan (NEGEN) – Анавар 100х10мг

 1. Гого

  Скъп е, защото е много качествен.

 2. Георги

  Преди малко го получих чрез E-kont
  без опаковка без етикет или сартификат че е от вас или минало през вас,плюс това на таблетките няма никакви иниацатали че е анавар или поне,че едно хапче е 10 мг.Това всичко нормално ли е защото се притеснявам дали съм получил това за което съм платил.

  • admin

   Това е един от малкото продукти с истинско съдържание на ОКСАНДРОЛОН. Можете да ползвате препарата без никакво притеснение. Ако имате някакви претенции – върнете го или платете за изследване на активния състав на хапчетата.

 3. Йонко

  на 28 години съм, тренирам от 11 години без прекъсване!
  За първи път взимам стероиди!
  Започвам цикъл с този анавар 200 хапа + стромба на P.R.L.
  След 40-50 дни ще напиша мнение

 4. 1 out of 5

  Вал

  Таблетките са 90 броя.

 5. 5 out of 5

  исмет исмайл

  Продукта е готин обаче очаквах повече!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Също може да ви хареса…