Ретаболил – 50 mg

Производител: Gedeon Richter Pic.

РЕТАБОЛИЛ е търговското име на продукти с активен състав Нандролон деканоат. Най-известния от тях е Deca-Durabolin.

Описание: Анаболен стероид с активна съставка нандролонов деканоат. РЕТАБОЛИЛ проявява силен анаболен ефект и слаби андрогенни свойства.

39.00 лв.

Изчерпан

Описание

РЕТАБОЛИЛ е показан за остеопороза поради андрогенен дефицит в хипогонадални мъже. Използването на този анаболен андрогенен стероид също повишава нарастването на мускулни клетки за съхранение на повече азот, отколкото за пресата, така че да се постигне положителен азотен баланс. Положителен азотен баланс е синоним на анаболизма и асимилира по-голямо количество протеини, отколкото обикновено.

Резултатът е положителен азотен баланс, придружен ефектна протеинова среда.

Още нформация

Ретаболил е дълъгодействаща комбинация с деканоатов естер (нандролон деканоат), предоставяйки този препарат за бавно време на освобождаване (до три седмици).

Chemical: нандролон Decanoate 50mg/мл
Допълнителни имена: 19-нортестостерон деканоат
Молекулярна формула: C28H44O3
Молекулно тегло: 428,65.
Процент Състав: С 78.46%, Н 10,35%, О 11.20%
Точка на топене: т.т. 32-35 °
лекарства по лекарско предписание.

РЕТАБОЛИЛ
Нандролон Decanoate BP 50 мг
Етилолеат q.s.

Описание

Нандролон Decanoate Injection е инжекционен анаболен препарат. След инжектиране, нандролон деканоат се освобождава постепенно от мускулно депо и впоследствие се хидролизира в нандролон.

Показания

Като анаболен стероид.
Някои случаи на дисеминиран карцином на гърдата при жените. Остеопорозата поради андрогенен дефицит в хипогонадални мъже.

Противопоказания

Не е предназначен за употреба при деца.
Известна или подозирана простатен карцином и карцином на млечната жлеза при мъжа. Които не са предназначени за употреба при женски пациенти, различни от тези с дисеминиран карцином на гърдата. Противопоказно в нефроза или нефротичен фаза на нефрит, сърдечна и бъбречна недостатъчност, хиперкалциемия, отоци, жълтеница, чернодробни заболявания с нарушена билирубин екскреция, тестисите и чернодробна карцином.

Дозировка и начин на употреба

Ретаболил инжекция трябва да се прилага чрез дълбока интрамускулна инжекция.
Доза за възрастни: 25 мг до 50 мг на всеки три седмици.

Странични ефекти

Вирилизация, който се появява в чувствителни жени като пресипналост, акне, hirustism и повишено либидо; в пубертета при момчета като повишена честота на ерекцията и фалически разширяване, и при момичетата, като увеличение на пубиса и клиторна хипертрофия. Дрезгав глас може да бъде първият симптом на вокална промяна, която може да завърши с дълготрайно, понякога необратими задълбочаване на глас.
Други нежелани лекарствени реакции могат да включват:
Олигоспермия и намалява еякулация обем.
Потискане на яйчниците дейност, атрофия на гърдите и на ендометриума тъкан
Аменорея и инхибиране на сперматогенезата
Вода и сол задържане
Преждевременно затваряне на епифизите
Ако се появят признаци на вирилизация развиват, лечението трябва да се преустанови
Увеличение на задържане азот и скелетната тегло
Оток
Повишена кръвоснабдяване на кожата
Ускореният растеж на костта
Възрастните мъже могат да станат над стимулирани
Трябва да се наблюдават пациенти със следните условия:
Латентна или изявена сърдечна недостатъчност, бъбречна дисфункция, хипертония, епилепсия или мигрена (или историята на тези условия), тъй като анаболни стероиди могат да предизвикат задържане на соли и течности
Диабет, тъй като анаболни стероиди може да подобри глюкозния толеранс и намаляват необходимостта от инсулин или други антидиабетни лекарства
Непълно растеж ръст, тъй като анаболни стероиди може да предизвика хиперкалциемия и хиперкалциурия при тези пациенти с Чернодробна дисфункция

Лекарствени

Ензим-индуциращи агенти на черния дроб могат да намалят ефектите на нандролон чрез засилване на неговите ефекти в черния дроб.

Представяне

50 мг/мл, 1 мл ампула

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

ампула

Количество

1 ампула от 1 мл, 50 мг/мл

8 отзива за Ретаболил – 50 mg

 1. Madjo

  Ретаболила в аптекате е 11 лева а вие го продавате за 16.пък и на всичкото отгоре и намаленн от 25.излагате се и губите доверието ми като ваш редовен клиент.пазаруващите от тук повечето нищо не разбират и се възползвате от това

  • admin

   Купете от аптека, ако е удобно за вас. Имате избор.

 2. Joro JON

  Това го няма в аптеките никъде а е много добро знам го защото сам го ползвал

 3. Todor Rakovski

  Който се интересува от тези и други продукти, които са аптечни да пише Sportnite hrani.

 4. brat_85

  на мене ми го дават в аптеката на 10 лв без рецепта…грубо е малко с тия завишени цени,а смятам че сте сериозен сайт за медикаменти…

 5. Kichka Dimova

  Здравейте ! Пише ви жена на 50 год. Имах болки в гърба ходих на ревматолог доц . И та ми изписа инж,Ретанолил и си я бих но се чувствам зле пулса ми се вдигна кръвното какво да направя как мога да го изчистя пия вода пък не ходя до тоалетна както обикновенно посъветвайте ме Благодаря ви !

  • vladov

   Естера на този препарат е бавен спрете да го биете ще се изчисти за 2,3 седмици от организма !

 6. анонимен

  имам един въпрос към вас преди около месец и нещо завърщих циъл с ретаболил 6/7 ампули като си биех първата седмица 1 и после започнах по 2 в продължение на месец приблизително . преди около 2 седмици започнах да имам болка в десния тестис ходих на лекар тои ми каза че е въпаление и ми предписа противо възпалително но все още усещам болки дали ретаболила може да има пръст в това това ми е първия цикъл и мисля че нямам никакви алергии към някоя от съставките . моля ви посаветваите ме какво да направя

 7. 5 out of 5

  Георги

  Отличен продукт, без да натоварва черния дроб. Подходящ за хора, които консумират умерено алкохолни напитки. Любим препарат.

 8. 5 out of 5

  Криско

  ДО: анонимен

  Две ампули седмично мисля, че е висока доза, имайки предвид, че съдържанието му е аптекарско и отговаря на етикета. Но не мисля, че от няколко ампули е възможна тази реакция, за която говориш. Тестисите ти много ли са се свили??

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.