.Redukta T-ON

Редуктил е лекарство за лечение на затлъстяване.

Медикамента намалява риска от заболявания свързани със затлъстяване и понижава и процента на смъртност. РЕДУКТА (сибутрамин хидрохлорид) е комбинация от серотонин (5-НТ), норадреналин (NA) и реъптейк инхибитор (SNRI).

Цена за 2 опаковки Редукта T-ON: 80.00 лв

70.00 лв.

Описание

Редукта (REDUKTA T-ON) е нов продукт на българския пазар. Опаковката съдържа 30 таблетки по 10 мг. По-силна и по-качествена от предишни аналози на лекарства със Сибутрамин. Ефекта от медикамента се усеща след първите три-четири дни. Целия курс се препоръчва да е за период от 30 до 60 дни, а ако има необходимост от допълнително сваляне на килограми е препоръчително да се направи почивка също толкова, колкото е приемана.
Ефективното лечение на затлъстяването при хората значимо намалява риска от развитие на съпътстващите го в дългосрочен план заболявания и със сигурност понижава и процента на смъртността след години. РЕДУКТА T-ON (сибутрамин хидрохлорид) е комбинация от серотонин (5-НТ), норадреналин (NA) и реъптейк инхибитор (SNRI). Редуктила допринася за дозо-зависимо понижение на телесното тегло чрез двоен механизъм на действие – намалява хранителния прием и увеличава енергийния разход.
Редукта се приема след лекарско предписание. Хора с високо кръвно и в напреднал стадии на възраст (над 65 години) не е желателно да консумират лекарството. Ефективна е при всички, работи без странични ефекти. В първите няколко дни може да се усети изнервеност. При високи дози е възможно безсъние.

ПРИЕМ

Сутрин на гладно по една таблетка дневно – до два месеца.

Допълнителна информация

Тегло0.1 kg
Количество

30 таблетки по 10 милиграма Сибутрамин/Редуктил

Представяне

Redukta T-ON Pharmaceuticals (Хапчета)

Приложение

перорално

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „.Redukta T-ON“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *