Промоция!

Propiolic GEP – Тестостерон пропионат 100 мг/мл

Кутията е с 10 ампули по 100 мг в 1 мл Тестостерон пропионат.

Мастноразтворим анаболен стероид за инжектиране. Ползва се най-много за спортни цели. Препарата е сравнително мек и притежава важни качества, които се ценят от всички, които го употребяват. Има репутация на анаболен стероид, който придава релефен вид на тялото и очертава мускулите в детайли. Освен за външен вид, тестостерон пропионат се използва за качества, необходими на състезателите: издържливост, сила, мускулна маса и бързина.

60.00 лв. 49.00 лв.

Изчерпан

Описание

Какво е представлява

Тестостерон пропионат е медикамент, класифициран като инжекционен анаболен стероид. Този препарат се употребявай най-често в цикли за релеф с комбинация с още един орален стероид.
Предлага се под формата на ампули или многодозови флакони за интрамускулно инжектиране, с търговски имена TestoRapid, Testosterone Propionate, Testaplex P100, Testovis, Testosterona P, Testabol Propionate 100, Testo P, Тестостерону, Testolin и други.

Действие

Повишава анаболните и андрогенните нива в съотношение 60/40, като бързината на действието му и краткотрайната работа в организма е причината за забързването на метаболизма. Много атлети, които са употребявали Тестостерон пропионат (наричан също накратко Проп), са споделяли за категорично установявения факт, че той забързва метаболизма повече от други подобни препарати. Реалното време за обръщение в организма е краткотрайно, работи от 4 – 72 часа (максимум три дни). Това е причината за необходимост от често инжектиране. За да се поддържат постоянно балансирани (по време на анаболен цикъл) нивата на Тестостерон пропионат в организма, употребяващите го инжектират средно три пъти седмично по 50 милиграма субстанция, като някои го слагат всекидневно по 50 мг или дори повече.

Допълнителна информация

Тегло0.2 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Propiolic GEP – Тестостерон пропионат 100 мг/мл“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…