Primogen – Negen

Primogen (Methenolone Acetate – Примоболан) на таблетки e за културисти преди състезание или любители, които искат да изглеждат добре голи. Primogen на Negen придава плътност и сепарация при мъже и жени.

Methenolone Acetate не е 17-алфа алкилиран и е един от малкото стероиди за перорален прием, с малка чернодробна токсичност. Също така той показва качества като средно ефективен анаболен стероид с ниска андрогенна и неестрогенна активност. Употребява се основно във фазите за релеф, когато основната цел е чиста и твърда мускулатура.

159.00 лв.

Описание

Primogen (Метенолон ацетат) на Negen е орален анаболен стероид, който не образува никакви естрогени. Заобикаля черния дроб и е напълно безобиден. Има висок процент на оцеляване в организма. Таблетките Примаболан ацетат са бързодействащи и краткотрайни. Техния живот в организма е значително по-малък от инжекционната версия Primobolan Depot.

Дозировка

Дневния прием за жени е от 15-25 мг, за при мъжете е индивидуално. Стандартната дозировка е от 40-60 мг.

Продуктът е с ограничена наличност.

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg
Представяне

таблетки, флакон

Количество

60 таблетки по 10 мг

1 отзив за Primogen – Negen

  1. Веселин Цветанов

    Здравейте, дали ще се комбинира добре с Т.Пропионат, ако е така ще можете ли да ми напишете някаква примерна схема на прием. Преди около 3 годи ми беше последният цикъл, имах сериозна контузия. Тренирам от около два месеца ,затова търся по лек цикъл, като за начало. И най-важно, как да излена от самия цикъл?
    Чух добри отзиви за вас и смятам да поръчам от тук.
    Благодаря предварително.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Също може да ви хареса…