Primobolan Depot (Bayer)

Primobolan Bayer е старото име на сегашния Rimobolan.

Той е един от най-безвредните анаболни стероиди.

Римоболан тепърва навлиза на пазара, но като разлика няма такава с познатия Primobolan.

Двата продукта са съвършено идентични. Rimabolan идва от съседна Турция в опаковка с ампула на 100 мг инжекционно депо.

39.00 лв.

Изчерпан

Описание

Принципно римичката е за нацепване“ изричат осведомени хора.

 • Този инжекционен продукт по никакъв начин не нарушава здравето.
 • С високи анаболни свойства, за видимо отражение върху физиката.
 • Притежава незаменими качества в спорта.

Primobolan от SH | Sportnihrani.com

primobolanturkeyshPrimobolan Depot е с естер Метенолон (сиреч с активна субстанция Methenolone) енантат/депо. Това е инжекционен анаболен стероид – умерено депо. Много анаболен и малко андрогенен. Primobolan Depot (Bayer Schering) е инжекционна версия е Метенолон.

Метенолон е дългодействащ анаболен стероид със слаби андрогенни (тестостерон или андростерон-подобни) свойства. Това лекарство е открито за пръв път в надбъбречните жлези на бременните домашни котки и се доставя като ацетат естер за перорално приложение и като енантат естер за интрамускулно инжектиране. Подходящ е в цикли за релеф и се комбинира често с  Винстрол, Хормон на растежа, Анавар и почти всички анаболни андрогенни стероиди.

Primobolan Bayer e в ТОП 3 на най-поръчвани продукти от SH | Спортни храни

Информация за Метенолон депо – Прима, Primobolan – Баер (Bayer)

Метенолон енантат от Турция – Primobolan Depot Bayer Schering e мастноразтворим анаболен стероид, който причинява растеж на мускулите в комбинация с видим релеф! Произхода на Primobolan Depot – Bayer Schering в каталога на Спортни храни (SH | Sportnihrani) се предлага от турската аптечна мрежа (турските аптеки). Ампулите на препарата са със съдържание 100 милиграма в един милилитър (1 кубик), 100мг/мл Метенолон депо, енантат Primobolan.

Цикъл с Primobolan в комбинация с орален стероид

primobolanstanozololshema
Анаболен цикъл (схема) с два анаболни стероида – цена и описание за прием с опция за поръчка
Цена: 320.00 лв

За анаболен цикъл с Primobolan в комбинация с още едно орално лекарство, подходящ за летния сезон можете да отворите тук:

<– Цикъл с Primobolan Depot и Stanobolon Depot –>

Primobolan енантат (депо) е високо анаболен стероид, заради комплексните си свойства. Този медикамент се употребява от личности за престиж. Важно е да бъде отбелязано, че резултатите, които атлетите постигат с този анаболен маслен разтвор, са встъпително мощни.

Качества на Methenolone (Primobolan depot)

Метенолон енантат е дехидротестостерон (DHT) базиран анаболен стероид. Естера Methenolone се продава по-често в инжекционна форма. Взаимодейства с ензима ароматаза и не образува абсолютно никакъв естроген (женски полов хормон)! Според медицински цитат, той се използва от хора, които са податливи на естрогенни странични ефекти, заради неговата безопасност при употреба. Инжекционната версия на Primobolan е с по-висока бионаличност. Енантат естера на Метенолон е с дълго действие. Заобикаляйки чернодробната разбивка на първото преминаване, той има по-висок процент на оцеляване в организма. Метенолон (Primobolan) не е 17-алфа-алкилиран. Този негов плюс намалява стреса върху черния дроб и препарати като Силимарин (Карсил – бял трън, Silybum marianum) са излишни при употребата му. При дози от 200 мг седмично кръвното налягане не се променя! Повишава всички процеси за ефективност в спорта. Метенолон – Primobolan depot интрамускулно създава красота на излъчване от свойствата му, които трансформират тялото на спортиста по най-добър начин.

Положителни точки на Primobolan / Methenolone Enanthate

 • Умерено инжекционен анаболен стероид депо
 • Изсушава и намалява мускулната маса, но качествено
 • Повишен апетит
 • Инжекционна форма с активна молекула, която е много повече, отколкото оралната

Негативни реакции на Primobolan / Methenolone Enanthate

 • При много високи дози е възможно да има доста вредни последици за бъбреците. SH | Sportnihrani препоръчва да ползвате този продукт в нормални дози – от 100 до 400 мг активна субстанция (1-4 ампули) седмично.

Нежеланите странични ефекти включват тежест и задържане на електролит, хиперкалциемия, увеличаване на растежа на костите и теглото им. Появяват се, ако веществото на медикамента се вкара в тялото с количество над 2000 милиграма за седмица или наведнъж.

Протекторите при приема на Primobolan (Метенолон енантат) са излишни.

При мъже е възможна реакция на приапизъм

Приапизъм (при дози над 1000 мг седмично – 10 ампули Primobolan)- постоянна ерекция, дори при липса на психическа и физическа стимулация. Пенисът не може да се върне в отпуснато състояние, което често е болезнено и потенциално опасно за здравето. Изтъкват се неврологични и сърдечно-съдови причини за това състояние. Усложненията включват исхемия, съсирване на кръвта, събрана в пениса и увреждане на кръвоносните съдове в пениса, което води до понижена еректилната функция и импотентност.

При тежки случаи на приапизъм се налага ампутация. Приапизмът е сериозно клинично състояние, при което е необходимо своевременно да се обърне внимание и да се потърси квалифицирана медицинска помощ. Приема на Метенолон (Primobolan Depot) не бива да надвишава седмична доза от 400 мг – 4 ампули с активна субстанция 100 мг/мл Primobolan.

Метенолон енантат депо – Primobolan Depot (Bayer) от Турция

Турски Primobolan - Bayer Schering (100 мг Метенолон депо)
Турски Примоболан – Bayer Schering (100 мг Метенолон депо)

Най-истинската версия на  Primobolan (Methenolone Enanthate) е тази. Това е много слабо андрогенен, силно анаболен препарат и представлява най-безопасният стероид. Внася се от Турция и качествата му го слагат на предни позиции в предпочитанията на мнозина билдери в цял свят. Един малкото стероиди, чието употрелебление от жени се свързва с абсолютен комфорт. Primobolan не е препарат, който води до значително повишаване на силата или мускулната маса, но за сметка на това добавените килограми са съвършено качествени! Този медикамент е много популярен в предсъстезателната подготовка. Primobolan (Прима на Байер) е един от малкото стероиди, които проявяват своята ефективност, дори и при нискокалорийна диета.

 

Комбиниране

Една от най-добрите комбинации на този продукт е с Stanozolol Aqua и Oxandrolon. Атлетите, които приемат трите продукта в комбинация, постигат успешни резултати с тази система, тъй като това е изпитан метод и е възможно една от най-безопасните схеми. Primobolan на Баер е мастноразтворим анаболен стероид, чието действие е успешно, без значение от пола и възрастта.

Разгледай също най-безопасните стероиди, със също толкова анаболна активност и меко действие върху организма – изграждайки сила и репродуктивност, издържливост, мускулна маса и растеж на мускулатурата в тялото.

methenolone-enanthate

Тези, които биха искали да постигнат мускулна бързо, могат да използват Primobolan-Depot заедно със Sustanon 250 и Dianabol. Тези, които имат повече търпение или се страхуват от потенциалните странични ефекти, обикновено ще бъдат много доволни от коминацията 200 мг Primobolan Depot на седмица и 200-400 мг Deca-Durabolin седмично.

Ние вярваме, че най-добрата комбинация е Primobolan Depot с Winstrol 200 – 400 мг / седмица, плюс 40-100 мг Анавар/Оксандролон дневно за максимално качество и завидни резултати. Тази комбинация е по-малко изгодна откъм финансова гледна точка, но постиженията с тези три препарата са внушителни!

Най-силна форма с качество, което е споделено от повече от сто човека за последния месец, е за продуктът Oxabolon енантат на pharm – tec (орален анаболен стероид). Оксандролона на тази марка е много качествен. Билдери споделят, че това е фирмата на елита.

Инжекционната форма на Primobolan не задържа вода в тялото, затова е предпочитан от милиони спортисти по целия свят.

Информация Methenolone Enanthate

Ефектите на Primobolan Depot, най-често са сходни с тези на таблетки Primobolan: умерено анаболен ефект, сушене и намаляване на мускулна маса, но качествено. Като Primobolan, Primobolan Depot причинява ненаситен апетит, която насърчава това основание. Primobolan Depot обаче, се различава в едно важно отношение от своите майки таблетки: естера, който се съдържа в инжекционна форма, енантат, значително удължава срока на действие на Methenolone – остава активен много повече, отколкото оралната форма. Това е разликата от Primobolan таблетки – да се приемат ежедневно, Primobolan Depot инжекционната форма е достатъча да се слага веднъж седмично.

Формата на таблетки Primobolan, Primobolan Depot има много малко странични ефекти и те се появяват само в малкото чувствителни атлети. Обичайните ефекти на вирилизация, гинекомастия и задържане на вода, обикновено не се проявяват.

Дозиране

Primobolan Depot е да се инжектира веднъж седмично. Спортистите, които никога не са взети анаболен стероид, в началото, когато си слагат по 200 мг на седмица, постигат много добри резултати. Докато редовните използват много по-високи дози. С доза от 200 мг на седмица за период от 2 месеца, за начинаещи може да се очаква повишаване от 5 до 8 кг чиста мускулна маса – устойчиво постигната.

Primobolan Depot (Метенолон енантат) остава номер едно анаболен препарат за външен вид. Това лекарство ще ви направи сексуални и значими. Коремните мускули и ясно изразените бицепси са най-малкото, което можете да очаквате от Primobolan. Primobolan depot на Bayer е анаболен препарат за елита, който действа на абсолютно всеки, тъй като активният състав на този анаболен стероид е предназначен за немасова употреба.

Колко дни стои в организма

Инжекционният Primobolan depot – Метенолон Енантат може да бъде открит в организма от три до четири седмици, а оралната форма на препарата се изчиства от организма за определено по-късо време, в периода от два до шест дни.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

ампула

Количество

1 ампула по 1мл, 100 мг/мл

47 отзива за Primobolan Depot (Bayer)

 1. Гого

  Много ми е скъп, попринцип е добар препарат но се слага много на често. Иначе с него сам се прайл на животно в комбинация с Анавар.

 2. Chocolate_bmw

  Много добър препарат! Цикъла ми е Примоболан от този на Байер + Станозолол на НАСфарма и Анавар. Останах доволен в момента почивам вече втори месец, цикала ми беше три месеца и мисля да се състезавам, защото формата ми е уникална. Никога не съм се чувствал така. ИЗглеждам като фотомодел, дори повече..!!!!! Въпроса ми е,значи ако, продължа без да почивам повече, защото както вее ви казах цикъла ми беше три меесца или 12 седмици и малко повече, почивам вече втори месец, ако здапочна отново но с други препарати да речеме ще ми бадат ли запушени рецепторите, защото направо не мога да се търпя от кеф. Изглеждам нечовешки!!! И много благодаря за коректността и качеството на вашите марки. Очарован съм от всичко, което полочавам като ослуги. Поздрави на екипа ви.

 3. ico

  a primobolana po kolko se bie

  • admin

   Две до три на седмица или през ден. Има и атлети, които го слагат през час… Но дозата е три ампули седмично, без значение сутрин, обед или вечер, в глутеуса.

 4. audi

  В рамото може ли да се бие?

  • admin

   Да, но ако е качествено направена мускулна инжекция и поне 10 дни преди това да не е слаган воден разтвор/суспензия. Най-доброто място е глутеуса, горния десен квадрант – още веднъж. Успех 🙂

 5. boxa

  11,50 lv 3 ampuli ili samo 1 ampula i na sed po 3 pati se slaga taka li primerno ponedelnik srqda i petak ?? iskam s anawar da go kombiniram posle sled cikala nujnolie da zima drugi preparati primerno karzil tribestan ili ne6ty za hormonite tam ili da ne zagubq muskkulnata masa sled cikala ne6ty ot sorta ???

 6. boxa

  aa i ne6ty dr da popitam ako moje stawa li ob6to 12 ampuli da si bbiq sh ima li effek kolko ampula sa mi nujno za effekt ?

  • admin

   Ще имате ефект, слагайте по една или две ампули седмично.

 7. selcuk

  zdraveite, iskam da napravq cikul; primobolan i anavar. kakvi trqbva da sa dozite i kolko vreme trqbva da e cikula? purviqt cikul shte e. mersi predvaritelno.

  • admin

   Здравей, Selcuk. Една до две ампули седмично Примоболан на Bayer и 40 мг анавар/оксандролон, например Estopharma. Продължителността на тази система е от 6 до 10 седмици. Ефекта е завишена твърдост на мускулатурата и ясно изразен релеф, плюс мускулна маса – качествена, и по-малко количествена. Оставаме на разположение.

 8. walyo bor4eto

  3 te ampuli li sa 11.50 ?

  • admin

   Не, една ампула струва 11.50
   Една кутия е със съдържание една ампула.

 9. MERCEDES

  Здравейте получих примата много маса получих от нея около 6 килограма както казхате и сам доволен да питам само дали може да продалжа сега като сварши цикалат и какво ще ми рпедложите???благодаря предларително

 10. Любомир

  Здравейте при Примоболан Депо 100мл, примерно по една до две ампули седмично как стоят нещата с алкохола, понеже не е токсичен за черния дроб, може ли да се приема умерено количество или не се препоръчва?

  • admin

   Здравейте, Любомире. Да, но без да се прекалява и не често.
   Поздрави, успех.

   • Алфа

    Здравейте ! Ще ми кажете ли страничните ефекти на Примоболан депот?

    • admin

     Относно или алкохола или по принцип? Страничните ефекти са индивидуални при всеки, но при нормални дози – такива не съществуват! Нормални дози имайте предвид една до две ампули седмично.

 11. Димитър

  hehehehe увеличили сте цената с цели 3.50 … я се стегните

 12. dqdo Pen4o

  ПРИМИЧКА!

 13. max

  Dobar li e tozi preparat za izlizane ot 8 sedmichen cikal s metan?

  • admin

   Абсолютно.

 14. Ко праийте веее

  На промоция е препарата от 11,50лв на 14.00лв ебати промоцията измамници мръсни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 15. Николай

  Не се задържа вода от този препарат, и в момента съм на винстрол параболан и анавар ако добавя и този продукт ще има още по голям ефект, параболана е ацетат без задръжка на вода, вкарах го на 4твъртата седмица мисля общо 12 седмици да е всичко та проблем ли ще ако вкарам и примоболана ?

  • admin

   Със сигурност ще има резултат и по-добър ефект. Но дозата заедно с останалите за примоболана не трябва да е повече от една ампула или 100 мг метенолон седмично.

   • Николай

    Извинявам се само още един въпрос, не се задържа вода нали ?

    • admin

     Не!

 16. Orange

  Истинският Примоболан Депо на Bayer e върховен! Тук намерих нещо много интересно, ето: https://www.sportnimedikamenti.com/?p=3909

 17. Михаил

  Здравейте искам да попитам как ще е по-добре да направя 3ампули седмично в период от 4-5 седмици или по 2 ампули седмично в период от 6-7 седмици?

  • admin

   По-добре е дългият курс с два пъти седмично. Метенолона е бавен анаболен стероид, и неговите качества се усещат след втората или третата седмица на прием.

   • ВАСКО

    Изкам само да кажа нещо!Ползвал сам всякакви Strombi и така нат!Искам да кажа само че сам вав тези неща от доста време и така нат.имам опит!!Но тази примичка за мен е много силна!Това е най-доброто!!!!!!!Моята цикъл е с анавар депота на farm- tek.ще бъде трумесечен цикал и вече пристигнаха,всички неща и така нат.Просто ще избухна мн на макс!

 18. nutrit

  Тези от ТУРЦИЯ са луди!!! Каква е тази цена? от 14 на 20 лева? Купих от един друг сайт за 5 лева примаболан и нищо не ставаше от него 😀 хахаха. Но дано да намалят цената…

 19. Joni

  nomer 1 e
  polzval sam i hormon i winstorl depo i moga samo da kaja che primabolana e nai-silniq steroid bez posledstviq

  • selcuk

   trenbolone ? mai go zabravi 😀

 20. selcuk

  az jiveq v turciq, vseki den pitam v aptekite dali shte namalqt cenata, kazaha, che nqma…

  • admin

   v turciq primobolana naistina e tolkova i me qd ce ne vseh povece da imam predi vreme bese mnogo poniska cenata.no produkta prosto za men e naidobriq.

 21. selcuk

  da, ne e kato nqkva deca obache pochti bez nikakvi stranichni efekti i sus sustanona mnogo dobre vurvi, sega mislq 12 sedmichne cikul 750 mg sustanon 500 mg primobolan s anavar i winstrol. no vmesto 1000 shte dam 2000 kato e tolkova visoka cenata…

 22. Marin

  Здравейте. Питал съм други фитнес маниаци как се бие Примаболан сто мг, те ми казват през ден. Вие тук казвате на седмица до две инжекции. Чувам различни мнения. Кое ще ми препоръчате?

  • admin

   Здравейте, Марине. Има maniaci, които слагат примоболана през ден, или дори всеки ден. А има и такива, които го слагат всеки ден по няколко пъти. Истината е, че нуждата за всеки е различна, а особено за човек с организъм като вашия, който няма опит с анаболни препарати – дозата е две ампули седмично или общо 200 мг седмично (2 ампули на седмица).

   Оставаме на разположение и успех!

 23. blood

  Здравейте! Въпрос към „@admin“. Удачна ли е комбинацията Primobolan 200мг.седмично + Deca/AlphaPharma 200мг.седмично, това за 4 седмици, след това продължавам с още 4 седмиси с Primobolan 200мг.седмично + 40мг. на ден Анавар на pharm-tec ? Очаквани резултати – леко натрупване на маса в първите 4 седмици, а през другите 4 поне мъничко да изчистя ?

  • admin

   Здравейте, абсолютно препоръчителна комбинация.

 24. Калоян

  Здравейте,
  Може ли да направя цикъл само с примоболан (по 2 ампули на седмица)?
  Продължителност-8 седмици.
  Очаквания-5кг мускулна маса.
  Или комбинацията с нещо орално е задължителна…

 25. Kaloian

  1.Мога ли да направя цикъл само с Примоболан , например 8 седмици по 2 ампули на седмица , или комбинацията е задължителна ?
  2.В края на цикъла кломифена задължителен ли е ?

  • admin

   Здравейте, Калояне. Може. След спирането е препоръчително един прегнил да се постави, Кломифен не е необходим.

   Успех!

 26. Yani

  Здравейте добра ли е комбинацията Пропионат по 2 инж. седмично + 2 инж. Примоболан и 30мг стромба в цикьл 9 седмици теглото ми е 73 кг и това ще ми е първата система , търся маса и релеф .

  • admin

   Здравейте, Яни. Препоръчваме комбинацията. Слагайте примоболана и тестостерон-пропионата в една спринцовка, наведнъж.

   Успешен спорт!

  • admin

   Здравейте, Яни. Може. Но трябва да слагате по-често (150 мг седмично) – веднъж на пет дни.

   Успех.

 27. Виктор

  Здравеите,цикъл със Сустанон,Анаполон и примоболан уда4ен ли е?
  Как трябва да се комбинират препаратите и по-колко на седмица?

 28. tishkata

  Zdraveite vyprosyt mi e moga li da napravq cikal samo s primobolan ,akp da kolko sedmici i po kolko ampuli na sedmica , celta mi e izsushavane i leko izchistvane, pridrujeno s pokachvane na chista muskulna masa. Ako nqma da postigna ochakvanite rezyltati samo s primobolan, ako mojr da mi kajete kakvi drygi preparati da vklucha i dolu/gore kakva ceba shte minizlezne cikala.
  Blagodarq precaritelno

  • admin

   Здравейте, Тихомире. Можете да направите курс само с Примоболан. Продължителността е осем седмици по две ампули. Ефекта ще бъде този, който търсите. Необходим протектор за излизане от цикъла е Кломифен цитрат, който се приема веднага след края по половин таблетка вечер.

 29. Darko

  Здравейте, на 34 години съм 85кг. Искам да изсуша тялото си и бих искал да попитам дали тази комбинация ще има ефект
  Примаболон+Пропионат+Стромба.
  Мисля да направя 12 седмичен цикъл по следния начин:
  по 3 ампули седмично Примоболан+Пропионат инжектирани заедно
  и по 50мг стромба всеки ден перорално. Благодаря ви предварително

  • Тони Швейцареца

   Аз вмести примаеболана ще използавм депо Галениката. и дозита за стромба да са 30 милиграми на ден на три приема за действие!

  • admin

   Станозололът на таблетки се препоръчва за прием не по-дълъг от период за 40 дни. Примоболанът може да се инжектира колкото си пожелаете, но дозите на седмица да са до 200 милиграма (2 ампули). Тестостерон пропионатът се инжектира възможно най-често, в случая може и през ден.

   Оставаме на разположение за консултиране. Поздравления и успешна схема.

 30. Мирко

  Искам да попитам при 15% телесни мазнини(включително интензивни тренировки и хранителен режим богат на белтъци и умерен на въглехидрати) ще се ускори ли изчистването/орелефяването до видими резултати като изкарване на пресата, евентуално по-добра сепарация при цикъл от 200 милиграма примоболан седмично за 8 седмици цикъл? Или е необходима комбинация и с други стероиди.

  • admin

   Значително ефекта при 200 мг на седмица ще бъде добър, при продължителност минимум 6 седмици. Препоръчителна е комбинация с един орален препарат, например Станозолол.

 31. Николай

  Здравейте,
  Искам да започна цикъл със Примоболан.
  Мога ли да го комбинирам със Тест.Пропионате,Странозолол на инджекции и Анавар…
  И ако може каква да е комбинацията?
  И дали имам нужда от PCT? Ако имам какво да е тя?
  Вземал съм Примоболан и Анавар в предишни цикали.
  Ще съм ви много благодарен за отговора!!!

  • admin

   Здравейте, Николай. Комбинирането на тези три изброени от вас препарата е успено и със сигурно действие. Остава да намерите истински препарати и останалото са тренировки и хранителен режим.

   Успех.

 32. rosen

  zdr iskam da popitam dali moga da kombiniram omandren250 s primobolan. i dali se bie v edin i s16t den mojeli v edna spri1ovka . blagodarq

 33. Nikola

  Ще има ли добър резултат от 12 седмичен цикъл само с примоболан по 100 мг. на седмица? Целта е изчистване. Как трябва да се излезе от цикъла?

  • admin

   Ще има ефект, но дозите са твърде ниски. Препоръчваме поне 200 мг седмично Метенолон Енантат/Primobolan Depot, в комбинация с Тестостерон пропионат или някаков орален анаболен стероид – най-често добрата комбинация в този случаи е Оксандролон или Станозолол.

   • Nikola

    Благодаря за отговора?
    Защо е необходимо да се комбинира с орален препарат?
    Каква е удачната комбинация с втори инжективен? Целта е изчистване? Как се излиза от цикъла?

 34. Виктор

  Здравейте!
  Интересува ме, колко време, след цикъла, Primobolan се задържа в организма?

  • admin

   Три до четири седмици ако става дума за инжекционния Примоболан – Метенолон Енантат. Оралната форма Метенолон Ацетат стои от два до шест дни.

   • admin

    Най-ефективнаха схема и същевременно най-мощна е Примоболан с Тестостерон пропионат по равни дози и на равни приеми в интервал два пъти седмично по 100 мг, инжектирани наведнъж в една спринцовка. Лекари от водещи европейски държави прилагат това средство при световни състезатели и ентусиасти, които търсят ефективност.

 35. тодор

  Изкарах един курс от 8 седмици стромба,сега съм на тестостерон пропионат в началото на цикъла.мога ли да вкарам и по 2 ампули примоболан седмично,за 4 седмици?
  Бъркали се ако го бия където бия и пропионата?
  Доволен съм много от стромбата и тестостерона(всичко е от вашия каталог)но и за този продукт има много добри отзиви и мисля,че ще кача чисто без грам мазнини,както стана до сега.

  • admin

   Да, може. Дори е добре да са в една и съща спринцовка и да се инжектират заедно наведнъж. Успех.`

 36. читател

  Здравейте какво ще кажете за система туринабол с примаболан инжекции.трябва ли да се взима някакъв протектор и какъв.

  • admin

   Да, трябва. Въпреки, че зависи от дозирането и продължителността. Препоръчителен е приема на Кломифен цитрат прец цялото времетраене на схемата. Подробностите можете да получите със запитване от формата на SH | Спортни храни, която е достъпна.

 37. Любител

  При какви дози непокачва кръвното , тъй като аз съм с високо кръвно 140/90 без употреба на стероиди , за кръвното пия хапчета . И искам да попитам за цикъл 8-10 седмици примерно с анавар 1-3 седмица по 1 ампула и по 20-30мг анавар дневно 4-8 по 2 ампули и по 30-40 мг анавар , който според мен са доста ниско дози особенно за човек като мен 95 кг , се съмнявам да повлияе на кръвното а знам че ако питам кардиолог ще ми каже че неможец… За това питам вас ? Благодаря предварителнл

 38. gosho

  взех от вас 3 кутии Стромбафорт и имам Примо на хап на Медитеч, как да ги комбинирам?

 39. DiKeI

  Имате ли примаболан на хапчета ?

 40. danielbsu

  Може ли да го инжектирам в гърдите? заедно с пропионат? целта е да пораснат повече?

  • Митко Иванов

   Здравей те къде е най добре да бъде инжектиран римаболана?Благодаря

 41. Дани

  здравейте бих искал съвет от вас за цикъл със следните три препарата
  1 примаболан/байер/,винстрол/десма/ и анавар/по ваша препоръка.Имам тренировъчен стаж над 10 години на 33 години съм 174 см 96 кг,бавн метаболизъм целта изчистване на мазнините до към 10 %,по съвет на бодъбилдери мисля д азапочна първо с фатбърнар и след 12 седмици диета да вкарам стероида в употреба когато се получи плато,въпроса ми е с дозировките как да процедирам с 3 те препарата,дължината мисля да е 8 седмици тъй като рецепторите ще се запушат после,препоръчайте ми моля пост стероиден цикъл и задържащи ефекта добавки.

  • admin

   Здравейте, Дани. Препоръчваме Ви две ампули Метенолон седмично и още две Winstrol. Първите дни анавара по 30 мг, след това на 50.

 42. Erhan

  Primobolan i testeateron enentat ste imali zabelejimi efekti

 43. Erhan

  Iskam da probvam primobolan i testesteron enentat ste imali efekti i dvete sa injeksii ediniq prez den a drugiya 2 sedmicno

  • admin

   При всеки е индивидуално, но е фактологично, че Примоболан и Тестостерон енантат в комбинация заедно действат при всички. Това е изпитана система, която работи безотказно. За повече особености и подробности се обърнете към спортен лекар или тесен специалист в областта. Оставаме на разположение. Успех.

 44. Бат Ванио

  Да попитам по време на цикъл с Примаболан,Винстрол,Тестостерон пропионат как стой въпроса със метаамфетамините,може ли да се вземат по малко,и какви са опасностите?

 45. Христо Христов

  Ще има ли добър резултат от 12 седмичен цикъл само с примоболан по 2 ампули седмично+3 ампули winstrol седмично. Също така ще добавя и орален мастерон през втората част от цикъла по 50мг дневно.

 46. замислен

  сега има промоция от 20лв на 17 лв. но преди 2 години е струвал 14 лв, защо така растат цените

 47. Атанасов

  Имам 15 писалки генотропин,10 ампули примаболан и искам да закупя винстрол. Въпросът ми е удачно ли ще е с винстрола или да взема анавар. Стават 3 инжекционни препарата.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.