Primobolan табл (50х25 mg)

Активна съставка на продукта: Метенолон ацетат (Примоболан)
Производител: TN Pharma USA (Trusted Nutriends)
Произход: Съединени Американски Щати

Орален Анаболен стероид
Съдържание: 50 таблетки по 25 мг Primobolan за орален прием

150.00 лв.

Описание

Primobolan Таблетки – Американски Примоболан на TN Pharma (Trusted nutrients) за професионални спортисти с безкомпромисно качество! Примоболан се използва за мускулен релеф и сила. Той не ароматизира, не задържа вода и не е опасен за черния дроб и кръвното налягане.

Обща информация за Primobolan Таблетки

Примоболан на таблетки на американската фирма TN Pharma е предпочитан спортен стимулант от професионални спортисти и бодибилдъри. Този американски Примоболан е предназначен за всички, които предпочитат безапелационно качество и търсят висок клас анаболни стимуланти. Отново на българския пазар – Примоболан на хапчета!

Действие на Primobolan Таблетки

Мускулното развитие с Примоболан TN е постепенно и с много добро качество. Примоболан подпомага изгарянето на мазнини и оформянето на мускулен релеф. Не задържа излишна вода в организма и не повишава кръвното налягане. Високо анаболен и много ниско андрогенен, той е отличен избор в предсъстезателна подготовка. Примоболан TN не ароматизира и не е хепатоксичен, т.е. не застрашава черния дроб. И поради този факт, се счита много подходящ и за жени спортистки. Напредналите атлети приемат Примоболан за регулиране на катаболния обмен през стероидните паузи.

Дозировка и стероидни схеми с Primobolan

Препоръчваме ежедневен прием от 1 до 3 таблетки Примоболан TN. Метенолон ацетат се комбинира ефективно с всички стероиди в зависимост от целта. Всички, които имат търпение могат да комбинират Примоболан TN с Дека (Nandrolone). Отлична е комбинацията Примоболан със Сустанон 300 и Дианабол (Methandienone).

По наше мнение най-добра е комбинацията е между Примоболан TN и Winstrol oil TN. Примоболан не се превръща в естроген. В предсъстезателен цикъл се комбинира със Стромба (Stanozolol), и/или Тренболон (Trenbolone acetate). В основен стероиден цикъл за атлети е добра комбинацията с Тестовис (Testosterone propionate), Dianabol (Methandienone) или Анадрол 50 TN (Oxymetholone).

Резултати от Primobolan Таблетки

От стероиден цикъл за маса с Метенолон (Primobolan Таблетки) TN Pharma може да се очаква като резултат, покачване на чистата мускулна маса (без водна задръжка и натрупване на мазнини) и добро повишаване на силата. При цикъл за релеф с Примоболан може да се очаква като резултат, запазване на придобитата мускулна маса и по-добро и бързо изгаряне на мазнини. В много случаи, от прием му, в съчетание с добре балансирана диета и тренировъчен режим, като резултат, се наблюдава успоредно с намаляването на подкожните мазнини и покачване на мускулната маса. С примоболан може да се очакват само добри резултати и минимални до никакви странични ефекти.

Странични ефекти

Когато не се злоупотребява с твърде високи дози и много продължителен прием, може да се каже, че странични ефекти и нежелани реакции при употреба на Примоболан няма да се забележат, дори са напълно изключени!

За начинаещи и тези които са чувствителни към страничните ефекти на анаболните стероиди, Primobolan Таблетки TN Pharma е идеалното решение. Стероида не предизвиква ароматизация и няма как да се появят нежелани реакции свързани с етрогена, като: задържане на вода и подпухнал вид, развитие и поява на гинекомастия и натрупване на излишни мазнини.

Въпреки че Methenolon acethate няма да прояви естрогенни странични ефекти, той е андрогенно анаболен стероид и като такъв е възможна поява на андрогенни странични ефекти при много чувствителните индивиди, като: повишена секреция на себум (мазна кожа), повишени пристъпи на акне (свързани с увеличена секреция на себум), повишен риск от оплешивяване, при лица, които притежават генетичните изисквания за състоянието.

При жените, страничните ефекти свързани с вирилизацията, може да са: развитие на мъжки вторични полови белези (задълбочаване на гласа и повишено окосмяване), уголемяване на клитора и нарушения в менструалния цикъл. Но това е при употреба с дози над 5 пъти от допустимото. В нормални дози или дори над нормалното, всякакви странични ефекти с този препарат са изключени!

С разумна употреба, прием и продължителност, Примоболан ТН Фарма няма да прояви нито един от гореспоменатите странични ефекти.

Допълнителна информация

Тегло0.5 kg
Количество

50 таблетки по 25 милиграма

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Primobolan табл (50х25 mg)“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *