.Genotropin 12 mg®

Pfizer GENOTROPIN 36 IU (12 mg) е хормон на растежа.
Писалката е готова за употреба и съдържа прах и разтворител за подкожно инжектиране.

Цената за повече от 10 опаковки Genotropin 12 mg® е със запитване

Генотропин 12 мг® е със съдържание соматотропин – растежен хормон за подкожно инжектиране.

SH | Спортни храни се ангажира с качество до крайния потребител.

497.00 лв.

Описание

Genotropin 12 mg е революционен продукт на фармацевтичния концерн Pfizer Inc. Генотропинът, познат под много имена, включително – „Писалката“, „Чичо Генчо“, „Хормонът“ и др. е един от най-предпочитаните продукти за тонус и благополучие в състезателната подготовка на спортистите и хора, които искат да подобрят визията и самочувствието си.

„Най-мощният анаболен агент“

„Стимулира растежа на мускулна тъкан.“

Какво представлява Genotropin ®

Pfizer Genotropin 36 единици хормон на растежа – GoQuick е легендарен продукт. Растеж на височина и релефно тяло, с тънка кожа като вестник и релефен корем са само част от ефектите, които се постигат с употребата му. Този хормон има безброй положителни свойства познати на състезатели и ентусиасти като:

 • Подмладяване
 • По-добър обмен на веществата
 • Повишен здравословен статус
 • Самочувствие
 • По-добър сън и естествено възстановяване
 • Изглаждане и заздравяване на кожата
 • Подобрение на зрението
 • Повишаване на силата

и много други.

Културистите в България са му измислили името Чичо Генчо (Genotropin Pfizer).

За един много напреднал атлет, растежния хормон (Соматропин) може да помогне за прескачане на предела на своята физическа производителност отколкото само с употребата на стероиди.

Ефектът му се изразява в повишаване на обмяната на веществата в клетките, особено на белтъчния синтез.

Състав на Genotropin 12 mg ®

Somatropin, хормон на растежа съдържа 12 mg соматотропен синтетичен растежен хормон (36 международни единици) в писалка с патрон, в който се съдържат прах и разтворител за инжектиране, предвидени за подкожно приложение.

Единици на Генотропин – настройване деленията на писалката

Genotropin 36 единици хормон на растежа е със съдържание 12 мг соматропин в патрона с писалката. Деленията за настройка са през 0.3 мг, както следва – 0.3, 0.6, 0.9, 1.2, 1.5 и т.н. Общото съдържание хормон в писалката е 12 мг соматропин (хормон на растежа).

Пример:
При настройка 0.6 от 12 мг (12/0.6=20) – резултата е 20 дози (36iu/20 дози = 1.8 IU)

Колко милиграма на колко единици отговарят

Схема на деленията единици – Genotropin 36 IU, 12 мг

0.3 мг – 0.9 IU
0.6 мг – 1.8 IU
0.9 мг – 2.7 IU
1.2 мг – 3.6 IU
1.5 мг – 4.5 IU
1.8 мг – 5.4 IU
2.1 мг – 6.3 IU
2.4 мг – 7.2 IU
2.7 мг – 8.1 IU
3.0 мг – 9.0 IU
3.3 мг – 9.9 IU
3.6 мг – 10.8 IU
3.9 мг – 11.7 IU
4.2 мг – 12.6 IU
4.5 мг – 13.5 IU

Genotropin е в ТОП 3 на най-поръчваните продукти от SH | Спортни храни

Използването на писалката Генотропин – Pfizer

В бодибилдинга и културизма приложението на Генотропин хормон на растежа набира все по-голяма популярност.

 • Файзер Генотропин – хормон на растежа се слага или сутрин, веднага след събуждане от сън или вечер преди лягане.
 • Задължително е да не се приема абсолютно никаква храна един час преди или след подкожната инжекция.
 • Комбинира се с Тестостерон пропионат, Т3 (Трийодтиронин) или други медикаменти, в зависимост от преките съвети на спортния лекар.

Тестостерона се слага два или три пъти седмично по 100 мг (мъже) или 2 пъти по 50 мг за жени. Т3 (Трийодтиронин) се приема по една таблетка от 25 микрограма.

Защо Pfizer Genotropin 36 iu e #1

Показания

Причините за употреба включват смущения в растежа, които се дължат на недостатъчно отделяне на хормон на растежа и смущения в растежа, свързани със синдрома на Turner или хронична бъбречна недостатъчност, синдром на Prader-Willi, при ниски деца, родени малки за гестационната си възраст и при заместителна терапия за възрастни с изявена недостатъчност на хормон на растежа.

Дозировка и приложение

Дозировката и схемата на приложение е препоръчително да бъде индивидуализирана. Средностатистически препоръчваната дневна доза от 0,025-0,035мг/кг телесно тегло или 0,7-1,0мг/кв.м телесна повърхност.

Комбиниране на Genotropin – хормон на растежа

Растежният хормон задължително се комбинира с Тестостерон, Винстрол или Примоболан! Ефекта от Genotropin Pfizer без комбинация е в пъти по-слаб и неефективен в спорта. Затова е препоръчително да бъде слаган в композиция например с тестостерон пропионат, Winstrol (инжекционен Станозолол/Винстрол) или Primobolan.

Честа комбинация за разбиращите и напреднали с опит билдери е включването на гел-кепсули Тестостерон Ъндеканоат в цикъла с Растежния хормон, но също той много често се комбинира с тестостерон енантат по 200 мг седмично, ако е за профилактични цели.

Академична справка за Соматотропин

Genotropin_0008_DSC_0608Соматотропин или наречен още растежен хормон е пептиден хормон. Името му идва от гръцки език (сома – тяло и тропи – растеж). Той е отговорен за растежа на костите както и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото. Отделя се от предния дял на хипофизата (аденохипофиза).

Ако болестта се прояви в късна възраст когато растежа на костите е приключил се появява болестта акромегалия.

При нея нарастват костите на черепа и крайниците езика също расте и става ненормално голям. При отделяне на по-малки количества (хипосекреция) от този хормон растежът на децата изостава.

Развиват се джуджета, които са с нормални умствени възможности и със симетрични тела. Хиперфункцията при деца води до заболяването гигантизъм.

Индивидите са с много висок ръст (230- 250 cm). Когато увеличението на хормоналната секреция се появи за първи път след приключване на периода на растежа, се развива заболяване, наречено акромегалия. Най-често е вследствие на туморна хипофизата. Изразява се в задебеляване на късите кости на тялото, нарастване на някои от органите (език, черен дроб) и смущения в зрението.

Приложението на растежният хормон в бодибилдърските среди е масово явление през последните 20 години, а отскоро и в България.

Публична тайна е, че личности с високи финансови възможности си слагат Соматропин, тъй като няколко единици дневно (4 iu) преобръщат процеса на стареене и подмладяват – кожата се стяга и бръчките изчезват, а косата възвръща цвета си. С видим ефект, свойствата на Растежния хормон се забелязват след първите няколко дни.

Странични ефекти от Genotropin ®

Растежния хормон (информация) няма странични ефекти, когато се прилага според упътването, с прецизност. Единствения такъв е, неговата висока цена, не само за българския стандарт. Един курс за месец излиза около 1000 лв – за нормално ползване от неспортуващи, а ако се прилага с цел състезателна подготовка – тогава цената може да надхвърли 3000 лв.

Добре е да се има предвид, че страничните ефекти на този медикамент, когато бъде предозиран могат да са изключително неприятни. Един от тях е, че генотипа се променя, възможно е сериозно окосмяване, много повече от тестостероноподобните анаболни андрогенни стероиди. Черепа, пениса и някой вътрешни органи се трансформират, което за някой е предимство, а други намират резултата като положителен. Дозата тук също е едно от най-важните неща за приема на Genotropin. Ако желаете консултация или имате въпрос, относно този продукт, попитайте ни.

Желани ефекти от Genotropin – хормон на растежа

Ефектите, които се наблюдават могат да бъдат забелязани и усетени веднага, още след първите няколко дни, но ако целите сериозни трансформации като например изчистване на мазнини (отслабване), изпъване на кожата и връщане на нормалния цвят на косата ако сте побелял/а, тогава е необходимо хормона да се поставя достатъчно дълго време – това значи минимум от 2-5 месеца.

Растеж на височина с Genotropin

Ако сте чували за някой и си задавате въпроса дали растежен хормон може да увеличи вашият ръст – отговора е категорично да! С известни подробности, които са няколко. Първата е, че растежният хормон трябва да се слага в много по-високи дози, а това крие известни рискове. По-дълъг период на прием, говорим за повече от 16 месеца, минимум.

Фалшиви писалки и как да разпознаем оригиналния Genotropin ®

От няколко месеца на европейския и американския пазар се появяват фалшиви писалки с растежен хормон Pfizer Genotropin 12 mg (36 iu).
Четете как да разпознаете оригинала от фалшификатите тук.

За допълнителни препарати, които се използват с цел нарастване на мускулна тъкан и изгаряне на мазнини, попитайте ни от формата за запитвания.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

електронна писалка за подкожно инжектиране

Количество

36 единици, 12мг

33 отзива за .Genotropin 12 mg®

 1. endo

  Hi, I´M buyer from spain, as shipments arribe to spain?, arribe safe no problems? name shiping company? please send list price in euros, gretings from spain.

  • admin

   Hello, endo. We make deliveries to Spain. Multiply the price by 2 for the actual price in euro. Shipping is 25 – 30 euro. Cheers!

 2. Боби Cotton

  За мен това е най-качествения хормон, който може да се намери. Ползвал съм го лично и от опит мога да ви кажа, че е просто върховен като продукт и т.н.

  • Йордан

   Какви ефекти се забелязват от него..?

   • Йордан

    63 кг съм а щом се бие максимум до 0,035 на килограм колко трябва да бъде дневната ми доза от посочените по-горе 0,3 0,6…? Oт един месец се опитвам да разбера и никой не пише…

    • admin

     0.3 мг през ден.

 3. George Stoyanov

  Значи за мен това е просто номер едно завинаги!!! Винаги съм го ползвал и съм доволен във всякакво отношение. В момента съм само на хормон, без друго нищо и се чувствам перфектно. Корема ми е целия релеф на вени, съня ми е ок, възстановявам се чудесно… Продукта е качествен, но скъп.

 4. Hack the world

  Доволно ми е от хормона на PFIZER. Усеща се, всичко е както трябва. Просто в първите дни задържах вода и се шокирах, но след това всичко се получи прекрасно. Продължавам да инжектирам подкожно този хормон от седмици наред и ефекта ми е не само релеф, но и качествена мускулатура в областта на раменете и гърдите, гърба. За мен Генотропина е най-добрия растежен хормон.

 5. desislava gigova

  zdraveite,iskam da zakupia produkta s cel podmladiavane,nujno li da combiniram s tostesteron sled kato ne sportuvam,na 40 godini sam jelaia da zakupia nujnoto kolichestvo za parvia mesec na tretment

 6. Григор Иванов

  Как трябва да се използва ако е с цел растеж на височина ? Период на цикъла, дозировка и комбиниране с други препарати ? Благодаря !

 7. Нейтън

  Здравейте искам да знам с този хормон до колко точно сънтиметра се оголемява мъжкият полов орган(дължина и дебелина). След колко време ще забележя ефекта,и колко време трябва да го приемам и нужна ли е комбинация с още нещо? И последен въпрос отново ли се бие в корема?

  • Паро

   При мен дължината на пениса не беше много, но на дебелина ефекта се усети драстично. И остана така. Доволен съм в тази посока на резултат. При мен е добре, че ми се подобри цялостно външния вид.

 8. Ivan

  Zdraveite!na 17godini sum, i sum visok okolo 166-168cm i se pritesnqvam za rasteja si na visochina. Bihte li mi dali nqkakvi suveti 😕 Dosta cheta i zapochvam da se chudq dali da ne opitam s hormon na rasteja ?

  • admin

   Добре е да се консултитрате с подходящ лекар.

 9. Bodybuildera

  Здравейте , бия си хормона на разтежа директно в кура а той се възпали и стана като кокосов орех а топките ми като нектарини…..дайте ми съвет

  • ицето

   hodi na lekar ne samo sa k*ra a i na psihiatur

 10. kolio

  Struva mi se dobur tozi produkt
  no malko si e strashen

 11. Кирил

  Здраво јас сум од Македонија каде мозам да го најдам проиѕводот во Бугарија пошто често идам ѕа Софија .поѕдрав

 12. Марио

  Здравейте до Хамбург правите ли доставки и колко ми стига на месец ?

 13. Васил

  Здравейте.Искам да почна терапия с този продукт,мога да си го позволя за 4-5месеца по 4единици дневно но факта,че трябва да го комбинирам с тестостерон пропионат ме кара да си задавам въпроса, не е ли неудачно толкова дълго време да се инжектира тест. или си има схема.Моля за съцествена информация,разчитам на вас.

  • admin

   Индивидуално е при всеки. Това може да каже спортен лекар, който познава възможностите на тялото ви дълбочинно и отблизо.

 14. Bobi

  Zdravei te moge te li da mi go izpratite v ispania? ? I na kakvo cena?

  • admin

   Да, до пет дни е в Мадрид.

 15. emil

  здравейте горепосоченият номер отворен ли е за въпроси и поръчки благодаря предварително

  • admin

   Да, заповядайте.

 16. краси

  здравеите приятели бих искал да задам едно въпросче закупих си писалкара pfezer генотропин и тестостерон пропионат и т3 и искам да знам от кое по колко да взимам на ден ако нчкой може да ми направи някаква програма ще съм благодарен

  • admin

   Това е индивидуално за всеки. За средностатистически спортуващ потребител с цел по-добър спортен потенциал се слага през ден по 0.9 мг Генотропин и два пъти седмично по 100 мг тестостерон пропионат. С Т3-то е малко деликатно положението. Това е трийодтирониден хормон, с който трябва да се внимава.

 17. Антон

  Здравейте, след пубертета, този продукт може ли да се позлзва за растеж на тялото (на височина) комплексно със разтегателни упражнения?

 18. Златомир

  След пубертета, можеш ли да пораснеш с инжектиране на въпросния хормон?

 19. panaiot

  moga li da si go ijektiram sam?

 20. Тереза Иванова

  Здравейте,интересува ме ако някой може да ми кажв,на колко време се повтаря инжектирането на хормона.За подмладяване на организма .Имам проблеми със ставите

  • admin

   Няма как да ви помогне растежния хормон. Той не е вълшебен метод. Би могъл да помогне донякъде, но не и да разреши проблемите ви. Успех.

 21. Иво

  Здравейте скоро навършвам 20 години и се занимавам професионално с баскетбол, висок съм 191, но искам да стана поне 198 и се чудя дали е прекалено късно да се обърна към HGH Хормона на растежа и кой е най-добрият избор … Може ли да се регулират сантиметрите които се качват на височина докато го приемаш и има ли някакви странични ефекти. (Или като цяло просто трябва да питам доктора на отбора, който знае по малко от мен…)

 22. 5 out of 5

  georgi

  zdarveyte 80 kg. sym po kolko trqbva da si biq na den 0,6 ili 0,9

  • тест тест

   0.6 мг

 23. 5 out of 5

  P.TS.

  Здравейте да попитам 70кг съм и спортувам редовно за покачване на мускулна маса по колко трябва да бия на ден или през ден 0.6/0.9.

 24. 5 out of 5

  sh-manager

  0.6 mg сутрин, всеки ден.

 25. 5 out of 5

  P.TS.

  Освен в корема има ли друго възможно място за инжектиране?Благодаря

  • sh-manager

   Да, можете да инжектирате Genotropin подкожно в трицепс, прасец, предно и задно бедро, както и в раменна област. Напредналите атлети го слагат в задната долна част на гърба, зад корема.

 26. 4 out of 5

  Кристиян

  Здравейте можем ли да повишим ръста си чрез този хормон ?

 27. 4 out of 5

  Кристиян

  Здравейте можем ли да повишим ръста си от Соматропина и какви единици трябва да приемаме ?

 28. 5 out of 5

  sh-manager

  Здравейте, Кристиян. Единствено при високи дози и продължителен прием – имайте предвид повече от 12-16 месеца, но високите дози със сигурност крият и рискове от странични действия. Отговорът ни е по-скоро не.

 29. 5 out of 5

  Веселин

  Много ми хареса как пристигна хормона. Вашите услуги са най-добрите!

 30. 5 out of 5

  Жерар

  Благодаря ви за всичко! Вие сте първи в България.

 31. 5 out of 5

  Благовест

  Най-добрите в България!

 32. 5 out of 5

  Pavlin

  24 Години съм 60кг искам да го позвам за качване на мускулнамаса колко химикалки ми трябват по колко милиграма на ден ?

 33. 5 out of 5

  Иван Милчев

  Здравейте за подпомагане на растежа в пубертетна възраст може ли съвет? За сега ръста е нормален но гоним по висок краен резултат.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Също може да ви хареса…