Parabolan MultiPharm 10 х 76mg/1ml – trenbolone hexahydrobenzylcarbonate

Parabolan MultiPharm като Тренболон Хексахидробензилкарбонат е произведен за пръв път от NEGMA във Франция и за известно време e последния най-нов инжекционен анаболен андрогенен стероидза цял свят със съдържание на изключително мощният тренболон хексахидробензилкарбонат.

Parabolan MultiPharm (Тренболон Хексахидробензилкарбонат) е най-подходящият от трите вида естера тренболон за хуманна употреба и действието му е средно по време на престой в организма.

110.00 лв.

Описание

Parabolan MultiPharm често би могъл да се сбърка с ветеринарния стероид Тренболон ацетат, който е популярен в САЩ през 1980 година. Тренболон ацетат е много бързодействаща форма на това лекарство, за разлика от тренболон Хексахидробензилкарбонат, който е активен в продължение на повече от две седмици и е по-подходящия за хумана употреба. Опакован е в ампули от 1 мл със съдържание 100 мг Тренболон Хексахидробензилкарбонат.

Какво представлява Parabolan MultiPharm

Тренболон е много мощен андронен със силна анаболна активност. Подходящ е за бързо натрупване на мускулна маса и сила. Обиксовено осигурява на пациента изключителни резултати в относително кратък период от време. Анаболния ефект на този медикамент е често сравняван с популярните Тестостерон, Дианабол, Анаполон – с една разлика: Тренболон Хексахидробензилкарбонат не се конвертира в естроген! Това е наистина много уникално съединение, тъй като масовите анаболни лекарства почти винаги ароматизират или причиняват други проблеми свързани с естрогена. Когато се ползват леки стероиди по отношение на естроген, са оакват обикновено много по-слаб растеж на мускулите, но не и с Parabolan MultiPharm. Тук не трябва да има притеснения за естрогенни странични ефекти, но резултатите са на изключително силно лекарство за мускулна маса и сила.

Не се забелязва задържане на вода, така че масата, придобита по време на цикъла с Параболин ще бъде с ниски нива на мазнини, изградена качествено и за трайно време. Гинекомастията също не е проблем, така че не би трябвало да има нужда от допълнителни антиестрогени, ако Тренболин е единствения стероид, който се ползва.

Високото ниво на андроген в резултата от този стероид, в отсъствието на излишък от естроген, може да ускори изгарянето на телесните мазнини. Резултатът ще бъде много строга физика, без необходимост от екстремни диети. Parabolan MultiPharm може да допринесе за една невероятно трудно, изтръгната физика и е идеален продукт за конкурентни културисти.

Странични ефекти

Тренболон е значително по-мощен от тестостерон и има ефект, който е колкото е три пъти по-силен на милиграм за милиграм. По същия начин можем да очакваме да видим някакво ниво на андрогенни странични ефекти при употребата на това съединение. Следователно мазна кожа, агресивно поведение, акне и косопад не са рядкост по време на цикъл с този стероид. Андрогенния характер на този препарат, разбира се, е много рисков елемент за жените които решат да го използват, защото шансът засимптоми на вирилизация са изключително високи с такъв силен андроген.

И тъй като hexahydrobenzylcarbonate естера ще увеличи активността на лекарството в продължение на седмици, кръвните нива могат да бъдат много трудно контролируеми. Тъй като много от мъжествени нежелани реакции, свързани с употребата на стероиди могат да бъдат постоянни, жените, които обмислят използването на това съединение трябва да приемат изключителна предпазливост.

Parabolan MultiPharm е и много по-силен от тестостерона при потискане на ендогенната продукция на андрогени. Това става ясно от факта, че естроген не е единственият виновник с отрицателна обратна връзка за инхибиране, като тук не съществува натрупване на този хормон. Има обаче някои активности като прогестин присъщ на това съединение, като тренболон е 19-нортестостерон, подобен на нандролон – характерна черта на тези съединения. Въпреки това изглежда вероятно, че голяма част идва от мощното си андрогененно действие.

Допълнителен прием

Със силен тренболон въздействието на ендогенен тестостерон, разбира използването на стимулиращи лекарство като HCG и/или Clomid®/Нолвадекс/Кломифен цитрат/Серпафар се препоръчват при комбинация със стероидни препарати – стероидна терапия. Без тяхната употреба може да бъде отнет продължителен период от време, за хормоналния баланс, за да се възобнови, като тестисите може в началото да не са в състояние да реагират на възобновеното от изхода на ендогенните гонадотропини поради атрофиралото си състояние.

Дози и комбиниране

Тези, които са използвали Parabolan MultiPharm редовно ще твърдят, че са абсолютно необходими. Седмичната доза от 3 ампули (300mg) е най-популярната гама, когато се прави цикъл, обаче много атлети го намерит ефективен и в по-малки дози.

Докато Parabolan – MultiPharm е доста силен, когато се използва самостоятелно, а в съчетание с други стероиди, ефектът е по-голям. Успешните комбинации са с Winstrol® или Primobolan®. Такива комбинации ще предизвикат по-голяма плътност и твърдост за натрупването на драматичен външен вид!

Основният проблем с Parabolan в исторически план е, че този препарат винаги е бил изключително трудно откриваем. Търсенето му винаги е било огромно.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

ампули

Количество

10 ампули по 1мл, 76 мг/мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Parabolan MultiPharm 10 х 76mg/1ml – trenbolone hexahydrobenzylcarbonate“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.