Nandrolone Phenylpropionate – Balco

Nandrolone Phenylpropionate – Balco –  инжекционен мастноразтворим разтвор, една от формите на анаболния стероид Нандролон. Свойствата му са изключително близки с тези на Нандролон деконат. Основната разлика между двата препарата е скоростта, с която активният нандролон се освобождава и попада в кръвта.

Докато нандролон деконат осигурява освобождаване от мястото на инжектиране в продължение на 3 седмици, Nandrolone Phenylpropionate – Balco е активен само 1 седмица. Иначе са взаимнозаменяеми продукти. Дураболинът е високо ценен от атлетите поради способностите си да подпомага качването на мускулна маса и сила, без силни андрогенни или естрогенни старнични ефекти.

38.00 лв.

Описание

Nandrolone Phenylpropionate – Balco е модифициран нандролон като е добавен естер на фенилпропионовата киселина към хидроксилната грипа на 17-ти бета-С атом. Естерифицираните стероиди са по-неполярни от свободните и се по-бавно от мястото на инжектиране. При попадане в кръвообръщението се превръщат в свободни молекули нандролон.

Естерифицираните стероиди са създадени да удължат времето на терапевтичен ефект, позволявайки по-рядкото прилагане на медикамента, за разлика от  свободните (неестерифицирани) стероиди. Nandrolone Phenylpropionate – Balco осигурява рязко освобождаване на нандролон  в продължение на 24-48 часа след дълбока мускулна инжекция, като постепенно намалява до нормални нива до 2 седмици след инжекцията.


Предписание за мъже

За общ анаболен ефект се приемат 25-50 мг Nandrolone Phenylpropionate – Balco седмицчо за 12 седмица. При тренировки – 200-400 мг на седмица в цикъл от 8-12 седмици. Дозите за достатъчни, при повечето приемащи, за видимо покачване на мускулна маса и сила. Поради бързото си освобождаване в организма, седмичната доза обикновено се разделя в 2 приема.


Предписание за жени

При общ анаболен ефект се приемат 25-50 мг Nandrolone Phenylpropionate – Balco седмицчо за 12 седмица. При тренировки – 50 мг еднократна инжекция на седмица в цикъл от 4-6 седмици. Въпреки че е леко андрогенен препарат, при жените винаги се наблюдават андрогенни промени.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg
Представяне

ампули

Количество

3 ампули по 1 мл, 100 мг/мл

1 отзив за Nandrolone Phenylpropionate – Balco

  1. 5 out of 5

    Мариян

    Работи страхотно! Само съжалявам, че и стромба ми не беше Балко.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.