Nandrolone D – TL

Съдържание: 3000 мг Нандролонов деканоат
Nandrolone 300 mg/ml в многодозов флакон от 10 мл

Производител: TL – USA

Предназначение: За бодибилнидг и културизъм,
повишава мускулната маса и издържливостта.

139.00 лв.

Описание

Nandrolone 3000 mg e индустриален нандролон деканоат (Deca) на TL – USA. Веществото е в многодозов флакон от 10мл за мускулни инжекции.

За разлика от повечето познати анаболни андрогенни стероиди на пазара за спортни храни, Дека дураболин TL съдържа 300 мг – Нандролон деканоат в 1 мл.

Американската дека е за всички, които държат на фармацевтично качество и висок клас анаболни стероиди и спортни храни.

Nandrolone 300 mg – TL (Дека дураболин) е инжекционен анаболен стероид с активен състав нандролон деканоат. Съединение с много добро анаболно действие и минимален риск от поява на странични ефекти. Продукта Nandrolone Decanoate се използва от спортисти за подобряването на спортните постижения и повишаване на чистата мускулна маса.

Нандролон на американската фирма TL, познат на българския пазар под търговското име Дека-Дураболин се отличава качествено от анаболните продукти на другите производители: флаконът съдържа 300мг.

Нандролонов деканоат в 1 мл и се равнява на 10 ампули по 300мг. активно вещество Nandrolone decanoate.

Този продукт е предназначен за всички, които държат на фармацевтично качество и висок клас анаболни стимуланти.

Deca Durabolin (Нандролон 300 мг) е търговско име с много продукти (Анаболни андрогенни стероиди – AAS), а съединението (активния състав) на продукта е:
Нандролон, към което е прикрепен дълъг естер – деканоат, за да се увеличи времето за освобождаване и неговия полуживот.

Съществуват и други формати на дека дураболин, като например: нандролон с бързият естер Фенилпропионат (Phenylpropionate), който се освобождава и действа бързо.

Въпреки това, Деката, както е познат в спортните среди и фитнес залите, е най-общата и най-популярна форма на нандролон, използвана за покачване на мускулна маса.widh 1080 line - Zob.BG

Действие на Nandrolone E – TL

Нандролон или просто Декае отлично средство за основен стероиден цикъл, за качване на мускулна маса и увеличаване на силата.

Основните предимства, заради които Нандролон е толкова популярен стероид, са две.

Първото е, че действа на повечето хора независимо от пола, възрастта и теглото.

Второто особено важно е, че не е хепатоксичен, т.е. не е опасен за черния дроб.

Главен негов плюс е, че повишава неимоверно и за кратък период от време белтъчния синтез, от което идва и така желаното нарастване на мускулите.

Нандролон TL намалява количеството на катаболния хормон кортизол; увеличава обмяната на веществата като подобрява кръвообращението. Повишава сексуалното желание както при мъжете, така и при жените.

Нандролон (Тръстед нутриентс) оказва влияние върху естественото производство на тестостерон, въпреки че не прилича на другите тестостеронови препарати.

Някои спортисти споделят, че след приема му престават болките в ставите, което се дължи на задържането на вода в организма.

При този стероид добитата маса се губи малко по-трудно, отколкото при другите, особено ако тренировките са сериозни и интензивни. Много атлети създадоха уникални тела с Нандролон 300 mg. 

Deca-durabolin има малко по-силно анаболно действие от тестостерона, притежава анаболен индекс 125, докато Тестостерона има анаболен рейтинг 100.

Положителната страна на нандролон се крие в много ниският му андрогенен рейтинг – 37, докато Тестостеронът има андрогенен рейтинг – 100, доста по-андрогенен в сравнение с Nandrolone.

Ниската андрогенна активност на деката се дължи в голяма степен на факта, че нандролон се превръща в Dihydronandrolone, който е много по-слаб андроген.widh 1080 line - Zob.BG

Прием и дозиране на Nandrolone 300 mg

Нандролон се инжектира мускулно като най-широко разпространеното правило за дозировката е следното: 4 мг Нандролон на 1 кг. телесно тегло за седмица.

Впоследствие приемът трябва да се адаптира индивидуално, за да се постигнат същите резултати, и затова се препоръчват между 300 мг и 1000 мг седмично в зависимост от теглото на спортуващия.

Тъй като нандролон продължава действието си в тялото за период от 4 до 6 седмици, често е достатъчна една инжекция седмично, за да се поддържат стабилни нива в кръвта.widh 1080 line - Zob.BG

Примерен стероиден цикъл с Nandrolone 300 TL

  • Нандролон деканоат: 400-600 мг седмично
  • Тестовирон TN (Testosterone enanthate): 500-750мг. седмично
  • Дианабол (Methandienone): 30-45 мг дневно

widh 1080 line - Zob.BGСтранични ефекти с Nandrolone 300 mg

Нандролон е сравнително безопасен и добър препарат за мускулна маса, но при продължителен прием и висока доза е възможно да възникнат странични ефекти.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

2 отзива за Nandrolone D – TL

 1. 5 out of 5

  Алекс

  Здравейте. Закупих продукта от щатите миналата година. Интересува ме при вас същите опаковки ли са и достигат ли в оригиналните кутии до съответния клиент? Искам да закупя общо 5 флакона от продукта. Благодаря предварително!

 2. 5 out of 5

  sh-manager

  Здравейте. Продукта е истински! За съжаление не можем да ви дадем отстъпка от цената.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.