Разпродажба!

MUTANT WHEY – 5 компонентен суроватъчен протеин Мутант

4,5 килограма суроватъчен протеин изолат в чувал от 10 либри – Мутант WHEY за силоваци. Пет компонентет суроватъчен протеин – Mutant WHEY. Продуктът проявява засилени анаболни свойства, задържайки азотните нива в мускулатурата, без водна задръжка и добавени енергетици.

Протеинът MUTAИT WHEY е висок клас продукт, който е предназначен за професионалния спорт. Формулата на Mutant WHEY е следствие от две години проучвания и разработки в. Продуктът е сравнително нов, с много добри отзиви от ММА спортове, фитнес, културизъм, канадска борба, силов трибой и други.

165.00 лв.

Категория:

Описание

Един от първите в света протеини, който използват специално подбрани протеини, всеки със свой собствен, уникален процент на усвояване. Този 5-степененен суроватъчен протеин дава възможност на всеки източник свой уникален достачвик до ограничен брой рецептори за протени в храносмилателната система.

Какво означава това? -Това означава, че не се губи протеин – 100% усвояване!

Всяка от 5-те суроватки са 100% пълноценни източници на протеин и богата на ВСАА и глутамин, за да ускори възстановяването.

Сместа от суроватка предизвика по-голяма синтеза на мускулния протеин.

– Обогатен с допълнително глутамин.

Без аспартам – подсладителят, който е използван е сукралоза. Страхоте вкус – идеално за всекидневна употреба. Наполoвина холестерол в сравнение с другите марки суроватъчен протеин. Без лактоза. Цената в SH | Sportnihrani е при покупка в комбинация на други наши продукти. Количествата са ограничени.

Допълнителна информация

Тегло 4.5 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „MUTANT WHEY – 5 компонентен суроватъчен протеин Мутант“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.