Mibolerone T-ON

Съдържание: 100 таблетки по 500 микрограма
Производител: T-ON Pharmaceutical Ltd.

Анаболен и андрогенен орален стероид с прогестеронови и естрогенни свойства. Подходящ за натрупване на мускулна маса.

150.00 лв.

Описание

Mibolerone е анаболен стероид за перорален прием получен от nandrolone (нандролон). Този стероид по-специално е 7,17-диметилиран нандролон, значително по-мощен като анаболен и андрогенен стероид от своя неметилиран родител. С течение на времето в средите на културизма Mibolerone е спечелил репутация на един от най-силните стероиди, разработвани някога. Това е правилно в технически смисъл, тъй като той е един от малкото стероиди, ефективни в дози от микрограм, а не милиграм.

Дека-Дураболин на таблетки

По време на изследвания върху животни, Mibolerone показва 41 пъти по-голяма анаболна активност на метилтестостерона, когато се приема перорално. В контраст на това, той има само 18 пъти по-голяма андрогенна активност. Въпреки че и двете свойства са силно изразени при този стероид, той проявява предимно анаболен характер. Естрогенните и прогестероновите му свойства са също много силно изразени. Сред спортистите той най-често се употребява във фазите на натрупване на мускулна маса или за стимулиране на агресията при трениране или състезание.

Допълнителна информация

Тегло0.1 kg
Количество

100 таблетки по 500 микрограма

Представяне

Таблетки Миболерон/Нандролон (Дека-дураболин)

5 отзива за Mibolerone T-ON

 1. 3 out of 5

  евгени

  Да разбирам ли, че това е дека-дураболин на таблетки?

 2. 5 out of 5

  д-р Петър Симеонов

  Не, но е получен от 7,17-диметилиран нандролон, значително по-мощен като анаболен и андрогенен стероид от своя неметилиран родител.

 3. 1 out of 5

  Месут

  За това пише, че е отрова на една статия. Зашо го предлагате изобщо. Дали е толкова вредно??! Може и да се покачва масата обаче за сметка на страничните ефекти акое никога няма да го ползвам!!

 4. 5 out of 5

  Стамен Ганев

  В никав случей нее повреден от метана принципно. И до 3000 микрограма сам стигал дневно на диета и строги режими и нямам опасения като цяло.

 5. 1 out of 5

  pepi

  Palen ta6ak e…

  abe polzvaite po is4isteni steroidi kato oksandrolona i toranabola. kvi sa tiq bozi?

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *