Metasteron – Methandienone (Метан) – Negen

Metasteron – Methandienone представлява дериват на тестостерона, който е модефициран така, че андрогенните свойства на стероида са намалени, докато анаболните му са запазени. Този анаболен стероид е проектиран предимно за перорален прием, макар че може да се намери и под формата на инжекционен разтвор за ветеринарни цели.

Днес Metasteron – Methandienone най-често се употребява като анаболен стероид за перорален прием за повишаване ефективността в спорта и културизма.

40.00 лв.

Описание

Metasteron – Methandienone е производен на тестостерона медикамент и проявява силен анаболен и андрогенен ефект. Той е мощен орален стероид. Метандростенолона е контролирано вещество в САЩ и западна Европа, но остава популярен сред културистите. Той може да се намери на пазара на черно в Съединените щати и е леснодостъпен без рецепта в страни като Мексико.

Един от анаболните андрогенни стероиди, които се използват в спорта е Метандростенолон, метандиенон. Другите му често срещани имена са Дианабол, Дана, Бионаол, Бионабол, Акрихин-Русия, Дабол, Данабол и т.н…

Metasteron – Methandienone е значително по-активен от еквивалентно количество на тестостерон, което води до по-бързото нарастване на мускулна тъкан. Въпреки това повишаването на нивата на естроген в резултат на ароматизиране на метандростенолон води до значително задържане на вода. Вследствие на това се развива голяма мускулна маса и сила, която обаче е временна, след като е прекратен стероида се загубва постигнатия ефект. Поради това те са използвани най-вече в началото на “стероидните цикли” за да се улесни бързото нарастване на мускулатурата и силата.

Употреба на Metasteron – Methandienone

Като тонизиращо средство за жените е използвано през 1960 година, но лекарите спират да го предписват поради маскулинизиращ ефект. В културизма метандростенолона незаконно продължава да се употребява и до днес от бодибилдъри и спортисти. Обикновено се комбинира с инжекционни съединения като тестостерон пропионат, енантат, тренболон ацетат.
Някои успешни и професионални културисти като Арнолд Шварценегер и Серджио Олива са си признали дулгосрочната употреба на метандиенон преди лекарството да е било забранено.

Дозировка на Metasteron – Methandienone

Оптималната дневна доза на метандиенона е от 20-50 мг на ден.
Има разногласия за определянето на дозата. Мнозина твърдят, че дозата е най-добре да бъде разделена на няколко части, защото препарата има полуживот за около 4 часа. Други твърдят, че е по-полезно като се приеме цялата доза няколко часа преди тренировка, като така се оказва по-малко въздействие върху оста хипоталамус-хипофиза-тестиси. Повишените нива на андроген водят до агресивност, която би помогнала за вдигането на тежести в залата. Андрогенният метаболизъм може да помогне с усвояването на хранителни вещества след тренировка.

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg
Представяне

таблетки, флакон

Количество

100 таблетки по 10 мг

3 отзива за Metasteron – Methandienone (Метан) – Negen

 1. Qni qnev

  Мнения за този стероид ?

 2. 5 out of 5

  Радослав

  Резултата е доста добър след 1та седмица вече има доста видими резултати. Сега вече почвам 3 тата и не ми се мисли какво ще става до края на цикъла

 3. 5 out of 5

  Георги (потвърден клиент)

  Здравейте днес си го поръчах когс ще дойде

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Също може да ви хареса…