MENT+ (Трестолон), 750 mg

ПроизводителTN Pharma USA
Съдържание: 750 мг Trestolone Acetate за инжектиране

Предназначение: За повишаване на мускулна маса и сила и заместителна терапия при хипогонадизъм. Продукт с изключително висок анаболен рейтинг.

264.00 лв.

Описание

MENT  (Трестолон) е анаболен андрогенен стероид, който до този момент се води най-силното съединение произвеждано някога.

Някои сравняват този препарат спрямо тестостерона като Ламборджини до Москвич. Това действително е най-силният стероид създаван някога. Той е 23 пъти с по-висок анаболен рейтинг от добре познатия Тестостерон.

Този препарат е последно поколение плод на научни разработки в областта на анаболните стероиди и спортни медикаменти.

Информация за продукта на Tn Pharma

Trestolone - Ment+ Енциклопедия на стероидитеТози анаболен стероид може да се сравни единствено със силата на оралното лекарство – Анаполон  (оксиметолон), но за разлика от него няма разрушителното действие върху черния дроб.

Инжекционният ацетатов разтвор на трестолон е 19-Nor деривативен хормон на нандролона или познатата дека, но със 7-alpha-methyl прикачен към него.

Някои го описват като нещо средно между Дека-дураболин и Тренболон, но всъщност няма нищо общо и с двете.

Доста прилича на тренболон, но го надминава в андрогенност и сила в пъти!

Имайте предвид, че този стероид ароматизира, като увеличава нивата на естрогена, затова бъдете внимателни с високата водната задръжка, подуването и повишеното кръвно като приемате качествени антиестрогенни протектори като Кломид, Анастрозол, Нолвадекс или Летрозол.

Trestolone (Трестолон), известен също като 7α-methyl-19-nortestosterone (MENT), е експериментален андроген / анаболен стероид (AAS) и прогестаген, който се разработва за потенциална употреба като форма на хормонален контрол на раждаемостта за мъже и за заместване на андроген терапия за ниски нива на тестостерон при мъжете, но никога не е предлагана на пазара за медицинска употреба.

Във времената, когато е открит се е давал на пациентите като имплант, който се поставя в подкожната мазнина.

В днешни времена трестолоновият андрогенов ацетатен естер и пролекарство на трестолон, най-често се прилага чрез интрамускулно инжектиране в глутеусите.

Трестолонът е AAS (Анаболен андрогенен стероид) и следователно е агонист на андрогенния рецептор, биологичната цел на андрогените като тестостерон.

Той също така е прогестин или синтетичен прогестоген и следователно е агонист на прогестероновия рецептор, биологична цел на прогестагени като прогестерон.

Трестолон е описан за първи път през 1963 г. Впоследствие той не е проучен отново до 1990 г. Разработването на трестолон за потенциална клинична употреба започва през 1993 г. и продължава след това.

Изглежда, че не е извършено допълнително развитие от 2013 г. насам. Лекарството е разработено от Съвета за населението, неправителствена организация с нестопанска цел, посветена на репродуктивното здраве.

Странични ефекти от Trestolone (MENT+)

Страничните ефекти на трестолон включват ниски нива на естроген и свързани симптоми, като намалена полова функция и намалена костна минерална плътност, наред с други.

Поради своята андрогенна и гестагенна активност, Trestolone има антигонадотропни ефекти. Тези ефекти водят до обратимо потискане на производството на сперматозоиди и са отговорни за контрацептивните ефекти на трестолон при мъжете.

Възстановяването на нормално производство на сперматозоиди в мъжкия организъм след прием на лекарството ще отнеме от 5-6 месеца след спиране на приема. Лекарството има слаба естрогенна активност.

Дозиране и употреба на Trestolone – МЕНТ

Трестолон ацетат доказано повишава нивата на растежен хормон и IGF (Инсулиноподобен растежен фактор), премахва проблемите с либидото и придава зверска сила и мускулна маса – постижения от сорта на 20-25 кг покачване на телесната маса е напълно възможно за един цикъл с трестолон (MENT+ Tn Pharma).

Стандартната доза MENT един или два пъти седмично в рамките на разумното (250 мг – 1 кубик). Стероидния цикъл не трябва да надвишава 10 седмици, а комбинацията с Тестостерон е перфектна.

Допълнителни сведения за Трестолон

Много методи за контрацепция включват използването на лекарства, които влияят върху секрецията на хормони, необходими за репродукцията. Естрогените и прогестините се използват за свиване при жените като инхибитори на секрецията на гонадотропин и овулацията.

По същия начин андрогените трябва да се използват в методи за контрол на плодовитостта при мъже, които блокират секрецията на гонадотропин.

Понастоящем добавките с андроген включват големи, чести дози тестостеронови естери, които са свързани с широки колебания в плазмените нива на тестостерон. Следователно, има нужда от андрогенен препарат, който осигурява подходящи, непрекъснати заместващи дози за дълги периоди.

За постигането на тази цел е подходящ 7 алфа-метил-19-нортестостерон (MENT), синтетичен андроген, който е значително по-мощен от тестостерона. В резултат на това е възможно този андроген да се прилага като заместител на тестостерона в продължение на 1 година чрез субдермални импланти.

Друга важна характеристика на MENT е, че той не претърпява 5-алфа редукция в простатата, както тестостеронът. В резултат на това доза MENT, достатъчна за поддържане на нормална мускулна маса и секреция на гонадотропин, няма да хиперстимулира простатата, тъй като нейното действие в този орган не се усилва, както това на тестостерона.

По този начин MENT може да се прилага на мъже със сигурност, че ще бъде по-малко склонен да причинява заболявания на простатата, отколкото тестостеронът.

MENT – цена

Цената на това лекарство е висока, заради неговата дефицитност. Той може да бъде открит трудно, особено ако нямате достоверен източник на препарати. Лекарството не се фалшифицира често, тъй като не е толкова добре познато и интереса му към момента не е толкова силен.

Не е изключено да попаднете и на МЕНТ – менте. Цената за многодозов флакон от 10 кубика в съотношение 75 мг/мл за трестолонов ацетат в долари е от порядъка на 100-200 долара.

Видеоклип за MENT Tn Pharma

Ревю на Трестолон ацетат – Тн Фарма – Америка

Ползи и употреба на Trestolone MENT+

MENT е първият андроген за насърчаване на здравето (т.е. намаляване на честотата на простатните заболявания). Клиницистите също могат да използват MENT за лечение на хипогонадизъм, хиперплазия на простатата и загуба на мускулна маса.

Като сравнение този изключително мощен анаболен и андрогенен стероид може да бъде сложен до Анадролът (Най-мощния орален стероид), но всъщност MENT+ е много по-мощен дори и от Анадрол (Anapolon), а в същото време не толкова токсичен и щадящ простатата!

Мускулната маса, сила и издържливост след приема на ТРЕСТОЛОН може да бъде внушителна! Допълнителна информация и представяне с видео може да вземете от Енциклопедията на SH | Спортни храни – MENT+ (Видео ревю).

Препоръчителни протектори по време на схема

SH | Спортни храни препоръчва приема по една капсула дневно от продукта на Tn Pharma – Glutathione (ГЛУТАТИОН). След цикъла, както и инжектиране на 5000 единици Прегнил – Гонадотропин.

Допълнителна информация

Тегло 0.2 kg

13 отзива за MENT+ (Трестолон), 750 mg

 1. 5 out of 5

  soulsdr

  За един цикъл ще стигне ли едно шише?

 2. 5 out of 5

  Чавдар

  С какво се комбинира? Ако го съчетая с Анаполон ще прегрея ли?

 3. sh-manager

  Може и да не го комбинирате с нищо. Този продукт е 23 пъти по-анаболен от тестостерон. Дори и със солов прием на MENT, мускулната маса може да се увеличи до над 15-20 килограма за един месец. Дозирането е тънката част. Работи и при минимална употреба в рамките на две до три инжекции на седмица. За повече информация – посетете добър спортен лекар или се допитайте до истински специалист в областта. Комбинирането с анаполон е прекалено, но не и невъзможно.

 4. 5 out of 5

  Мусорен Левиев

  Да, вие казвате така – че комбинацията с тестостерон била перфектна. Поне така чета в статията, а сега давате съвет да не се комбинира с нищо. Кое от двете е вярно?

 5. 4 out of 5

  Ванко

  Маниак има ли някой наистина да го е ползвал това? Интересувам се, защото четох в един американски сайт пак на Tn Pharma e ментата и се чудя дали се качва толкова както пишат??

 6. 5 out of 5

  sh-manager

  До Мусорин – Комбинирането с тестостерон е заради компенсацията и допълването с тестостерон (четете повече сведения), тъй като MENT Tn Pharma е Трестолон. В съединението Trestolone няма тестостеронови съединения и активната субстанция на синтетичен тестостерон би допълнила анаболния цикъл с успех.

  До Ванко – да този анаболен стероид няма равен на себе си до момента! За мускулна маса е най-силния и най-ефективния.

 7. 4 out of 5

  radlu

  Отзивите за продукта са много еднозначни и твърде ретроспектични. Тъй кото съм привърженик на хардкор продукти от типа на Анаполон, бих искал да направя система н Ментата, но ще изчакам за още сведения. Изгледах клипа, обаче информацията е твърде оскъдна за съжаление…

 8. 3 out of 5

  Пламен

  Клипа е направен аматьорски, а продукта не струва! Давам средна оценка заради съдържанието.

 9. 2 out of 5

  igno

  Т и знаеш ли това колко е вредно?Има хора който с това се иссушават и стават като клечки слаби.

 10. 5 out of 5

  Шеркан

  Определено това е нещо кошто до сега не съм ползвал. Силата е зверска и имам чуството че качвам маса постояно.

 11. 5 out of 5

  samuil c

  Tova e nomer edno za masa!

 12. 5 out of 5

  Т. Мутафчийски

  Ей големи спицялисти големи монтажисти . всеки се пише че разбирач!

 13. 5 out of 5

  Bodybuilders Bulgaria

  МЕНТ на Tn Pharma e продукт с много големи качества! Препоръчваме го.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.