Разпродажба!

Медицински комплект 2018 (стероиден цикъл)

Комплекта включва: 6 медицински патрона Тестостерон Циклопентилпропионат и 3 кутии Розови хапчета от 2 мг Winstrol (аптекарски медикамент).

Анаболния цикъл с тези лекарства е подходящ за всички атлети. Тази комбинация осигурява едновременно мускулна маса, плътност и релеф! Цената за клиенти на SH | Спортни храни е в сила до 30 април 2018.

360.00 лв.

Описание

Това е стероиден цикъл, който според запознати е най-универсалният. Комбинацията от станозолол и тестостерон е класическа, но тук важното е, че медикаментите са с реална чистота.

Какво представлява пакета „Медицински комплект 2018“

Включва:

  • 3 кутии Winstrol 2 mg
  • 6 патрона медицински тестостерон

Начин на употреба

Клиентите на SH | Спортни храни получават индивидуално отношение и съвети относно приема на медикаментите, но при среднонапреднал 30 годишен атлет с тегло от 90 кг, приема е следния:

Ампулите се инжектират веднъж седмично, като през първата и последна седмица се слага пололвината от съдържанието (1 мл). През останалото време се поставя инжекция всяка седмица по една ампула (2 мл).

Таблетките със станозолол се приемат до 18 мг дневно, като през първите и последни дни е желателно дозата да бъде по-ниска, например 10 мг.

Допълнителна информация

Тегло 0.5 kg
Представяне

ампули, таблетки

Приложение

интрамускулно, перорално

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Медицински комплект 2018 (стероиден цикъл)“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.