Masteron E

ПроизводителTransparent Labs – USA
Съдържание: 2500 мг Drostanolone Еnanthate
(250 mg/ml), 10 кубика многодозов флакон за инжекции

Предназначение: Повишава и изгражда мускулната дефиниция, придава релеф, тотализира външния вид

127.00 лв.

Описание

Masteron E (Masteron-TL) e инжекционен анаболен стероид в многодозов флакон от 10 кубика със 2500 мг съдържание на дростанолон енантат – бавноусвобождаващ се естер.

Информация за Masteron E

На практиuа, Мастерон E (Енантат) е със същите свойства, като пропионат, но с разликата, че е бавнодействащ и не се налага честото инжектиране, както при пропионата. Този американски Мастерон е предназначен за всички, които държат на безкомпромисно качество и търсят висок клас анаболни стимулатори.

Masteron E на американската фирма Transparent Labs – USA се отличава качествено от другите познати спортни стимуланти.

Флаконът съдържа 250 мг пречистен Дростанолон Еньнтьт в 1 мл и се равнява на 10 ампули по 250 мг активно вещество Drostanolone Enanthate.

Мастерон Е 250 TL е предназначен за всички, които държат на безкомпромисно качество и търсят висок клас анаболни стероиди и спортни храни. Мастабол е особено подходящ за атлети, чувствителни към естрогена!

Masteron TL с активна съставка Дростанолон енантат се използва предимно от спортисти, които целят повишаване твърдоста и плътноста на мускулатурата си.

Продукта на Транспарънт лабс – Америка с активна съставка дростанолон е производен на дихидротестостерон като основата на DHT е модифицирана с 2-метил група, за да се увеличат анаболните свойства на продукта. Така той става по-ефективен в изграждането на мускулна тъкан.

Действие на продукта Masteron E – Transparent Labs

Мастерон е средство за солидно увеличаване на мускулната маса и сила като това обикновено е съпроводено и от редуциране на подкожните мазнини.

Masteron Ти Ел не ароматизира дори и в по-високи дози, поради което няма нужда от прием на Кломифен или Nolvadex.

Той често се използва от спортуващи, които са чувствителни към естроген, защото е мощен естроген-блокер.

Мастерон е много подходящ в предсъстезателна подготовка за релеф като придава твърдост и плътност на мускулатурата и подчертава сепарацията. 

Освен в цикъл за мускулен релеф, може да се използва и когато се цели избягване на водна задръжка и ароматизация.widh 1080 line - Zob.BG

Дозировка на Masteron E

Дозите обичайно са 250 мг на седмица. Тъй като субстанцията Drostanolone енантат e с дълъг полуживот, не са необходими чести поставяния на инжекции.

Стероидният цикъл продължава между 6 и 12 седмици.

Продукта на TL – USA е особено ефективен в комбинация със стероиди като ВинстролПараболан TN (Trenbolone hexa), Primobol (Примоболан депо), амeрикански Анавар TN и Тестовирон TN (Testosterone enanthate).widh 1080 line - Zob.BG

Странични ефекти от Мастерон E 250 – TL USA

Мастерон Е има минимални странични ефекти, което го прави предпочитан избор както от бодибилдърите на диета, така и от атлетите от скоростните физически спортове.

Допълнителна информация

Тегло0.2 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Masteron E“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *